Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 67
  1. #21
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2020
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Update... all f..d up after a restart. Wallpaper isn't loading. Never Asus again! i switch to corsair - costs more but they know how to program working software

  2. #22
    ROG Guru: Green Belt Array Jimbo93 PC Specs
    Jimbo93 PC Specs
    Laptop (Model)ABS Master Gaming PC
    MotherboardASUS Prime B560M-A AC
    ProcessorINTEL i5 10400F
    Memory (part number)G.SKILL F4-3200C16D-16GVKB x 2
    Graphics Card #1ASUS DUAL-RTX3060TI-O8G-V2
    Sound CardRealTek HD
    MonitorSAMSUNG 40" LCD
    Storage #1INTEL 660p NVMe SSD PEKNW512GB
    CPU CoolerTHERMALTAKE UX100 ARGB
    CaseTUF GAMING GT301
    Power SupplyASUS TUF GAMING BRONZE 650W
    Keyboard TUF GAMING K1
    Mouse TUF GAMING M3
    Headset/Speakers Cambridge Works PC
    OS Win 11 Pro 21H2 22000.652
    Accessory #1 Windows Feature Experience Pack 1000.22000.652.0

    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    82
    Posts
    543

    I guess people don't know how to use task scheduler and services control? Or if there is something in the four steps that is a problem how about a little detail about what isn't working or clear or happening different? I'm going to be busy for awhile.

  3. #23
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    51

    Quote Originally Posted by JuK3b0x_Gr1m View Post
    Yup, broken for me too.
    Same problem here!!!!

  4. #24
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by Jimbo93 View Post
    I guess people don't know how to use task scheduler and services control? Or if there is something in the four steps that is a problem how about a little detail about what isn't working or clear or happening different? I'm going to be busy for awhile.
    At SCAR G533 it doesn't work - your method. Service stopped and wallpapers are like downloading, but they are not on disk. Running service Aurora Wall... freezes Armoury.

    ps. It's funny that you spend 3000 euros on Asus notebook and then you have to fumble with system to get something working. For my son, I will choose Alienware.. At least they have better support .

  5. #25
    ROG Guru: Green Belt Array Jimbo93 PC Specs
    Jimbo93 PC Specs
    Laptop (Model)ABS Master Gaming PC
    MotherboardASUS Prime B560M-A AC
    ProcessorINTEL i5 10400F
    Memory (part number)G.SKILL F4-3200C16D-16GVKB x 2
    Graphics Card #1ASUS DUAL-RTX3060TI-O8G-V2
    Sound CardRealTek HD
    MonitorSAMSUNG 40" LCD
    Storage #1INTEL 660p NVMe SSD PEKNW512GB
    CPU CoolerTHERMALTAKE UX100 ARGB
    CaseTUF GAMING GT301
    Power SupplyASUS TUF GAMING BRONZE 650W
    Keyboard TUF GAMING K1
    Mouse TUF GAMING M3
    Headset/Speakers Cambridge Works PC
    OS Win 11 Pro 21H2 22000.652
    Accessory #1 Windows Feature Experience Pack 1000.22000.652.0

    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    82
    Posts
    543

    Quote Originally Posted by CrazyKetchup View Post
    At SCAR G533 it doesn't work - your method. Service stopped and wallpapers are like downloading, but they are not on disk. Running service Aurora Wall... freezes Armoury.

    ps. It's funny that you spend 3000 euros on Asus notebook and then you have to fumble with system to get something working. For my son, I will choose Alienware.. At least they have better support .
    hi, thanks. Can you confirm that both of the Services I include in the instructions were actually disabled? The only reason you would get a freeze is because one or more tried to start again. Check your application event log for .net errors.

    I don’t want to confuse anyone, these services only need to be disabled and shutdown to download the first wallpaper. They must be turned back on normally after that and before activating wallpaper.*
    Last edited by Jimbo93; 12-14-2021 at 05:46 PM.

  6. #26
    ROG Guru: White Belt Array DmitriyS PC Specs
    DmitriyS PC Specs
    MotherboardASUS ROG MAXIMUS XI EXTREME
    Processori9-9900K
    Memory (part number)2x8Gb F4-4000C18D-16GTZR
    Graphics Card #1Palit GeForce GTX 1080 GameRock (NEB1080T15P
    Sound CardROG SupremeFX 8-Channel High Definition Audio CODEC S1220
    MonitorASUS VG248QE (None G-Sync)
    Storage #11 TB SSD M.2 Samsung 970 PRO [MZ-V7P1T0BW]
    Storage #22ТB TOSHIBA DT01ACA200 & 3ТБ TOSHIBA DT01ACA300
    CPU CoolerNoctua NH-D15 chromax.black
    CasePHANTEKS Enthoo Pro 2 TG RGB Black
    Power SupplySeasonic PRIME ULTRA 850W TITANIUM RTL (SSR-850TR)
    Keyboard ASUS ROG Claymore
    Mouse ASUS ROG Gladius II Origin
    Mouse Pad ROG Sheath
    OS Windows 10 Pro, Version 21H1
    Network RouterKEENETIC Giga (kn-1010)
    DmitriyS's Avatar
    Join Date
    Dec 2019
    Reputation
    165
    Posts
    87

    Aura Wallpaper not supported by me?

  7. #27
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    10
    Posts
    5

    I've looked through the task manager to see what's going on in there. apparently, there's a task called armoury crate background task host, which gets stopped by windows and causes the app to freeze. after a couple minutes it stops appearing on the task manager and another couple minutes later armoury crate closes. that's all I can get

  8. #28
    ROG Guru: Green Belt Array Jimbo93 PC Specs
    Jimbo93 PC Specs
    Laptop (Model)ABS Master Gaming PC
    MotherboardASUS Prime B560M-A AC
    ProcessorINTEL i5 10400F
    Memory (part number)G.SKILL F4-3200C16D-16GVKB x 2
    Graphics Card #1ASUS DUAL-RTX3060TI-O8G-V2
    Sound CardRealTek HD
    MonitorSAMSUNG 40" LCD
    Storage #1INTEL 660p NVMe SSD PEKNW512GB
    CPU CoolerTHERMALTAKE UX100 ARGB
    CaseTUF GAMING GT301
    Power SupplyASUS TUF GAMING BRONZE 650W
    Keyboard TUF GAMING K1
    Mouse TUF GAMING M3
    Headset/Speakers Cambridge Works PC
    OS Win 11 Pro 21H2 22000.652
    Accessory #1 Windows Feature Experience Pack 1000.22000.652.0

    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    82
    Posts
    543

    Quote Originally Posted by madding View Post
    I've looked through the task manager to see what's going on in there. apparently, there's a task called armoury crate background task host, which gets stopped by windows and causes the app to freeze. after a couple minutes it stops appearing on the task manager and another couple minutes later armoury crate closes. that's all I can get
    I dont know what to say about that. Did you experience the same issue that started this thread? If yes did you try my proven solution to get it running? What steps if any have you already taken? This is what I need to know to provide help. I can suggest additional steps after.

  9. #29
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by Jimbo93 View Post
    I dont know what to say about that. Did you experience the same issue that started this thread? If yes did you try my proven solution to get it running? What steps if any have you already taken? This is what I need to know to provide help. I can suggest additional steps after.
    I was able to execute it by running it as admin. I've also set the task with admin mode

  10. #30
    ROG Guru: Green Belt Array Jimbo93 PC Specs
    Jimbo93 PC Specs
    Laptop (Model)ABS Master Gaming PC
    MotherboardASUS Prime B560M-A AC
    ProcessorINTEL i5 10400F
    Memory (part number)G.SKILL F4-3200C16D-16GVKB x 2
    Graphics Card #1ASUS DUAL-RTX3060TI-O8G-V2
    Sound CardRealTek HD
    MonitorSAMSUNG 40" LCD
    Storage #1INTEL 660p NVMe SSD PEKNW512GB
    CPU CoolerTHERMALTAKE UX100 ARGB
    CaseTUF GAMING GT301
    Power SupplyASUS TUF GAMING BRONZE 650W
    Keyboard TUF GAMING K1
    Mouse TUF GAMING M3
    Headset/Speakers Cambridge Works PC
    OS Win 11 Pro 21H2 22000.652
    Accessory #1 Windows Feature Experience Pack 1000.22000.652.0

    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    82
    Posts
    543

    Quote Originally Posted by madding View Post
    I was able to execute it by running it as admin. I've also set the task with admin mode
    does that mean your windows profile is not in the Administrator group? I will never run my windows system that way. Good for you though.

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •