Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 13 of 13
  1. #11
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    51
    Posts
    1,370

    Hi alistairuk,
    If you have any concerns about F1 error message, please consider the suggestions.
    Thank you.

  2. #12
    New ROGer Array alistairuk PC Specs
    alistairuk PC Specs
    MotherboardZ690 Gaming E
    ProcessorI9 12900K
    Memory (part number)32gb Teamgroup T-Force 6200 DDR5
    Graphics Card #1Rog Strix 1080Ti OC
    Sound CardOn board
    MonitorROG SWIFT PG278QR 27" 165Hz
    Storage #13 x Sabrant 2TB M.2
    Storage #2Samsung 8TB SSD
    CPU CoolerCorsair ICUE H150I ELITE LCD
    CaseLian-Li OX11 XL
    Power SupplyCorsair PROFESSIONAL SERIES HX 1200W '80 PLUS PLATINUM'
    Keyboard Corsair K95
    Mouse Logitech G903
    Headset Arctis Pro Wireless
    Mouse Pad Logitech Lightspeed Charging mat
    Headset/Speakers 5.1 Creative Speakers
    OS Windows 11 64 bit
    Network RouterRog Rapture GT-AX11000

    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Progress!

    Hi Starrian,

    I have given you access to the video. Note: this is a new video taken today.

    I can now boot up in 3:29 using DP cable. Still seems a long time!!??

    DP cable I now have the option of getting into the BIOS. The PC now boots straight up with no hangs (halt on F1 disabled/error reporting).

    So the error with the CPU cooler was user error, I had plugged it into the pump header, should have been, and now is plugged into the CPU Fan header (F****** T***!!! *rolls eyes*). I no longer get the CPU cooler error but still had instability hang on halt on F1. I have disabled this, and as said, have the option to enter the BIOS. Oh, minimum fan speed set from IGNORE to default at 200 rpm in BIOS.... all good!

    HDMI on the other hand will only get me into the BIOS but will not go to the desktop, resets and goes back to the BIOS. Not a massive issue as I want to use DP cable. The HDMI cable is an upto 8K output at 60Mhz. I run at 2K and this cable supports upto 2K at 240Mhz.

    Thanks,

    Alistair
    Last edited by alistairuk; 01-25-2022 at 09:09 PM.

  3. #13
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    51
    Posts
    1,370

    Hi alistairuk,
    I'm afraid I cannot access the file via the information in PM.
    Please refer to the following link to share the video from google drive.
    https://support.google.com/drive/answer/2494822
    If you are not familiar with google drive, please use other cloud that you are used to.
    If you remove all SSD, HDD, do you still get F1 error message or take 3:29 to enter bios?
    Thank you.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •