Page 171 of 195 FirstFirst ... 71 121 161 169 170 171 172 173 181 ... LastLast
Results 1,701 to 1,710 of 1941
  1. #1701
    ROG Enthusiast Array SoF's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    10
    Posts
    46

    5 GHZ easy RAM pre-testing - shake your booodiiii

    www.youtube.com/watch?v=HU997aKxu3E
    Last edited by SoF; 08-06-2012 at 11:06 AM.
    now benching on: LN2 | 3770K | Maximus V Extreme | 2x GTX 580 Matrix Platinum | SSD | Cooler Master 1500W
    Proud to be ASUS PowerUser!

  2. #1702
    ROG Guru: White Belt Array ParamedicSam's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Reputation
    20
    Posts
    116

    @MeanBruceROG

    I OCed my GPU to 1100MHz, while keeping the temp below 70C EASY. I will admit, I had to use EVGA Precision X because I noticed a problem with the Asus GPU Tweak. The voltage wasn't working, sooooooo I tested EVGA's software and it worked FLAWLESS. I will say this, I prefer Asus products but will have to pick EVGA software. Sorry Asus, Still love you.

    Powered by Unigine Engine

    Heaven Benchmark v3.0 Basic

    FPS: 87.8
    Scores: 2211
    Min FPS: 35.3
    Max FPS: 215.4

    Hardware

    Binary: Windows 32bit Visual C++ 1600 Release Mar 7 2012
    Operating system: Windows 7 (build 7601, Service Pack 1) 64bit
    CPU model: Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz
    CPU flags: 3500MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT
    GPU model: NVIDIA GeForce GTX 670 8.17.13.142 2048Mb

    Settings

    Render: direct3d11
    Mode: 1920x1080 8xAA fullscreen
    Shaders: high
    Textures: high
    Filter: trilinear
    Anisotropy: 16x
    Occlusion: enabled
    Refraction: enabled
    Volumetric: enabled
    Tessellation: extreme

    Unigine Corp. © 2005-2012

    UPDATE: Was just playing Smite and Arma 2 DayZ and the temp got to 54C (with 3 screens) and THAT ALL. Asus products own lol. Just wanted to voice my opinion again
    Last edited by ParamedicSam; 08-07-2012 at 01:56 AM.
    CPU: i7-3770k | Cooler: Corsair H100 | Motherboard: Asus Maximus V Extreme Z77 | Memory: Corsair Vengeance 32GB (4 x 8GB) DDR3-1600 | HDD: Samsung F4 2TB 3.5" 5400RPM | SSD: 2x Crucial M4 256GB 2.5" Solid State Disk | GPU: 2x Asus GTX 670 2GB 1020MHz | Case: NZXT Phantom (Black/Green) | PSU: Corsair 750W ATX12V | OD: Asus DRW | OS: Windows 7 Pro 64-bit | Monitor: 3x Asus vs229h-p IPS | Accessories: Black Widow Ultimate, SWTOR Razer Mouse, Astro a40s
    Help w/ Studio Donation

  3. #1703
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    17

    It was a long wait down here in Australia but just got my shipping notification for my M5E about half an hour ago. Should have it tomorrow morning (Wednesday here), now I just have to go pick up an AX1200 and a Cosmos II on my next day off on Friday and I can put this beast together.

  4. #1704
    ROG Member Array sidewayz's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    12

    hi guys new here! just a question. is there an aftermarket compression fittings to fit the stock maximus v barbs? im kinda new to watercooling. wanted to reroute the waterloop

    Last edited by sidewayz; 08-07-2012 at 08:46 PM.

  5. #1705
    ROG Guru: White Belt Array Gipi49's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    117

    Quote Originally Posted by sidewayz View Post
    hi guys new here! just a question. is there an aftermarket compression fittings to fit the stock maximus v barbs? im kinda new to watercooling. wanted to reroute the waterloop
    There is no adapter to compression fittings for the M5F ThermoFusion WB.

    If you REALLY want a compression fitting you can use a 3/8" panel mount barb fitting to use as an adaptater (https://www.dazmode.com/store/produc...8_single_barb/). By cutting the right length of 3/8 ID tubing you will be able to make a "clean" connection.
    But honestly I can't recommend to do this as it mutiplies the leak risks

    Edit : And you'll have to live with an ugly gasket for the nut
    Last edited by Gipi49; 08-08-2012 at 07:39 PM.
    Redback 2012
    Case : CM Cosmos II
    PSU : Corsair AX1200
    CPU : i7 3770k (Swiftech Apogee HD WB)
    RAM : 16GB 4x4 Corsair Vengeance Black
    MB : ASUS M5F
    GPUs : 2x EVGA GTX680 HydroCopper
    OS Drive : 120GB Kingston HyperX
    Caching Drives : 60GB Intel 520 + 60 GB ADATA XM13
    HDDs : 2x 1TB WD Caviar Black
    Storage HDDs : 2x 3TB WD Caviar Green
    OP : ASUS BW-12B1ST Blu-Ray Writer
    Res : Koolance RP-401X2 + 2x Swiftech MCP350 (serial)
    OS : WSE 2008 R2 & Linux Mint 13

  6. #1706
    Banned Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    41
    Posts
    411

    ...............
    Last edited by MeanBruceROG; 10-03-2012 at 10:23 PM.

  7. #1707
    ROG Member Array sidewayz's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Gipi49 thanks for the reply. btw i just used regular plastic tie strap on both barbs is that ok? or is there better clamp specific for that? anyway, im totaly a noob. just wondering can u guys teach me how to raid 0 the maximus formula? i have x2 corsair force gt. i set up RAID on bios and windows 7 doesnt load and asks me for a driver and im not sure which one to download? http://www.asus.com/Motherboards/Int...erFX/#download

    SATA? how it works? i tried putting it on a usb stick and it doesnt load up on boot up? appreciate help guys thanks


    BTW that new corsair psu is badass cant wait to get mine
    Last edited by sidewayz; 08-08-2012 at 11:02 PM.

  8. #1708
    Banned Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    41
    Posts
    411

    ...............
    Last edited by MeanBruceROG; 10-03-2012 at 10:23 PM.

  9. #1709
    ROG Guru: White Belt Array Gipi49's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    117

    Quote Originally Posted by sidewayz View Post
    Gipi49 thanks for the reply. btw i just used regular plastic tie strap on both barbs is that ok? or is there better clamp specific for that? anyway, im totaly a noob. just wondering can u guys teach me how to raid 0 the maximus formula? i have x2 corsair force gt. i set up RAID on bios and windows 7 doesnt load and asks me for a driver and im not sure which one to download? http://www.asus.com/Motherboards/Int...erFX/#download

    SATA? how it works? i tried putting it on a usb stick and it doesnt load up on boot up? appreciate help guys thanks


    BTW that new corsair psu is badass cant wait to get mine
    Hi,

    For the tie wrap you can suffer from leaking if you put too much stress on it, because the area of contact is small and you can damage the tubing. To understand, imagine you tightening a rope instead of a scarf around your neck
    You'd better use one of these http://ncix.com/products/index.php?m...minorcatid=225
    Just love the koolance ones, no screws no cheap plastic and reusable ... just search for the right OD tubing specs

    Regarding the Raid0 do you have created the raid array before installing Windows ? Once you have configure RAID on bios you should have a screen to create the Raid array on reboot like this one

    Click image for larger version. 

Name:	1657033d_vbattach91851.jpeg 
Views:	4 
Size:	180.3 KB 
ID:	10763

    Just hit CTRL+i and set your raid 0 array with your two disks. At reboot install Windows 7 from the CD or USB key and it should work. As far as I know Windows 7 has the raid drivers right in the install CD.

    Edit : See these threads for Raid0 help or troubleshooting if you need to
    http://www.overclock.net/t/433053/as...id-not-working
    http://www.overclock.net/t/427083/ha...bo#post5115727
    Last edited by Gipi49; 08-10-2012 at 01:42 AM.
    Redback 2012
    Case : CM Cosmos II
    PSU : Corsair AX1200
    CPU : i7 3770k (Swiftech Apogee HD WB)
    RAM : 16GB 4x4 Corsair Vengeance Black
    MB : ASUS M5F
    GPUs : 2x EVGA GTX680 HydroCopper
    OS Drive : 120GB Kingston HyperX
    Caching Drives : 60GB Intel 520 + 60 GB ADATA XM13
    HDDs : 2x 1TB WD Caviar Black
    Storage HDDs : 2x 3TB WD Caviar Green
    OP : ASUS BW-12B1ST Blu-Ray Writer
    Res : Koolance RP-401X2 + 2x Swiftech MCP350 (serial)
    OS : WSE 2008 R2 & Linux Mint 13

  10. #1710
    ROG Member Array
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    10
    Posts
    5

    hi

    Hi,
    Can someone redirect me to the Formula thread? The last 50 pages of this one just seem to be spammed up with pictures and someones build log of the Extreme. thanks.

Page 171 of 195 FirstFirst ... 71 121 161 169 170 171 172 173 181 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •