Page 56 of 62 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 ... LastLast
Results 551 to 560 of 619
  1. #551
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Thumbs up Shame on Asus

    I too have the same power on problem. So sad to see inaction from Asus on this. Make it right and initiate some sort of recall/exchange for this motherboard. I will definitely stay away from Asus in the future. Shame.

  2. #552
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    10
    Posts
    81

    Asus said...
    The impact of covid-19 epidemic is longer than estimated, and we still discuss the replacement program with our local team. I'm sorry the estimated time would be delay until the beginning of July. I will keep you updated if it is early or delayed.
    I don't see the problem. There aren't many customers that know about that program. Okay, maybe there will if the program will be public, no idea.

  3. #553
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    I am also having the issues described here but with the hero wifi board. Shame that ASUS are doing this to their customer, especially on a high end product. Unfortunately I did not find these posts before I bought the motherboard... So I guess on the chance that asus actually gets this "replacement solution" in place i will get a used refurb board that is likely older than the one I currently have as mine had this issue out of the box. does anyone think we will get answers to what is actually wrong? will this issue affect the life of the board? if so does the fix solve that? why are they being so tight lipped about what the issue/fix is? do yall think that the life of the board will be affected fixed or not and this is why they are not being open about the issue? or maybe that the fix involves them disabling/tweaking some function of the board and they know that is unacceptable?

    whatever the case something shady is going on it seems. If they continue to refuse to offer an acceptable solution and stall for time what is the re-course we have for dealing with it? I have been posting about this to all the large youtube channels in hopes that they will put some pressure on asus for their unacceptable "replacement solution".

  4. #554
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    For me, the startup issue is gone after applying bios 4201
    The "sudden death" issue (blank screen, q-code led "00" and yellow dram q-led on) is still there.

  5. #555
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    8
    Posts
    46

    Quote Originally Posted by vanbako View Post
    For me, the startup issue is gone after applying bios 4201
    The "sudden death" issue (blank screen, q-code led "00" and yellow dram q-led on) is still there.
    No it wouldnt solve it, it is a hardware defect, no bios update can fix it.
    Just keep trying the issue will re-occur.
    It helps to let the PC run maybe a game or something for 30 min and then try until it occurs.

  6. #556
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    43

    Quote Originally Posted by JBROG87 View Post
    No it wouldnt solve it, it is a hardware defect, no bios update can fix it.
    Just keep trying the issue will re-occur.
    It helps to let the PC run maybe a game or something for 30 min and then try until it occurs.
    Correct, that was even confirmed to me by the technical/DEV team, they have found the issue on my MB. but i have no replacement yet they need more time.

  7. #557
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    8
    Posts
    46

    Quote Originally Posted by NuadaXXX View Post
    Correct, that was even confirmed to me by the technical/DEV team, they have found the issue on my MB. but i have no replacement yet they need more time.
    Did they say any more details about it ? Is this something that will eventually brick the motherboard? Or will it just have this behaviour without getting worse

  8. #558
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    1

    at least you guys can power cycle and start the pc up

    i cannot start the pc up, not from case power button nor the button on the mobo

    power cycle the psu does not work, ram, aio rgb on, start button on the mobo is lit, but both the ROG rgb near the io shield and the chipset asus eye logo dont light up

  9. #559
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    10
    Posts
    81

    The big question:

    Does this problem appear on every board? Or is this random? And has this been fixed for newer production dates?
    So getting a new board from the retailer could fix this or not.

    Would be great to know.

  10. #560
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2020
    Reputation
    10
    Posts
    43

    Quote Originally Posted by JBROG87 View Post
    Did they say any more details about it ? Is this something that will eventually brick the motherboard? Or will it just have this behaviour without getting worse

    No he says only, that they have found the issue on my motherboard, and i need a new, but i have my broken MB still, i wait for a exchange, they have only analyzed the bios Profiles from me, and have found the issue.
    Last edited by NuadaXXX; 06-22-2022 at 08:34 PM.

Page 56 of 62 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •