Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Jul 2021
    Reputation
    10
    Posts
    44

    Aura Create not recognizing VIPER STEEL RAM modules.

    This was working last night and I created a bunch of Advanced Aura color schemes and saved them. Today I went in to create more and the VIPER RAM modules are missing. I can still load the new effects and they do change the RAM but I cannot create new ones.

    The RAM modules do show up correctly in the Aura Sync section of Armoury Crate but Aura Create doesn't seem to see them.

    Any ideas?
    Was really looking forward to using the Aura features thinking it was one of the better apps for controlling ARGB effects.

    Any suggestions would be appreciated.

    - Darvin Atkeson
    Tech Win 3.0 to Win 11 (and yet this one has me stumped )

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Figured it out

    Uninstall crate using Asus uninstall tool. Enter advanced bios-tweakers paradise-change SPD/TRUE TO SPD/FALSE.
    Save and exit to restart.
    Install fresh Asus Crate. Aura Sync and if not found, search under device for Gen2 headers on all available.
    I'm running on no sleep at the moment so I apologize for the lack of detailed response. I will update tomorrow.
    I hope this helps

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •