Page 8 of 60 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast
Results 71 to 80 of 599
  1. #71
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi stixix,
    Could you please consult the retailer for our RMA number(it might be combined with letters and numbers)?
    Thank you.
    I am awaiting the RMA number from the retailer. I'll let you know as soon as I have it

    /stig

  2. #72
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    64
    Posts
    1,553

    Hi Xairoo,
    Thank you for your reply.
    Have you also tried S5?
    Did you encountered no startup issue after shut down the pc, and you had to turned off and turn on PSU?
    Thank you.

  3. #73
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    64
    Posts
    1,553

    Hi WorldofShadows,
    Thank you for your reply.
    May I know how many times you shut down and startup a day?
    If the power supply was new purchased, could you please restored bios to all default settings and see if no startup issue(after shut down) also occurs within 2 days?
    Thank you.

  4. #74
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    64
    Posts
    1,553

    Hi stixix,
    There is no repair record of you serial number so far.
    I look forward to hearing from you soon.
    Thank you so much.

  5. #75
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    10
    Posts
    81

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi Xairoo,
    Thank you for your reply.
    Have you also tried S5?
    Did you encountered no startup issue after shut down the pc, and you had to turned off and turn on PSU?
    Thank you.
    No S5 yet because WOL and sleep is required. Thought S5 is shutdown only and sleep disabled.
    No answer @ shutdown because it's combined for me with a hardware change (and PSU off).

    Fastboot enabled @ Windows resulted in not working WOL after 4 hours and no response (keyboard, power button) after 8 hours. Now I disabled fastboot again.

    Will a S5 test help Asus? I can test it. Fastboot @ Windows enabled? Sleep or shutdown? Let me know.

  6. #76
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi stixix,
    There is no repair record of you serial number so far.
    I look forward to hearing from you soon.
    Thank you so much.
    Hi

    I don't think it har arrived at the support center yet. Can you do without the RMA number? It seems that it is not possible for the retailer to get the service center RMA number since they ship it off to a distributor , that sends it to the service center.

    /stig

  7. #77
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by STARRAIN@ROG View Post
    Hi WorldofShadows,
    Thank you for your reply.
    May I know how many times you shut down and startup a day?
    If the power supply was new purchased, could you please restored bios to all default settings and see if no startup issue(after shut down) also occurs within 2 days?
    Thank you.
    Hey Starrain,

    i usually only start the pc one time a day, when i'm home from work, and shut it down in the evening before going to bed. May vary on weekends depending on how often i leave my home then, but never more than 3 startup/shutdowns a day.
    At the moment i'm just starting a bit more often to help diagnose this error.


    For the BIOS-to-default part:
    i did that before i posted here the first time. With everything on default it worked for around 1 day, or two startups, and after that the error was back.

    With the ErP setting on "S5" i had today morning the 3rd day of successful startups in a row.

  8. #78
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    64
    Posts
    1,553

    Hi Xairoo,
    Your pc won't wake up after sleep/hibernate mode, but others are can not startup after shutdown, so I'm not sure the issue is same as others or not.
    I'll consult our tech team about this.
    Thank you.

  9. #79
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    64
    Posts
    1,553

    Hi stixix,
    I'm afraid I have no idea when the distributor will send your motherboard to our local service center.
    However, I'll check whether there is a RMA record of your serial number every week.
    Thank you.

  10. #80
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    64
    Posts
    1,553

    Hi WorldofShadows,
    You said "i loaded the defauls in BIOS and turned Aura and USB-Charge off when the PC is off", that's why I want to double confirm BIOS all default settings.
    I'm afraid our tech team cannot duplicate the not startup issue with the motherboard on hand, so we are waiting for stixix is willing to send the motherboard to our service center for further examination.
    Because it is not convenient for you to try other PSU, so I'm not sure whether your are willing to send RMA and whether it cannot be duplicated with the components in our service center.
    If it occurs often and you are willing to send RMA, may I have the serial number and RMA number via PM?
    Thank you.
    Last edited by STARRAIN@ROG; 10-22-2021 at 06:06 AM.

Page 8 of 60 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •