Page 23 of 28 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast
Results 221 to 230 of 279
  1. #221
    ROG Guru: Yellow Belt Array cekeu PC Specs
    cekeu PC Specs
    MotherboardROG Rampage VI Extreme Encore
    ProcessorIntel Core i9-10920X
    Graphics Card #1ROG STRIX GeForce RTX 3080 Ti
    MonitorASUS ROG SWIFT PG27UQ
    Power SupplySEASONIC PRIME 1300 W PLATINUM
    Keyboard ROG Falchion
    Mouse ROG Chakram Core

    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    36
    Posts
    225

    Quote Originally Posted by arnvid View Post
    I have a similar problem but for me the CPU frequences are reported to be 655 MHz in Armory Crate, and DRAM 524Mhz...
    HWMonitor and other tools reports correctly..

    And Memory Integration under Core Isolation is off
    In Windows Security Center, my cpu and memory reading issue is because I have enabled Microsoft Defender Application Guard for Microsoft Edge. But the Oled panel correctly reads frequencies as well as HWMonitor. AC, ICue and other app tweak do not read it correctly with Application Guard for Microsoft Edge. I didn't have this case on Windows 10.
    MasterC @ ROG has announced a future update for Windows 11.

  2. #222
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    15

    Quote Originally Posted by Crayraven View Post
    Where is the uninstall tool?
    https://www.asus.com/supportonly/Arm...Desk_Download/

  3. #223
    ROG Junior Member Array team666 PC Specs
    team666 PC Specs
    MotherboardASUS ROG MAXIMUS HERO VII
    ProcessorINTEL 4970K
    Memory (part number)CORSAIR VENGEANCE
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX 1080
    MonitorASUS 27
    Storage #1SAMSUNG 500GB SSD
    Storage #2SAMSUNG 500GB SSD
    CPU CoolerCOOLERMASTER VG GTS
    CaseNXZT 4400
    Power SupplyCORSAIR 650I
    Keyboard APPLE ALUMINUM
    Mouse CORSAIR SCHIMITAR
    Headset ASIS ROG STRIX
    Mouse Pad RAZOR GOLIATH
    Headset/Speakers PIONEER
    OS WINDOWS 10 64BIT
    Network RouterUBIQUITY USG PRO4
    team666's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Asus crate glitch / error

    I resolved my issue with crate by uninstalling nord vpn and reinstalling
    There was a windows10 and nord vpn update recently and i noticed connection errors in some applications shortly after
    Asus crate was totally scuffed and battlenet would not connect and was using 98% of a ryzen 5950x cpu while i was connected to nord vpn
    Even with split tunnel bypass
    Disconnecting from the vpn resolved most of the issues
    Apps with pending updates seemed effected
    While disconnected from the vpn i was able to update the apps but reconnecting the vpn caused them to immediately glitch again
    I attempted clean reboots nothing would resolve the errors in crate or bnet while connected to the vpn
    Uninstalling the vpn rebooting and reinstalling the vpn seems to have resolved whatever network issues were causing these glitches

    Asus crate v4.2.12.0
    Last edited by team666; 11-13-2021 at 04:27 AM.
    alm_tree: :flag_black: TSIXGaming.com

  4. #224
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    15
    Posts
    129

    urgent situation

    Hello Asus support i have issue showing this when i want to install armory crate on motherboard ROG MAXIMUS X FORMULA
    Armoury crate error 504

    Click image for larger version. 

Name:	sss.PNG 
Views:	0 
Size:	215.4 KB 
ID:	90580

    can someone help me because i need it to modify my asus theta 7.1 headset surround sound

    Note : I have connection 1gig also firewall is off not block anything no vpn nothing fresh windows having this issue

    also uninstall tool only open for 1 min and close automatically without giving error or something


    also i checked if crate installed before there is no single armory crate file installed on my windows i just want to install armory crate what is this ?


    thanks

  5. #225
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2020
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Quote Originally Posted by Rollerx View Post
    Installed latest version 4.2.12. Still the same problem that was originally reported about a month ago. Non-admin accounts request permissions for two armoury crate processes to run when logging in to them. Very annoying. Any ideas why and when it will be fixed?
    Now about 1.5 months have passed and still no response: could you please advice what can be done to prevent two armoury crate processes asking permission to run during login when the computer is used with non-admin accounts. Does anyone else have this bug? I have it on the separate computers that otherwise run flawlessly. Also Armoury Crate runs fine otherwise. Details in my first post.

  6. #226
    New ROGer Array Tony Alfaro PC Specs
    Tony Alfaro PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z490-A
    ProcessorIntel Core i5 10400
    Graphics Card #1ROG STRIX 3070 WHITE
    Graphics Card #2ROG STRIX 1050 TI
    Graphics Card #3GALAX HOF 1080
    MonitorBENQ 144HZ HDR
    Storage #1SAMSUNG NVME 512GB
    Storage #2SEAGATE IRONWOLF 8TB
    CPU CoolerIDCOOLING 360 AIO
    CaseTT CORE P3
    Power SupplyROG STRIX 850G WHITE
    Keyboard REDDRAGON
    Mouse RAZER
    Mouse Pad RAZER
    OS WINDOWS 11
    Network RouterTPLINK

    Join Date
    Nov 2021
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Unhappy Armoury Crate no detect my motherboar for RGB Control

    1. The device page isn't loading within 0.3 seconds some times
    2. PC, custom build
    3. Aura Sync products - ROG STRIX 3070 WHITE V2, ROG STRIX Z490-A
    4. 3rd-party peripheral, razer and corsair
    5. Wired / wireless connection - all devices wired, wifi to internet
    6. Reinstalled Windows? Update last week from Window 10
    7. Windows version & build - Windows 11 Pro 21H2 / 22000.346
    8. Previous version of firmware or software that worked as expected - No Idea
    9. Any screenshots of the issue - will PM
    Click image for larger version. 

Name:	Captura de pantalla 2021-11-16 215431.jpg 
Views:	0 
Size:	19.5 KB 
ID:	90612
    Click image for larger version. 

Name:	Captura de pantalla 2021-11-16 215005.jpg 
Views:	0 
Size:	18.1 KB 
ID:	90611
    10. Use our log collection function: Settings=>About=>App diagnostics
    https://drive.google.com/file/d/1uqZ...ew?usp=sharing

    Item Version
    -----------
    Armoury Crate UWP App 4.2.12.0
    ROG Live Service 1.2.18.5
    AURA Service (Lighting Service) 3.05.18
    Armoury Crate lite service 4.2.12
    ASUS AIOFan HAL 1.1.22
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.1.0.13
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.1.7.0
    AacVGA 0.0.4.6
    KingstonDram 1.1.12
    AURA DRAM Component 1.1.16
    ENE RGB HAL 1.1.37.0
    ENE_EHD_M2_HAL 1.0.9.1
    PHISON HAL 1.0.9.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.9.2
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.0.6.4
    Universal Holtek RGB DRAM 1.0.0.2
    WD_BLACK AN1500 1.0.14.0
    Last edited by Tony Alfaro; 11-17-2021 at 04:11 AM.

  7. #227
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2021
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Exclamation

    no chakram mouse options shown


    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot-3.jpg 
Views:	0 
Size:	51.1 KB 
ID:	90622

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot-2.jpg 
Views:	0 
Size:	110.3 KB 
ID:	90623
    Last edited by eduardo.labrin; 11-18-2021 at 02:22 AM.

  8. #228
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    121
    Posts
    1,876

    Not an Armoury Crate issue issue, but a few people have posted in this thread.

    "The server threw an exception." error has been resolved. Try the latest version of AI Suite III - v3.01.10

    Download here:
    https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m..._20211115R.zip

  9. #229
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    121
    Posts
    1,876

    Wow..... impressive system!

    My Charkam is working fine.
    Click image for larger version. 

Name:	ROG Chakram.jpg 
Views:	0 
Size:	86.1 KB 
ID:	90634

    Click image for larger version. 

Name:	AC update Chakram.jpg 
Views:	0 
Size:	61.7 KB 
ID:	90635

    If you are all up to date and still having issues, then please see the original post in this thread and provide info plus a log. Thanks.

    Quote Originally Posted by eduardo.labrin View Post
    no chakram mouse options shown


    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot-3.jpg 
Views:	0 
Size:	51.1 KB 
ID:	90622

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot-2.jpg 
Views:	0 
Size:	110.3 KB 
ID:	90623

  10. #230
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    121
    Posts
    1,876

    Thanks for letting us know, we'll check it out.

    Quote Originally Posted by team666 View Post
    I resolved my issue with crate by uninstalling nord vpn and reinstalling
    There was a windows10 and nord vpn update recently and i noticed connection errors in some applications shortly after
    Asus crate was totally scuffed and battlenet would not connect and was using 98% of a ryzen 5950x cpu while i was connected to nord vpn
    Even with split tunnel bypass
    Disconnecting from the vpn resolved most of the issues
    Apps with pending updates seemed effected
    While disconnected from the vpn i was able to update the apps but reconnecting the vpn caused them to immediately glitch again
    I attempted clean reboots nothing would resolve the errors in crate or bnet while connected to the vpn
    Uninstalling the vpn rebooting and reinstalling the vpn seems to have resolved whatever network issues were causing these glitches

    Asus crate v4.2.12.0

Page 23 of 28 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •