Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New ROGer Array wickedninja8599 PC Specs
    wickedninja8599 PC Specs
    MotherboardAsus Maximus Z690 Hero
    ProcessorIntel i9-12900K
    Graphics Card #1Asus ROG Strix 3090 OC
    MonitorAsus PG27UQ
    Storage #1Samsung 980 Pro 2TB
    Storage #2Samsung 970 Evo Plus 2Tb
    CPU CoolerArctic Liquid Freezer II 360
    CasePhanteks Enthoo Luxe Tempered Black
    Power SupplyEVGA SuperNova 1000 P5
    Keyboard Asus Strix Flare Cherry Red
    Mouse Asus Chakram Core
    OS Windows 11 Pro
    Network RouterAsus GT-AXE11000

    Join Date
    Mar 2019
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Unhappy Hero Z690 BIOS 1304 NO POST CODE LED?!

    So, I updated the BIOS to 1304 and from out of nowhere the LED post code display is gone! It lights up and does the usual numbers on boot up, but then goes black (also does the reset button and flex key button too) when it gets to the windows load up. WHAT THE HECK? Anyone else experience this?

  2. #2
    New ROGer Array Les_Garten PC Specs
    Les_Garten PC Specs
    Laptop (Model)Alienware OLD
    Motherboardz690 Maximus Hero
    ProcessorIntel i9-12900K
    Memory (part number)DDR5 64GB SK Hynix 4800mhz
    Graphics Card #1EVGA RTX GeForce 3080 Ti FTW3 Ultra
    Graphics Card #2EVGA Geforce Titan X (Old)
    MonitorAsus PG32UQ
    Storage #1WD Black M.2 850SN 2TB OS
    Storage #2WD Black M.2 850SN 2TB DOCS
    CPU CoolerNoctua DH14 Chromax
    CaseAntec 1200
    Power SupplyEVGA 1000 P2
    Keyboard Corsair K70 RGB
    Mouse Logitech
    Headset/Speakers Audioengine A2+
    OS Winders
    Network RouterpfSense

    Join Date
    Jan 2018
    Reputation
    10
    Posts
    51

    I believe there is a setting in the BIOS to make that happen. It may have been reset as default in that BIOS, may want to find it and check it out.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •