Page 4 of 55 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast
Results 31 to 40 of 548
  1. #31
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Sent you PM

  2. #32
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    51
    Posts
    1,229

    Hi stixix,

    Thank you for your information.
    I'll consult our tech team about this.

  3. #33
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2021
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Any progress on this? Is this motherboard broken? Because several people have the same problem with it, and nothing helps?

  4. #34
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    51
    Posts
    1,229

    Hi stixix,
    I'm afraid your ram (2xM391A4G43AB1-CWE) is not in our qvl list.
    To make sure compatibility, please use the ram in our qvl list.
    https://rog.asus.com/motherboards/ro...esk_qvl_memory
    Thank you.

  5. #35
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by HDuran View Post
    Any progress on this? Is this motherboard broken? Because several people have the same problem with it, and nothing helps?
    I have had the same problem for months! Glad I found this and am not the only one. I have to power off my Seasonic 850w titanium psu and reseat the power plug in order to power on the computer. Seems to trigger every other day or sometimes every day.

  6. #36
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi stixix,
    I'm afraid your ram (2xM391A4G43AB1-CWE) is not in our qvl list.
    To make sure compatibility, please use the ram in our qvl list.
    https://rog.asus.com/motherboards/ro...esk_qvl_memory
    Thank you.
    Will be testing with CMK32GX4M2B3200C16 over the weekend - and let you know

    /stig

  7. #37
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2021
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by stixix View Post
    Will be testing with CMK32GX4M2B3200C16 over the weekend - and let you know
    I can already tell you that it will not help. ASUS has no idea what's wrong with this motherboard - it's "change this", "change that", PSU, ram, etc. etc. - nothing helps if you read about other people struggles - apart from changing the motherboard to something else of course.

  8. #38
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by HDuran View Post
    I can already tell you that it will not help. ASUS has no idea what's wrong with this motherboard - it's "change this", "change that", PSU, ram, etc. etc. - nothing helps if you read about other people struggles - apart from changing the motherboard to something else of course.
    I agree with you, as I have seen people having this issue without ram installed - I just happened to have qualifying ram lying around - so now we can rule "bad" ram out

  9. #39
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by stixix View Post
    Will be testing with CMK32GX4M2B3200C16 over the weekend - and let you know

    /stig

    Same issue this morning with approved RAM. I'm sending you CPU-Z report in PM, so you can see exactly what HW I have ...

    What's next step?

    /stig

  10. #40
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    30

    STARRAIN@ROG - any update?

    /stig

Page 4 of 55 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 54 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •