Page 16 of 38 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 151 to 160 of 379
  1. #151
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    197
    Posts
    2,175

    Updated Released (Notebooks Only):

    Armoury Crate V5.1.9.0 is released for notebooks only - addresses lighting issues for GZ301.

  2. #152
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    197
    Posts
    2,175

    Please reboot and install again.

    Quote Originally Posted by marell View Post
    When i try to update to this version of ROGLiveService it returns me the error 0xc0000135 and the installation does not succeed. How can i solve this?

  3. #153
    ROG Enthusiast Array polyh3dron PC Specs
    polyh3dron PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair VIII Dark Hero X570
    ProcessorAMD Ryzen 9 5950X
    Memory (part number)G.Skill Trident Z Neo F4-3600C14Q-64GTZN
    Graphics Card #1Nvidia Geforce RTX 3090 Founder's Edition
    Sound CardAvid Pro Tools MTRX Studio w/ Pro Tools HD Native Card
    MonitorAsus ROG Swift PG27UQ
    Storage #1Sabrent Rocket 4.0 2TB x2 in RAID 0 Config
    Storage #2WD Black 6TB HDD
    CPU CoolerEK Water Blocks Custom Loop
    CaseLian Li O11D XL
    Power SupplySeasonic Prime PX-1000
    Keyboard Das Keyboard 4 Professional
    Mouse Steelseries Sensei
    Headset Sennheiser GSP 600
    Mouse Pad Steelseries
    Headset/Speakers JBL LSR708p
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterEero Pro

    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    22
    Posts
    43

    My Zephyrus S17 Multiwheel no longer works after this update. How can I fix this?

  4. #154
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    BIOS & FIRMWARE are not showing up

    BIOS & FIRMWARE are not showing up latest updates for ROG Z590-F Gaming WiFi
    Attachment 93027

  5. #155
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2022
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by marell View Post
    When i try to update to this version of ROGLiveService it returns me the error 0xc0000135 and the installation does not succeed. How can i solve this?
    I´m having the same problem also. After the tuesday update of Windows 11, PC restarted and now I obtain an error loading ArmourySwAgent.exe upon Windows 11 start and when running Armoury Crate can´t update ROGLiveService to 1.4.10.0. It prompts the error 0xc0000135. Also can´t uninstall Armoury Crate, even using the Uninstall tool. Is there any solution for this ?

  6. #156
    New ROGer Array Jimbo93 PC Specs
    Jimbo93 PC Specs
    Laptop (Model)ABS Master Gaming PC
    MotherboardASUS Prime B560M-A AC
    ProcessorINTEL i5 10400F
    Memory (part number)G.SKILL F4-3200C16D-16GVKB x 2
    Graphics Card #1ASUS DUAL-RTX3060TI-O8G-V2
    Sound CardRealTek HD
    MonitorSAMSUNG 40" LCD
    Storage #1INTEL 660p NVMe SSD PEKNW512GB
    CPU CoolerTHERMALTAKE UX100 ARGB
    CaseTUF GAMING GT301
    Power SupplyASUS TUF GAMING BRONZE 650W
    Keyboard TUF GAMING K1
    Mouse TUF GAMING M3
    Headset/Speakers Cambridge Works PC
    OS Win 11 Pro 21H2 22000.652
    Accessory #1 Windows Feature Experience Pack 1000.22000.652.0

    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    82
    Posts
    543

    Quote Originally Posted by Mscmelo View Post
    I´m having the same problem also. After the tuesday update of Windows 11, PC restarted and now I obtain an error loading ArmourySwAgent.exe upon Windows 11 start and when running Armoury Crate can´t update ROGLiveService to 1.4.10.0. It prompts the error 0xc0000135. Also can´t uninstall Armoury Crate, even using the Uninstall tool. Is there any solution for this ?
    Hi Mscmelo. See this post about the update causing the ArmourySwAgent to fail: https://rog.asus.com/forum/showthrea...107#post863101

  7. #157
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Issue Resolved

    Quote Originally Posted by Alex K View Post
    Same issue here with a Strix SCAR 17 GL704GW

    Form submitted with Log & Details

    I HAVE TRIED THE WALLPAPER "FIX" BUT IT STILL DOES NOT WORK FOR ME

    The CoreSDK was installed, but now the one that fails is the GL704GW AURA KIT
    Today's Update apparently fixed this, the Kit is now installed, and my laptop components show in aura... lets hope it does not get broken again
    Last edited by MasterC@ROG; 05-15-2022 at 05:12 PM.

  8. #158
    ROG Enthusiast Array polyh3dron PC Specs
    polyh3dron PC Specs
    MotherboardAsus ROG Crosshair VIII Dark Hero X570
    ProcessorAMD Ryzen 9 5950X
    Memory (part number)G.Skill Trident Z Neo F4-3600C14Q-64GTZN
    Graphics Card #1Nvidia Geforce RTX 3090 Founder's Edition
    Sound CardAvid Pro Tools MTRX Studio w/ Pro Tools HD Native Card
    MonitorAsus ROG Swift PG27UQ
    Storage #1Sabrent Rocket 4.0 2TB x2 in RAID 0 Config
    Storage #2WD Black 6TB HDD
    CPU CoolerEK Water Blocks Custom Loop
    CaseLian Li O11D XL
    Power SupplySeasonic Prime PX-1000
    Keyboard Das Keyboard 4 Professional
    Mouse Steelseries Sensei
    Headset Sennheiser GSP 600
    Mouse Pad Steelseries
    Headset/Speakers JBL LSR708p
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterEero Pro

    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    22
    Posts
    43

    Quote Originally Posted by Mscmelo View Post
    I´m having the same problem also. After the tuesday update of Windows 11, PC restarted and now I obtain an error loading ArmourySwAgent.exe upon Windows 11 start and when running Armoury Crate can´t update ROGLiveService to 1.4.10.0. It prompts the error 0xc0000135. Also can´t uninstall Armoury Crate, even using the Uninstall tool. Is there any solution for this ?
    Last time I had this issue with Armoury Crate, I had an admin from this forum log into my machine remotely to fix it.

  9. #159
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2022
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by Jimbo93 View Post
    Hi Mscmelo. See this post about the update causing the ArmourySwAgent to fail: https://rog.asus.com/forum/showthrea...107#post863101
    Hi Jimbo93 ! First of all thank you for your reply. Actually the problem is around the same issue caused by the update you mentioned, the KB5012643, but it´s related now with the last tuesday update, the KB5013943. It seems that this new one replaces the previous you mentioned that didn´t cause any issue on my computer, as when you apply this new one, the KB5012643 no longer exists on the uninstall list. I´ve solved it for now removing the last one, KB5013943, rolling back to previous one, KB5012643, that is not causing any issue to me, as already told. So the solution is to wait for a real fix from Microsoft. There is also a provisional repair by de-activating and re-activating .NET Framework 3.0 and 4.8 as this issue affects aplications based on .NET Framework, but it´s not granted to work for everybody. The permanent fix is on Microsoft hands with a new update to correct this issue.

  10. #160
    New ROGer Array Jimbo93 PC Specs
    Jimbo93 PC Specs
    Laptop (Model)ABS Master Gaming PC
    MotherboardASUS Prime B560M-A AC
    ProcessorINTEL i5 10400F
    Memory (part number)G.SKILL F4-3200C16D-16GVKB x 2
    Graphics Card #1ASUS DUAL-RTX3060TI-O8G-V2
    Sound CardRealTek HD
    MonitorSAMSUNG 40" LCD
    Storage #1INTEL 660p NVMe SSD PEKNW512GB
    CPU CoolerTHERMALTAKE UX100 ARGB
    CaseTUF GAMING GT301
    Power SupplyASUS TUF GAMING BRONZE 650W
    Keyboard TUF GAMING K1
    Mouse TUF GAMING M3
    Headset/Speakers Cambridge Works PC
    OS Win 11 Pro 21H2 22000.652
    Accessory #1 Windows Feature Experience Pack 1000.22000.652.0

    Join Date
    Oct 2021
    Reputation
    82
    Posts
    543

    Quote Originally Posted by Mscmelo View Post
    Hi Jimbo93 ! First of all thank you for your reply. Actually the problem is around the same issue caused by the update you mentioned, the KB5012643, but it´s related now with the last tuesday update, the KB5013943. It seems that this new one replaces the previous you mentioned that didn´t cause any issue on my computer, as when you apply this new one, the KB5012643 no longer exists on the uninstall list. I´ve solved it for now removing the last one, KB5013943, rolling back to previous one, KB5012643, that is not causing any issue to me, as already told. So the solution is to wait for a real fix from Microsoft. There is also a provisional repair by de-activating and re-activating .NET Framework 3.0 and 4.8 as this issue affects aplications based on .NET Framework, but it´s not granted to work for everybody. The permanent fix is on Microsoft hands with a new update to correct this issue.
    Excellent research.

Page 16 of 38 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •