Page 12 of 14 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 LastLast
Results 111 to 120 of 136
  1. #111
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    24
    Posts
    57

    Quote Originally Posted by thewebsiteisdown View Post
    The fact that it is warped is that what you're saying is weird? Never mind. I do see where you say bent. I just miss that part. Yeah, she's fairly warped. Report back. How works though.
    Yea, I was confused why a supposedly new board is warped. I am guessing from them testing before they sent it. If it works then I guess I don't care but it was supposed to be new.

    I will for sure report back. If it runs fine with XMP at the QVL that is all I want to start. If I can indeed OC the memory beyond even better, but I just expect at a minimum the XMP works.

  2. #112
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    45

    Quote Originally Posted by Murlo26 View Post
    Yea, I was confused why a supposedly new board is warped. I am guessing from them testing before they sent it. If it works then I guess I don't care but it was supposed to be new.

    I will for sure report back. If it runs fine with XMP at the QVL that is all I want to start. If I can indeed OC the memory beyond even better, but I just expect at a minimum the XMP works.
    I've received my tracking number finally. I don't know if they did the same thing for me as they did you though in regards to it being new or not though. How did you find that part out ahead of time?

    I'm supposed to be getting it Tuesday via fedex.

  3. #113
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    24
    Posts
    57

    Quote Originally Posted by thewebsiteisdown View Post
    I've received my tracking number finally. I don't know if they did the same thing for me as they did you though in regards to it being new or not though. How did you find that part out ahead of time?

    I'm supposed to be getting it Tuesday via fedex.
    I asked them while waiting for the board if it was going to be new. Then they told me no it would be refurbished. I then proceeded to complain and try to escalate it and told them that was unacceptable for this situation. Obviously there was a lot more nonsense and emails in between all this but that was the main points. Eventually they agreed as a "one time courtesy" to give me a new one. Which again, I am not convinced is even new. I am going to test my board finally today though so more to come.

  4. #114
    ROG Member Array Galeots84 PC Specs
    Galeots84 PC Specs
    Motherboardrog maximus z690 extreme
    ProcessorIntel 12900K
    Memory (part number)F5-6000J3636F16G
    Graphics Card #1ASUS RTX3080ti oc strix
    Monitorasus pg27v
    CPU CoolerWater cooling
    CaseHelios
    Power Supplycooler master 510 80 plus
    Keyboard loghitec g910
    Mouse loghitec g903
    OS Win 11 Pro
    Network RouterGT-AC5300

    Join Date
    Dec 2017
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Hi
    I have g.skill F5-6000J3636F16GX2-TZ5RK memories but at random I have reboots and system blocks, my settings are these
    Thx

  5. #115
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    45

    Quote Originally Posted by Murlo26 View Post
    I asked them while waiting for the board if it was going to be new. Then they told me no it would be refurbished. I then proceeded to complain and try to escalate it and told them that was unacceptable for this situation. Obviously there was a lot more nonsense and emails in between all this but that was the main points. Eventually they agreed as a "one time courtesy" to give me a new one. Which again, I am not convinced is even new. I am going to test my board finally today though so more to come.
    Yeah, it's ridiculous. I talked to them today and mine is indeed a refurb and after looking up the serial number through them it's a 2021 board that they sent me. I will be getting it Tuesday. I'm just ready to be disappointed again needless to say but, we'll see. Hopefully yours works this time.

  6. #116
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    24
    Posts
    57

    Quote Originally Posted by thewebsiteisdown View Post
    Yeah, it's ridiculous. I talked to them today and mine is indeed a refurb and after looking up the serial number through them it's a 2021 board that they sent me. I will be getting it Tuesday. I'm just ready to be disappointed again needless to say but, we'll see. Hopefully yours works this time.
    Well they called me again today, literally as I was about to setup my test bench to try the board. The one they sent me was in fact a used/refurb old board. They said they are now going to try to ship me a new board but can't guarantee anything. I will just see what happens.

    Good luck to you though, hopefully your replacement goes smoother .

  7. #117
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    45

    Quote Originally Posted by Murlo26 View Post
    Well they called me again today, literally as I was about to setup my test bench to try the board. The one they sent me was in fact a used/refurb old board. They said they are now going to try to ship me a new board but can't guarantee anything. I will just see what happens.

    Good luck to you though, hopefully your replacement goes smoother .
    Got my replacement apex tonight from Asus. Few scratches here and there but all and all great condition. I noticed when I first booted up that it was last ran at 5600mhz memory speed? The bios version is 1403 I noticed as well. I did a clear CMOS and set it to xmp I 6400 and proceeded into windows and watched better call Saul with the wife. I'll be testing it more and reporting back but, so far so good. I never crashed and was able to boot right into windows after loading xmp I which didn't work before. I'll be gaming etc. as well but getting all the water cooling tore down and hooked back up took about two hours and I worked all day today and have work tomorrow as well so, the big part is done now I'll start testing more.

  8. #118
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Aug 2015
    Reputation
    24
    Posts
    57

    Quote Originally Posted by thewebsiteisdown View Post
    Got my replacement apex tonight from Asus. Few scratches here and there but all and all great condition. I noticed when I first booted up that it was last ran at 5600mhz memory speed? The bios version is 1403 I noticed as well. I did a clear CMOS and set it to xmp I 6400 and proceeded into windows and watched better call Saul with the wife. I'll be testing it more and reporting back but, so far so good. I never crashed and was able to boot right into windows after loading xmp I which didn't work before. I'll be gaming etc. as well but getting all the water cooling tore down and hooked back up took about two hours and I worked all day today and have work tomorrow as well so, the big part is done now I'll start testing more.
    They were supposed to call me today and give me info on my new replacement. At this point I am almost ready to try out the one I already got back that is bent. If it works I am not sure I care anymore. I am just over not having my good PC setup. This 6700k/GTX980 ain't cutting it.

    What you have seen already seems better than what I ever saw. Let me know how it goes, hopefully it works out! Good Luck!

  9. #119
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    45

    Quote Originally Posted by Murlo26 View Post
    They were supposed to call me today and give me info on my new replacement. At this point I am almost ready to try out the one I already got back that is bent. If it works I am not sure I care anymore. I am just over not having my good PC setup. This 6700k/GTX980 ain't cutting it.

    What you have seen already seems better than what I ever saw. Let me know how it goes, hopefully it works out! Good Luck!
    Thank you I appreciate it. Update for you.

    I talked to them today. They didn't put a reason for the issue on my paper work that they sent with the new motherboard. When I talked to them today they stated that it was a hardware issue on the motherboard when overclocking per their notes, that they can not fix on the motherboard. I noticed with the old board that when using memory timing configurator that the memory voltages never did get read correctly while others didn't seem to have that issue.



    This new mother board, it's reads them correctly. Whatever it is that might also be an indicator that you have the issue is my educated guess.

    Also I played bf2042, GTA v and Red Dead without a single issue. Ran tm5 memory test, passed. Seems solid as a rock so far.

    Update:

    Passed Anata extreme last night overnight without a hitch stock nothing touched voltages nothing xmp I.

    I'm starting to go through my over clock again now too.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos passed for once.jpg  

    pushing it again now.jpg  

    Last edited by thewebsiteisdown; 04-23-2022 at 02:15 AM.

  10. #120
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    45

    Just a little update on my new apex from asus. I have a profile saved now for 6200 ct1 that's stable. I'm currently pushing it as fast as I can and tightening up the timings as I go and testing stability and moving forward.

    I'm currently running at 6933MHz tighter timings and tightening them as I go. Also, notice my voltages in timing configurator are perfect.
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos 6933 tighter timings.jpg  


Page 12 of 14 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •