Page 5 of 62 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 ... LastLast
Results 41 to 50 of 619
  1. #41
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    66
    Posts
    1,697

    Hi stixix,

    Due to Double Tenth Day holiday, sorry for late reply.
    May I double confirm do you face the same issue with CMK32GX4M2B3200C16?
    Is there no ram q-led, beep codes with no ram installed? Do you also have to turn off PSU and back then power it back on and you will get ram q-led or beep codes?
    Thank you.

  2. #42
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Yes I face the same issue with CMK32GX4M2B3200C16 -

    I have not tested it without RAM - remember this is periodically and I have to remove the CPU heat sink when removing the RAM, so this i not an easy task.

    I can confirm that when the computer doesn't turn on, there is no q-led or beep codes. There is light in the START button on the MB - nothing happens if I press power button or START button directly on MB. After I turn off PSU and back on, I get a regular boot without any beep codes - and the q-led cycles through it's standard codes until boot successfully.

    /stig

  3. #43
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    66
    Posts
    1,697

    Hi stixix,

    I'm afraid our tech team cannot duplicate this issue with the ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO motherboard on hand.
    Have you replaced other power supply but faced the same issue?
    Thank you
    Last edited by STARRAIN@ROG; 10-13-2021 at 08:07 AM.

  4. #44
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi stixix,

    I'm afraid our tech team cannot duplicate this issue with the ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO motherboard on hand.
    Have you replaced other power supply but faced the same issue?
    Thank you
    Replaced with a be quiet! SFX-L Power 600W PSU - Even worse. This time it didn't power on until I hit the clear cmos button. https://youtu.be/NAJ41_gcWt8 and https://youtu.be/qCzzdZaHjXs

    What to do? I live in DK, and I am covered by Danish warranty - So if you can confirm that it is defective, I can contact the shop for a replacement.

    /stig

  5. #45
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    10
    Posts
    4

    No Startup

    Hi I have the exact same problem as many other users have reported either on this thread or on other forums.
    The problem clearly comes from the board. Many of us including me changed the power supply, the ram, some even the CPU and the problem was still there.
    All I have to do is turn the toggle switch from the psu to on/off and everything works and overclocks fine.

    The question is: Will a Bios Update Fix the issue, should we RMA the board right now?

    Thanks

  6. #46
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by Vpazz View Post
    Hi I have the exact same problem as many other users have reported either on this thread or on other forums.
    The problem clearly comes from the board. Many of us including me changed the power supply, the ram, some even the CPU and the problem was still there.
    All I have to do is turn the toggle switch from the psu to on/off and everything works and overclocks fine.

    The question is: Will a Bios Update Fix the issue, should we RMA the board right now?

    Thanks
    I 99% believe a bios update cannot fix this, as we are talking about the very first thing a board does when turning on - even before anything from the bios kicks in.

    In regards to RMA - I really think they should acknowledge that they have some faulty boards, so people like us will stay faithful to the brand. I have been buying Asus products for as long as I remember - and I always recommend it whenever I'm consulted - hopefully I'll be able to continue doing this going forward.

  7. #47
    ROG Guru: White Belt Array KotOr368 PC Specs
    KotOr368 PC Specs
    MotherboardApex IX,X,XI,XII,XIII
    Processori7-7,8Gen,i9-9,10,11Gen
    Memory (part number)F4-3200C14D-32GTRS
    Graphics Card #1EVGA 1080Ti FTW3
    MonitorASUS PG278QR
    Storage #1Intel SSD 545s
    Storage #2Mx500 2TB + Segate 4TB
    CPU CoolerNoctua NH-D15s Chroma
    CaseFractal Design Meshify 2 TG Dark
    Power SupplySeasonic 850W Titanium
    Keyboard HyperX Alloy Origins
    Mouse A4tech BLOODY J95
    Headset HyperX Cloud
    OS W10 x64

    Join Date
    Jan 2019
    Reputation
    13
    Posts
    77

    You should try search Asus Dominus Extreme problems. 2000 USD Board. First batch has misplaced two resistors and in certain conditions refuse to boot. And i never heard that Asus put out statement yea we F*up so sent it back for repair.

  8. #48
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    [solved] How I got into BIOS after update

    After updating to BIOS v3801 I could no longer enter BIOS - got the Black Screen instead.

    I got around the problem by changing my video card-to-monitor interface from my normal Display Port to HDMI. (I found an on-line you tube suggesting this).

    As crazy as it sounds, it worked. I made my changes in BIOS configuration, saved and exited. Now I'm back on Display Port and normal usage is fine. I just have to over to HDMI for future BIOS changes.


    Good luck!

  9. #49
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    66
    Posts
    1,697

    Hi stixix,

    Could you please send the motherboard to the retailer and then send it to our service center for further examination?
    May I have the RMA number via PM after sent it to our service center?
    Thank you.

  10. #50
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi stixix,

    Could you please send the motherboard to the retailer and then send it to our service center for further examination?
    May I have the RMA number via PM after sent it to our service center?
    Thank you.
    @Starrain any news yet?

Page 5 of 62 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 55 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •