Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Uninstall Armoured Crate properly

    Hello

    So my question is, how can I unistall properly? With the uninstall-tool from the website it doesn't work properly.
    In ICUE the ASUS Motherboard and GPU dissappeared after unintall from the Armoury Crate. I think it's because Armoury Crate wasn't deinstalled full.

    Thanks!
    memoric

  2. #2
    ROG Member Array Matte8DJ PC Specs
    Matte8DJ PC Specs
    MotherboardMaximus X Hero
    ProcessorI7 8700K
    Memory (part number)GSkill Trident Z 32GB DDR4 3200 MHz CL16
    Graphics Card #1Strix RTX 2080 OC
    MonitorSwift PG329Q
    Storage #1Samsung 970 evo plus 250gb
    Storage #2Samsung 860 evo 500gb
    CPU CoolerEK WB Quantum Pro RGB
    CaseCM H500M
    Power SupplyCorsair RM 750X
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius II Core
    Headset Delta Core
    Headset/Speakers Stereo Speakers
    OS Windows 10 pro 64 bit
    Accessory #1 XBOX ONE Controller

    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Hello,
    you try to unistall AC and ICUE, after this, reboot your PC and install only ICUE
    i7 8700k @ 5.1 GHz 1.30 V-Asus ROG Maximus X Hero-GSkill Trident Z 32GB DDR4 3200 MHz CL16-Asus Strix RTX 2080 OC-Corsair RM 750x 80Plus Gold-EK Quantum Power Kit D-Rgb P360-CM Master Case H500M RGB-Samsung n°2 SSD 970 Evo plus 250GB + n°2 860 Evo 500GB + n°2 Segate Barracuda 1TB-Asus Rog Gladius II Core-Asus Rog Strix Flare-Asus Rog Delta Core-Asus ROG Swift PG329Q 175Hz-Logitech G27-Xbox One Gamepad-Mic Newer-ITek gaming chair

  3. #3
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    I have tried it as you said, but no luck . GPU and Motherboard don't show up in ICUE.

  4. #4
    ROG Member Array Matte8DJ PC Specs
    Matte8DJ PC Specs
    MotherboardMaximus X Hero
    ProcessorI7 8700K
    Memory (part number)GSkill Trident Z 32GB DDR4 3200 MHz CL16
    Graphics Card #1Strix RTX 2080 OC
    MonitorSwift PG329Q
    Storage #1Samsung 970 evo plus 250gb
    Storage #2Samsung 860 evo 500gb
    CPU CoolerEK WB Quantum Pro RGB
    CaseCM H500M
    Power SupplyCorsair RM 750X
    Keyboard Strix Flare
    Mouse Gladius II Core
    Headset Delta Core
    Headset/Speakers Stereo Speakers
    OS Windows 10 pro 64 bit
    Accessory #1 XBOX ONE Controller

    Join Date
    Feb 2016
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Which model of Rog components do you have?
    i7 8700k @ 5.1 GHz 1.30 V-Asus ROG Maximus X Hero-GSkill Trident Z 32GB DDR4 3200 MHz CL16-Asus Strix RTX 2080 OC-Corsair RM 750x 80Plus Gold-EK Quantum Power Kit D-Rgb P360-CM Master Case H500M RGB-Samsung n°2 SSD 970 Evo plus 250GB + n°2 860 Evo 500GB + n°2 Segate Barracuda 1TB-Asus Rog Gladius II Core-Asus Rog Strix Flare-Asus Rog Delta Core-Asus ROG Swift PG329Q 175Hz-Logitech G27-Xbox One Gamepad-Mic Newer-ITek gaming chair

  5. #5
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Thank you very much for helping!

    The components are the following:

    Mainboard: ASUS ROG MAXIMUS XI HERO, ATX, LGA1151
    GPU: ASUS GeForce ROG STRIX RTX 3090 O24G-GAMING 24GB

    It worked before the installation of armoury crate, I believe the problems come from driver leftovers?

    Thanks

  6. #6
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2021
    Reputation
    10
    Posts
    25

    hi..we all have the same problem and no one knows what to do or how to fix it.
    good luck.

  7. #7
    New ROGer Array Jimbo93 PC Specs
    Jimbo93 PC Specs
    Laptop (Model)ABS Master Gaming PC
    MotherboardASUS Prime B560M-A AC
    ProcessorINTEL i5 10400F
    Memory (part number)G.SKILL F4-3200C16D-16GVKB x 2
    Graphics Card #1ASUS DUAL RTX 3060 Ti
    Sound CardRealTek HD
    MonitorSAMSUNG 40" LCD
    Storage #1INTEL SSD PEKNW512GB NVMe
    CPU CoolerThermaltake
    CaseASUS
    Keyboard ASUS K1
    Mouse ASUS M1
    Headset/Speakers Cambridge Works PC
    OS Win 10 Home

    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    50
    Posts
    80

    Quote Originally Posted by Peyman1354 View Post
    hi..we all have the same problem and no one knows what to do or how to fix it.
    good luck.
    Not exactly friend, I started a thread on it here in this forum. And yes its working on my system. Caveats: Its hard to do and depending on the versions of software you installed previously there might be slightly different registry key names. However I include a tip on how to find them.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •