Results 1 to 10 of 12

Threaded View

  1. #1
    ROG Member Array IFleeXyZz PC Specs
    IFleeXyZz PC Specs
    Laptop (Model)HP Omen 15-en1037nf
    MotherboardMaximus VII Ranger
    ProcessorIntel i7 4790k
    Memory (part number)2x8Go
    Graphics Card #1RTX 3070 (Founders Edition)
    MonitorMSI Optix MPG341CQR
    Storage #1HyperX Fury 240Gb
    Storage #2Seagate Barracuda 4Tb
    CPU CoolerThermaltake water riing 360
    CaseThermaltake core x71
    Power SupplySeasonic 750 gold
    Keyboard Corsair strafe mk.2
    Mouse Corsair dark core SE
    Headset Corsair Void pro
    Mouse Pad Cooler master RGB HARD GAMING MOUSEPAD
    OS Windows 10 pro
    Accessory #1 Corsair ST100 RGB

    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    6

    M.2 Issue with my asus maximus VII Ranger

    Hello everyone , I'm new here
    i bought a few weeks ago a very nice M.2 SSD , i checked everything and all appeared like it is compatible,
    like it's PCIE (the only protocol M.2 SSD supported on this motherboard ) .
    But the thing is i pluged it like 3 times but each time my Disk manager or even my BIOS don't see my SSD , i updated BIOS checked what forums tells about that but i didn't find anything that solved the problem .
    So as i said i have a Maximus VII ranger as motherboard , and the M.2 is pretty next gen compared to the motherboard , its a Western Digital WD_Black SN850 1TB , so is it normal that my motherboard don't see it? (like it's juste incompatible and i messed up while checking compatibility ) or it is not normal and there is really a problem ?
    Cordially,
    IFleeXyZz.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •