Page 10 of 26 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 91 to 100 of 253
  1. #91
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    121
    Posts
    1,860

    The release notes was mentioned in post #69:
    Armoury Crate Lite Service v4.2.10 for non-Gaming laptops was just released, it resolves the service error issue.

    Quote Originally Posted by sdmf74 View Post
    IDK why MasterC wont acknowledge ANY of my posts but can we get a CHANGELOG for the 9/15/2021 Armoury Crate update please? For those of us that have had to uninstall Armory Crate cause its making our windows OS unusable as well as the Asus software.
    The description for the software update says NOTHING about what was changed.

  2. #92
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by MasterC@ROG View Post
    The release notes was mentioned in post #69:
    Armoury Crate Lite Service v4.2.10 for non-Gaming laptops was just released, it resolves the service error issue.
    Armoury RGB light band can be recognized
    Aura creator The RGB light band cannot be recognized
    Z390-F:
    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 4.2.5.0
    ROG Live Service 1.2.18.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.05.18
    Armoury Crate lite service 4.2.10
    ASUS AIOFan HAL 1.1.35
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.1.0.11
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.1.7.0
    ASUS Keyboard HAL 1.01.48
    ASUS Mouse HAL 1.2.0.11
    AacAudioHal 1.3.31.0
    AacVGA 0.0.4.3
    KingstonDram 1.1.8
    AURA DRAM Component 1.1.14
    ENE RGB HAL 1.1.37.0
    ENE_EHD_M2_HAL 1.0.9.1
    PHISON HAL 1.0.9.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.9.2
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.0.6.4
    Universal Holtek RGB DRAM 1.0.0.2
    WD_BLACK AN1500 1.0.13.0

  3. #93
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2021
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by MasterC@ROG View Post
    The release notes was mentioned in post #69:
    Armoury Crate Lite Service v4.2.10 for non-Gaming laptops was just released, it resolves the service error issue.
    Any reports of win 11 functionality? Good to go?

  4. #94
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2021
    Reputation
    10
    Posts
    3

    LightingService (32bit) high cpu usage

    How about this?


    Quote Originally Posted by shigekazu85 View Post
    Hi.. I would like to report on lightingservice (32bit) used high cpu usage. Refer below pictures.

    Attachment 89979

    My component as below:
    1. lightingservice.exe (32bit) used high cpu usage
    2. PC
    3. Aura Sync products - asus rog strix b560-g gaming wifi Motherboard
    4. 3rd-party peripheral, audio, or lighting software -> Armoury Crate, 4 X RAM Team Xtreem argb 16gb ddr4-3200mhz c16, 9 nos argb fans
    5. wireless connection
    6. Reinstalled Windows? - No
    7. Windows version & build - Windows 10 Ver 21H1 (Os build 19043.1237)
    8. Previous version of firmware or software that worked as expected- not remember
    9. Any screenshots of the issue - as pictures above
    10. Use our log collection function: Settings=>About=>App diagnostics -> download here https://www.mediafire.com/file/zqhsk...0916.logE/file

  5. #95
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2021
    Reputation
    10
    Posts
    10

    I cannot install armory crate, its says "installation failed, check internet before retrying, 102" I have tried so many times and my Internet is fine.

  6. #96
    ROG Enthusiast Array Triton.se PC Specs
    Triton.se PC Specs
    Laptop (Model)Asus ROG Strix G17 G713QR-HG022T
    MotherboardG713QR
    ProcessorAMD Ryzen 9 5900HX
    Memory (part number)G.Skill RipJaws 3200MHz CL 22 1.2v 2x16GB
    Graphics Card #1NVIDIA RTX 3070 115+15W
    MonitorAcer XV272UV 2560x1440 170Hz HDR400 (USB-C DP 1.4)
    Storage #11 TB NVMe original SK Hynix
    Storage #21 TB NVMe Kingston KC2500
    Power Supply240W power-brick
    Keyboard Corsair K55 RGB
    Mouse Deltaco DM210
    Mouse Pad Steelseries Small
    Headset/Speakers AKG K530

    Join Date
    Apr 2021
    Reputation
    10
    Posts
    64

    Quote Originally Posted by Triton.se View Post
    * Installed new BIOS 321, rebooted. No change to my Manual mode rebooting problems as described here: https://rog.asus.com/forum/showthrea...ge5#post842336

    * Armoury Crate has an update, ASUS Framework Service 2.1.1.3, rebooted?, no change

    * Installed ASUS System Control Interface V3 - 3.0.12.10, rebooted - Change: I now get sounds at each coldboot as I enter welcome/login screen. Twice the sound of "plugging in device/hardware/USB" a second between, little later the sound of "unpugging device". No sounds with reboots.

    Nothing else from Armoury Crate "check updates" or from MyAsus.

    EDIT: The sounds are with a USB MIDI interface connected, I unplugged it and coldboots don't give them. Windows also updated prior to that. But I have had that MIDI interface connected a week, noticed the sounds first today right after all new installs.

    EDIT: Reverted to ASUS System Control Interface V3 - 3.0.11.10, still have sounds each coldboot.
    Want to revert ASUS Framework Service 2.1.1.3 but don't know how to, nothing found in Device Manager
    New Armoury updates today, no change to my Manual mode reboots (20W CPU and 85% fan speed = 80W CPU and min 3000rpm fan, stops completely at 45C)
    Have rebooted twice. No coldboots yet. Haven't heard the sound of unplugging/plugging devices at Windows welcome screen, but they'd come at coldboots.


    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 4.2.5.0
    ROG Live Service 1.2.18.0
    AURA Service (Lighting Service) 3.05.18
    Armoury Crate service 4.2.10
    ASUS Aac_NBDT HAL 2.5.3.0
    Last edited by Triton.se; 09-23-2021 at 08:49 PM.

  7. #97
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    121
    Posts
    1,860

    Did you enable Aura Performance Mode? (under Aura Sync)
    Click image for larger version. 

Name:	Aura Permance Mode.jpg 
Views:	3 
Size:	13.8 KB 
ID:	90039

    Quote Originally Posted by shigekazu85 View Post
    How about this?

  8. #98
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    9

    could you check why we got an Armoury Crate Service update (to 4.2.10) which removed the Panel Overdrive button from Armoury Crate (possibly because we didn't get any Armoury Crate update to 4.2.10 and so it is still 4.2.5.0)

  9. #99
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2021
    Reputation
    10
    Posts
    3

    I have make sure to disable it.
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2021-09-25 074657.jpg 
Views:	0 
Size:	16.4 KB 
ID:	90042

    FYI, this well known issues, refer link below. Currently, I'm just using Static Basic effects only to avoid high CPU usage.

    https://rog.asus.com/forum/showthrea...esources/page8


    Quote Originally Posted by MasterC@ROG View Post
    Did you enable Aura Performance Mode? (under Aura Sync)
    Click image for larger version. 

Name:	Aura Permance Mode.jpg 
Views:	3 
Size:	13.8 KB 
ID:	90039

  10. #100
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2018
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Angry Armoury Crate Not Loading Multiple Devices

    As of v4.2.5.0, Armoury Crate is not loading 4 of my ASUS devices after clicking 'Devices' > 'ASUS Device Name'. It shows the 'loading' message in the center of the Armoury Crate window for 5 minutes, then shows an error and continues to show the 'loading' message. The devices are as follows; ROG Strix Flare, ROG Delta, ROG Gladius Origin II and ROG Balteus. It also has NEVER shown my ROG displays in Armoury Crate under 'Devices', despite recognizing them in the 'Updates' menu and downloading updates for them. And my ASUS ROG Strix RTX 2080Ti no longer shows up in the 'Devices' menu. I have done multiple restarts and uninstalled and reinstalled Armoury Crate and all device software via Armoury Crate. My ROG Delta headset Bass is STILL ****, it is an Armoury Crate issue, because on my tablet and phone, the bass quality is amazing, and I don't use Armoury Crate on my tablet or phone. v4.2.5.0 has also reset all speaker audio and microphone settings to stock (low sound) and I am not able to access my ROG Delta settings in Armoury Crate to set them back to my Profile's settings. I am unable to be heard in ANY programs that I use for voice communication.

    Error reads as follows; 'Page Error' We are sorry. There's an error with the device page. The application is going to reload the device page now. (2005)

    Nothing happens. I have left it on this screen overnight.

    Update 27 SEPT 2021:

    Device & Component Update 2.1.1.3 did not change any of the above issues.

    Update 07 OCT 2021:

    Armoury Crate version update 4.2.10.1 does not show as the 'current version' in Armoury Crate after updating to it. Also, none of the above issues were corrected. I am still unable to access the Devices tab to change any settings for all devices that Armoury Crate updates and controls Aura Sync on. The ROG Strix Flare keyboard now has one dead key, and it will occasionally flicker green light which is not a part of the Aura lighting I have set it up to do. Please fix the 'unable to access the Devices in the Device Tab' issue.

    Update 15 NOV 2021:
    Was able to indirectly access some of my devices in the 'Aura Sync' tab by clicking the small 'right arrow' button at the bottom right of each device square. After that, I can no longer access my devices by this method. And the Devices tab is STILL showing the below 'loading' screen and does not EVER load any device I click on.

    System Setup:

    Windows 10 Home 64
    ROG Crosshair VIII Hero Motherboard
    32GB 3200MHz DDR4 Corsair Vengeance RAM
    Ryzen 9 3900 CPU
    ROG Strix nVidia RTX 2080Ti GPU

    Peripherals:
    ROG Delta Headphones
    ROG Strix Flare Keyboard
    ROG Gladius Origin II Mouse
    ROG Balteus Mousepad
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos More ASUS Armoury Crate Bull**** Updates.png  

    More ASUS Armoury Crate Bull**** Updates 2.png  

    Last edited by MuseMKR; 11-17-2021 at 03:28 AM. Reason: Adding content

Page 10 of 26 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •