Page 30 of 36 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast
Results 291 to 300 of 358
  1. #291
    ROG Guru: Yellow Belt Array Terepin PC Specs
    Terepin PC Specs
    MotherboardROG STRIX B550-F GAMING
    ProcessorAMD Ryzen 5 5600X
    Memory (part number)F4-3200C14-8GFX
    Graphics Card #1ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti OC
    Sound CardSupremeFX S1220A
    MonitorLG 27GL850
    Storage #1Samsung 970 Evo Plus
    Storage #2Western-Digital WD Blue
    CPU CoolerNoctua NH-U14S
    CaseFractal Design Define R6
    Power SupplySeasonic Prime TX-850
    Keyboard Razer Huntsman V2 (Red Switch)
    Mouse Razer Basilisk V3
    Headset Razer BlackShark V2
    Mouse Pad Razer Gigantus V2
    OS Windows 11
    Network RouterASUS RT-AX58U
    Accessory #1 Razer Base Station V2 Chroma
    Accessory #2 Razer Mouse Bungee V2 Chroma

    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    174

    Same here. I reported bug in January (which I had a year prior to that) and never heard any feedback since then. I have no idea what is preventing them from using public tools like Bugzilla where they can, you know, actually communicate with users who are reporting issues and request additional user feedback if needed.

  2. #292
    ROG Enthusiast Array E33et PC Specs
    E33et PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair VI Extreme x370
    ProcessorAMD Ryzen 7 2700X @3,7GHz
    Memory (part number)Crucial Ballistix Tactical 4x8GB 15-16-16-35 @3000MHz
    Graphics Card #1PowerColor AMD Radeon 6800 XT Liquid Devil
    Sound CardCreative Sound Blaster X3
    MonitorROG Swift PG32UQ@155Hz
    Storage #1Crucial P5 M.2 NVMe 2280 - 500GB
    Storage #2Crucial P5 M.2 NVMe 2280 - 2TB
    CPU CoolerEK-FB ASUS C6H RGB Monoblock Nickel-Acetal
    CaseThermaltake WP100
    Power SupplyAsus ROG Thor 850W 80+
    Keyboard Asus ROG Claymore II
    Mouse Asus ROG Gladius III Wireless+Chakram
    Headset ASUS Strix Fusion 700
    Mouse Pad Asus ROG Balteus QI
    Headset/Speakers Logitech Z906 5.1
    OS Windows 10 Pro x64
    Network RouterAsus ROG Rapture GT-AC2900

    Join Date
    Dec 2016
    Reputation
    10
    Posts
    40

    Exclamation

    I hope u can fix an issue with ROG Balteius Qi, cause that is for me only device that are not working. It pop-ups "Operation Failed" when I'm trying to change settings or reset device. The only issue I've got of my ROG device!

    Click image for larger version. 

Name:	Operation_Failed!.png 
Views:	0 
Size:	182.7 KB 
ID:	92323

    Kind regards
    /e33et

  3. #293
    Banned Array Hurricane28 PC Specs
    Hurricane28 PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair 7 hero wifi
    ProcessorAMD Ryzen 2600 x
    Graphics Card #1Asus ROG Strix RTX 2060 Gaming advanced
    Power SupplyCooler Master V850
    Keyboard Logitech G910
    Mouse Logitech G903
    Headset Logitech G935
    Network RouterFritzbox 7590

    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    15
    Posts
    55

    Quote Originally Posted by Terepin View Post
    Same here. I reported bug in January (which I had a year prior to that) and never heard any feedback since then. I have no idea what is preventing them from using public tools like Bugzilla where they can, you know, actually communicate with users who are reporting issues and request additional user feedback if needed.
    They simply don't care man.. Problems with their software are there for years now without any fix or way to get support.. This forum doesn't change that.

    All we can do is preventing people or not recommending Assus ROG to anyone anymore. I have an YouTube clip about problems with this software and lots and lots of people have the same issue and they never get response from Assus..

    I never buy ROG ever again in the future and people that come to me ask what to get i will strongly recommend another brand than Assus ROG from now on.

  4. #294
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Quote Originally Posted by Hurricane28 View Post
    They simply don't care man.. Problems with their software are there for years now without any fix or way to get support.. This forum doesn't change that.

    All we can do is preventing people or not recommending Assus ROG to anyone anymore. I have an YouTube clip about problems with this software and lots and lots of people have the same issue and they never get response from Assus..

    I never buy ROG ever again in the future and people that come to me ask what to get i will strongly recommend another brand than Assus ROG from now on.
    I don't know who's to blame for the software issues on ASUS products, but I really wish that, if they can't have a perfectly working version of Armoury Crate, they should stop forcing us to update the software.

    As I've already reported twice in this thread, Armoury Crate 4.X was working perfectly on my ASUS TUF laptop. Armoury Crate updated to version 5.X and it's a mess, the graphic interface is laggy and heavy, you can hear the fans of the laptop go faster when you open AC5. And I can't go back to version 4.X. There's no installer for version 4.X, there's no way to install a version that was actually working great on my laptop.

    I don't know if the don't have the budget to fix the software or what's the issue with it, but at least they shoul allow you to go back to the version that was working great on your hardware.

  5. #295
    ROG Guru: Yellow Belt Array Terepin PC Specs
    Terepin PC Specs
    MotherboardROG STRIX B550-F GAMING
    ProcessorAMD Ryzen 5 5600X
    Memory (part number)F4-3200C14-8GFX
    Graphics Card #1ASUS TUF GeForce RTX 3070 Ti OC
    Sound CardSupremeFX S1220A
    MonitorLG 27GL850
    Storage #1Samsung 970 Evo Plus
    Storage #2Western-Digital WD Blue
    CPU CoolerNoctua NH-U14S
    CaseFractal Design Define R6
    Power SupplySeasonic Prime TX-850
    Keyboard Razer Huntsman V2 (Red Switch)
    Mouse Razer Basilisk V3
    Headset Razer BlackShark V2
    Mouse Pad Razer Gigantus V2
    OS Windows 11
    Network RouterASUS RT-AX58U
    Accessory #1 Razer Base Station V2 Chroma
    Accessory #2 Razer Mouse Bungee V2 Chroma

    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    174

    ROG Fusion II 500 device page fails to load if it is connected to ROG Throne (either directly or through other device).

  6. #296
    New ROGer Array DanXIV PC Specs
    DanXIV PC Specs
    Laptop (Model)ROG G750JH
    MotherboardRog Crosshair VIII Dark Hero
    ProcessorRyzen 5 3600
    Graphics Card #1Gigabyte 2060 Super
    Sound CardFocusrite 2i2 3rd Gen
    Storage #1Samsung 980 pro 250Gb (x2 Raid 1)
    Storage #2Crucial ssd 500Gb (x4 Raid 10)
    CPU CoolerStock
    CaseRog Helios
    Power SupplyRog Thor 1200W
    Headset/Speakers Audiotechnica m50xRD
    OS Windows 10

    Join Date
    Feb 2022
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Lightbulb Found a way to replicate (and solve) my problem (Bios bug?)

    I found a solution to this problem but maybe this post can help the developers to know where to look.
    A brief description of my hardware and the problem.

    My Rig:
    CPU: Ryzen 5 3600 (no overclock)
    MB: Rog Crosshair VIII Dark Hero (I know it's overkill for this cpu but i want to upgrade it)
    Ram: TridentZ 32Gb (4 x 8) 3200Mhz CL16 (D.O.C.P. profile enabled)
    Case: Rog helios
    PSU: Rog Thor 1200W

    The following problem presented itself just after a bios update and it's present even with a clean installation of Windows 10.
    Right after the installation of armoury crate (doesen't matter if it's installed with aura creator or not)
    the rgb strip connected to addressable RGB connector number 1 (The one at the top right corner of the motherboard)
    stops working with advanced effects and turns off.
    The only exeption is the base effect of single color.
    This problem is present only with the last Bios update aka 4004 version.
    A bios downgrade to version 3904 fixes the issue since the bios flash resets the data in the argb controller.
    With this Bios version the problem dosen't presents itself anymore and all rgb works as it should.

    This problem seems to not depend by Windows updates since it's present with or without the last updates, even while in the bios if aura it's on
    and the last update of Armoury Crate and the aura sdk didn't fix the issue.
    Only known solution to me is the bios downgrade, maybe a bios problem?

  7. #297
    New ROGer Array sharezx PC Specs
    sharezx PC Specs
    MotherboardASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO
    ProcessorAMD RYZEN 5900X
    Memory (part number)G.SKILL F4-3800C18D-16GTZN DDR4
    Graphics Card #1ASUS ROG STRIX RTX 3070 O8G GAMING
    MonitorALIENWARE AW3420DW
    Storage #1SAMSUNG SSD 980 PRO 1TB
    Storage #2SAMSUNG SSD 980 PRO 1TB
    CPU CoolerNZXT KRAKEN X73 RGB
    CasePHANTEKS EVOLV X
    Power SupplyASUS ROG THOR 850P
    Keyboard STEELSERIES APEX PRO
    Mouse LOGITECH G102 LIGHTSYNC
    Headset STEELSERIES ARCTIS PRO + GAMEDAC
    Headset/Speakers LOGITECH G560 LIGHTSYNC
    OS MS WINDOWS 11 PRO 22000.739
    Network RouterTPLINK ARCHER C5400X

    Join Date
    Mar 2022
    Reputation
    10
    Posts
    9

    Quote Originally Posted by DanXIV View Post
    I found a solution to this problem but maybe this post can help the developers to know where to look.
    A brief description of my hardware and the problem.

    My Rig:
    CPU: Ryzen 5 3600 (no overclock)
    MB: Rog Crosshair VIII Dark Hero (I know it's overkill for this cpu but i want to upgrade it)
    Ram: TridentZ 32Gb (4 x 8) 3200Mhz CL16 (D.O.C.P. profile enabled)
    Case: Rog helios
    PSU: Rog Thor 1200W

    The following problem presented itself just after a bios update and it's present even with a clean installation of Windows 10.
    Right after the installation of armoury crate (doesen't matter if it's installed with aura creator or not)
    the rgb strip connected to addressable RGB connector number 1 (The one at the top right corner of the motherboard)
    stops working with advanced effects and turns off.
    The only exeption is the base effect of single color.
    This problem is present only with the last Bios update aka 4004 version.
    A bios downgrade to version 3904 fixes the issue since the bios flash resets the data in the argb controller.
    With this Bios version the problem dosen't presents itself anymore and all rgb works as it should.

    This problem seems to not depend by Windows updates since it's present with or without the last updates, even while in the bios if aura it's on
    and the last update of Armoury Crate and the aura sdk didn't fix the issue.
    Only known solution to me is the bios downgrade, maybe a bios problem?
    I faced same issue as above. Only static color functioning for the addressable LED strip. If you unsync the addressable LED strip with aura, the addressable rgb connector will display a rainbow color.

  8. #298
    New ROGer Array ImpetuousRacer PC Specs
    ImpetuousRacer PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair VIII Extreme
    ProcessorAMD 5950X
    Memory (part number)G.SKILL Trident Z Royal Elite F4-3600C14Q-64GTESA
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 3090 OC
    MonitorSamsung CRG9 C49RG90S 49"
    Storage #1FireCuda 530 4TB
    Storage #2FireCuda 530 4TB
    CPU CoolerNoctua NH-D15S chromax.black
    CaseCoolerMaster H500M
    Power SupplySeaSonic Prime TX-1000
    Keyboard Logitech MX Keys Mechanical (Linear)
    Mouse Logitech MX Master 3S
    Mouse Pad HyperX Fury S Pro XL
    Headset/Speakers Creative GigaWorks T20 Series II
    OS Microsoft Windows 11 Pro
    Network RouterUbqiuiti Dream Machine Pro SE

    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Quote Originally Posted by DanXIV View Post
    I found a solution to this problem but maybe this post can help the developers to know where to look.
    A brief description of my hardware and the problem.

    My Rig:
    CPU: Ryzen 5 3600 (no overclock)
    MB: Rog Crosshair VIII Dark Hero (I know it's overkill for this cpu but i want to upgrade it)
    Ram: TridentZ 32Gb (4 x 8) 3200Mhz CL16 (D.O.C.P. profile enabled)
    Case: Rog helios
    PSU: Rog Thor 1200W

    The following problem presented itself just after a bios update and it's present even with a clean installation of Windows 10.
    Right after the installation of armoury crate (doesen't matter if it's installed with aura creator or not)
    the rgb strip connected to addressable RGB connector number 1 (The one at the top right corner of the motherboard)
    stops working with advanced effects and turns off.
    The only exeption is the base effect of single color.
    This problem is present only with the last Bios update aka 4004 version.
    A bios downgrade to version 3904 fixes the issue since the bios flash resets the data in the argb controller.
    With this Bios version the problem dosen't presents itself anymore and all rgb works as it should.

    This problem seems to not depend by Windows updates since it's present with or without the last updates, even while in the bios if aura it's on
    and the last update of Armoury Crate and the aura sdk didn't fix the issue.
    Only known solution to me is the bios downgrade, maybe a bios problem?
    Same exact issue here: After updated to 0604 on Crosshair VIII Extreme

  9. #299
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2020
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Downloading other services and components stuck on installer, it say cannot access internet Armoury crate error 504 on Z390 STRIX GAMING

  10. #300
    New ROGer Array CPOWERS27 PC Specs
    CPOWERS27 PC Specs
    Laptop (Model)N/A
    MotherboardROG Strix B550-F Gaming
    ProcessorAMD Ryzen 5 5600X @ 4.2ghz stable
    Memory (part number)XPG Spectrix x TUF Gaming Alliance Limited Edition RGB 8GBx4 (32gb)
    Graphics Card #1XFX Radeon R9 390 8GB Double Dissipation Edition
    Graphics Card #2N/A
    Graphics Card #3N/A
    Graphics Card #4N/A
    Sound CardRealtek onboard HD Audio
    MonitorSceptre L24 Curved LED Monitor 120/144hz refresh rate FreeSync
    Storage #1XPG Spectrix S40G 1x1TB m.2 RGB
    Storage #2XPG Spectrix S40G 1x512GB m.2 RGB
    CPU CoolerThermalTake TH240 AIO RGB Aura Edition
    CaseMustex T400 MiddleTower Gaming Case
    Power SupplyEVGA 1000G (100Watt) 80 Plus Gold PSU Fully Modular
    Keyboard RedThunder K900 Semi-Mechanical RGB
    Mouse ZeroDate 2.4 GHz Wireless RGB mouse
    Headset SteelSeries Arctis 7 Pro Wireless
    Mouse Pad ROG Balteus RGB
    Headset/Speakers N/A
    OS Windows 10 x64 (21H1)
    Network RouterArris Home Gateway Router
    Accessory #1 GiM Rainbow KB-23 RGB Fan Controller Hub with 9 connected RGB Fans (Aura Sync)
    Accessory #2 GloTrends RGB Aura Sync GPU Support Sag Bracket
    Accessory #3 EVGA Powerlink (cable Management module)

    Join Date
    Mar 2021
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Angry ROG Strix Flate ETERNAL ERROR 2

    ROG Strix Flare update gives me an "Update Failed. Please restart and try the update again. ERROR 2"

    EVERTNALLY. its been doing this for the past 3 months, recently upgraded to WIN 11 PRO, Still does it. Reinstalled Armory crate a dozen or so times, still does it. NOW its doing ito to my ROG Balteus Mousepad as well.. please help!!!

Page 30 of 36 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •