Page 5 of 38 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 379
  1. #41
    New ROGer Array DvLAx3l PC Specs
    DvLAx3l PC Specs
    Laptop (Model)MacBook Pro Retina 15 (A1398)
    MotherboardAsus ROG Crosshair VIII Dark Hero (X570)
    ProcessorAMD Ryzen 9 5900X PBO+CO
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum RGB @3800C16 (CMT32GX4M4C3600C18)
    Graphics Card #1AMD Radeon RX 6900 XT OC+UV
    Monitorwaiting for an OLED
    Storage #1Samsung 980 PRO
    Storage #2Samsung 870 EVO
    CPU CoolerCorsair H150i elite LCD
    CaseCorsair 5000X
    Power SupplyCorsair HX850i
    Keyboard Corsair K100 opx
    Mouse Corsair Dark Core RGB PRO
    Headset SONY WH-1000-XM4 + V-MODA BoomPro Mic
    Mouse Pad Corsair MM700 RGB
    Headset/Speakers Logitech z625
    OS Windows 11 Pro
    Network RouterFRITZ!Box 7590

    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    38
    Posts
    31

    Latest armoury crate update break again the Icue integration, the corsair ram led are stuck whenever the asus plug in kick in, if I disable the plugin it start working again everything.
    Anyway I've notice that when the plug in kick in every app that read info about the ram like zentimings or hwinfo cannot read the memory controller and gives errors.

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 5.1.5.0
    ROG Live Service 1.4.9.0
    Aura Service (Lighting Service) 3.05.40
    Armoury Crate lite service 5.1.4
    Aura Wallpaper Service Non installato
    ASUS AIOFan HAL 1.1.45.0
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.1.0.18
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.3.0.0
    AacVGA 0.0.4.3
    KingstonDram 1.1.12
    AURA DRAM Component 1.1.18
    ENE RGB HAL 1.1.39.15
    ENE_EHD_M2_HAL 1.0.9.12
    PHISON HAL 1.0.9.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.9.2
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.0.6.5
    Universal Holtek RGB DRAM 1.0.0.2
    WD_BLACK AN1500 1.0.14.0

  2. #42
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Armoury Crate v5.1.5.0 / Aura Creator v3.3.4 [Report here if any issues]

    Hi all,
    I have the same issue, the Asus core SDK doesn't update, it shows that is installing but at the end nothing happened, i receive the same massage, that Asus core should be installed.
    I have a Asus laptop ROG FLOW X13

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2022-04-21 052953.png 
Views:	0 
Size:	582.9 KB 
ID:	92770
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2022-04-21 052925.png 
Views:	0 
Size:	594.7 KB 
ID:	92771
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2022-04-21 053125.png 
Views:	0 
Size:	82.4 KB 
ID:	92772
    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2022-04-21 055407.png 
Views:	0 
Size:	37.6 KB 
ID:	92773

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 5.1.5.0
    ROG Live Service 1.4.9.0
    Aura Service (Lighting Service) 3.05.40
    Armoury Crate service 5.1.4
    Aura Wallpaper Service Not installed


    Quote Originally Posted by bigdaddyz View Post
    I am having an issue where the ASUS Core SDK won't install and still stuck on install, no matter how many times I press it.

    Attachment 92733

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 5.1.5.0
    ROG Live Service 1.4.8.0
    Aura Service (Lighting Service) 3.05.40
    Armoury Crate service 5.1.4
    Aura Wallpaper Service Not installed
    ASUS Aac_NBDT HAL 2.5.11.0
    ASUS Keyboard HAL 1.01.17
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.33
    ASUS Mouse HAL 1.1.0.8
    AacAudioHal 1.3.7.0
    AacDispaly 1.1.26
    ENE_QSI_Loki_HAL 1.0.3.0
    WD P40 Game Drive 1.0.2.14
    Last edited by roland.jorz; 04-21-2022 at 03:19 AM. Reason: Change thread

  3. #43
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    197
    Posts
    2,175

    If you also have iCUE installed, please check the following:
    1. When the lighting is frozen, do you see the standby mode message?
    Attachment 92774
    2. And if it's in standby mode, can the lighting resume after clicking and applying any effect in Aura Sync?

    ** Since we permit Corsair to control MB and GPU light from iCUE, as long as you have it installed, it will assume control during a system boot/reboot.

    If you need to have iCUE installed as well, you may need to apply the Aura Sync effect manually if it freezes.

    Please provide a log for the memory controller detection error (see original post)

    Quote Originally Posted by DvLAx3l View Post
    Latest armoury crate update break again the Icue integration, the corsair ram led are stuck whenever the asus plug in kick in, if I disable the plugin it start working again everything.
    Anyway I've notice that when the plug in kick in every app that read info about the ram like zentimings or hwinfo cannot read the memory controller and gives errors.

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 5.1.5.0
    ROG Live Service 1.4.9.0
    Aura Service (Lighting Service) 3.05.40
    Armoury Crate lite service 5.1.4
    Aura Wallpaper Service Non installato
    ASUS AIOFan HAL 1.1.45.0
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.1.0.18
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.3.0.0
    AacVGA 0.0.4.3
    KingstonDram 1.1.12
    AURA DRAM Component 1.1.18
    ENE RGB HAL 1.1.39.15
    ENE_EHD_M2_HAL 1.0.9.12
    PHISON HAL 1.0.9.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.9.2
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.0.6.5
    Universal Holtek RGB DRAM 1.0.0.2
    WD_BLACK AN1500 1.0.14.0

  4. #44
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    197
    Posts
    2,175

    Guys, if the Core SDK update cannot complete, it probably means that you don't have any compatible (ROG/ASUS) devices connected.
    Connect the device and try again.

    If your PC or notebook is the only compatible device, enable Aura Wallpaper and try again.
    If Aura Wallpaper is not installed, go to: Featured=>Content Platform to pick one and download, the function will become available.

    Click image for larger version. 

Name:	Enable Aura Wallpaper.png 
Views:	0 
Size:	65.8 KB 
ID:	92802


    Quote Originally Posted by roland.jorz View Post
    Hi all,
    I have the same issue, the Asus core SDK doesn't update, it shows that is installing but at the end nothing happened, i receive the same massage, that Asus core should be installed.
    I have a Asus laptop ROG FLOW X13

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 5.1.5.0
    ROG Live Service 1.4.9.0
    Aura Service (Lighting Service) 3.05.40
    Armoury Crate service 5.1.4
    Aura Wallpaper Service Not installed
    Last edited by MasterC@ROG; 05-05-2022 at 04:26 AM.

  5. #45
    ROG Member Array
    Join Date
    Apr 2016
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Armoury crate is not showing rog spatha page

    Hi,
    After formatting SDD, installing a fresh copy of Windows 11 and installing latest Armoury Crate, the ROG Spatha page is still in blank when choosing it from the device menu (no information is shown).

    Click image for larger version. 

Name:	1.png 
Views:	0 
Size:	301.7 KB 
ID:	92780
    Click image for larger version. 

Name:	2.png 
Views:	0 
Size:	45.9 KB 
ID:	92781
    Click image for larger version. 

Name:	3.png 
Views:	0 
Size:	21.7 KB 
ID:	92782

  6. #46
    New ROGer Array DvLAx3l PC Specs
    DvLAx3l PC Specs
    Laptop (Model)MacBook Pro Retina 15 (A1398)
    MotherboardAsus ROG Crosshair VIII Dark Hero (X570)
    ProcessorAMD Ryzen 9 5900X PBO+CO
    Memory (part number)Corsair Dominator Platinum RGB @3800C16 (CMT32GX4M4C3600C18)
    Graphics Card #1AMD Radeon RX 6900 XT OC+UV
    Monitorwaiting for an OLED
    Storage #1Samsung 980 PRO
    Storage #2Samsung 870 EVO
    CPU CoolerCorsair H150i elite LCD
    CaseCorsair 5000X
    Power SupplyCorsair HX850i
    Keyboard Corsair K100 opx
    Mouse Corsair Dark Core RGB PRO
    Headset SONY WH-1000-XM4 + V-MODA BoomPro Mic
    Mouse Pad Corsair MM700 RGB
    Headset/Speakers Logitech z625
    OS Windows 11 Pro
    Network RouterFRITZ!Box 7590

    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    38
    Posts
    31

    Quote Originally Posted by MasterC@ROG View Post
    If you also have iCUE installed, please check the following:
    1. When the lighting is frozen, do you see the standby mode message?
    Attachment 92774
    2. And if it's in standby mode, can the lighting resume after clicking and applying any effect in Aura Sync?

    ** Since we permit Corsair to control MB and GPU light from iCUE, as long as you have it installed, it will assume control during a system boot/reboot.

    If you need to have iCUE installed as well, you may need to apply the Aura Sync effect manually if it freezes.

    Please provide a log for the memory controller detection error (see original post)
    1. Yes I see the standby mode message
    2. No the ram light did not resume, i changes only the motherboard light
    Log provided in the form posted
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos 2022-04-21.png  


  7. #47
    ROG Member Array Ramahi89 PC Specs
    Ramahi89 PC Specs
    Laptop (Model)ASUS ROG STRIX SCAR II GL504GW
    MotherboardASUSTeK - Coffee Lake HM370
    ProcessorIntel Core i7 8750H @2.20GHz
    Memory (part number)(16X2) 32 GB DDR4 DUAL CHANNEL
    Graphics Card #1NVIDIA GEFORCE RTX 2070
    Graphics Card #2Intel(R) UHD Graphics 630
    Sound CardRealtek(R) Audio
    Monitor144Hz 3ms
    Storage #1512GB PCIe Nvme SSD
    Storage #21TB Crucial MX500 3D NAND SATA 2.5 inch Internal SSD
    CPU CoolerN.A
    CaseN.A
    Power SupplyN.A
    Keyboard VELOCIFIRE TKL02 Mechanical Keyboard (Brown Switches)
    Mouse RAZER DEATHADDER CHROMA
    Mouse Pad HYPERX
    OS Windows 10 Home Edition 64-bit
    Network RouterNetgear NightHawk R6700 Dual Band

    Join Date
    Sep 2014
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Exclamation Problem installing Armoury Crate Error 101

    Uninstall tool v2.1.4.0 & AC Installer v3.1.4.0 are now available:

    Installer V3.1.4.0
    https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...nstallTool.zip

    Uninstall tool v2.1.4.0
    https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...stall_Tool.zip

    Full package installer (1.77GB)
    https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/m...on_Package.zip

    If you are having installation issues, please try the latest version of the installer. The full package installer may be the best for avoiding network issues.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Hello,

    I have recently uninstalled Armoury crate latest version using the uninstall tool provided by Asus. the soul purpose of my uninstall was because of the new feature aura wallpaper not working even after updating everything. Unfortunately now I am unable to install it back.....

    Reason is as provided in the screenshot Error 101, check internet connection etc.... (No problems with my connection as its 300 mbs).

    Any hints or suggestions on how to solve this dilemma :S ?

    Thanks in advance !
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos armoury crate installation (Clean) error 101 Ver. 3.3.1.0 .jpg  

    Last edited by MasterC@ROG; 05-18-2022 at 08:43 AM.

  8. #48
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2020
    Reputation
    10
    Posts
    11

    ASUS Core SDK Update

    Quote Originally Posted by MasterC@ROG View Post
    Guys, if the Core SDK update cannot complete, it probably means that you don't have any compatible (ROG/ASUS) devices connected.
    Connect the device and try again.
    I don't have any other ASUS devices than my TUF A15 laptop, which is connected obviously. I still got the update and it can't be completed.

  9. #49
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2022
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Last update killed everything on Windows 11

    So from this update my Armoury Crate just died. I can't use it. Did a full wipe, removed it with the latest uninstaller + removed AI suite 3 too with the same, cleaned up all the remaining trash from Program Files /ASUS folders. Cleaned up all service leftovers but it's impossible to install it. Even if installation success just the start takes around 5-10 minutes and nothing working.

    After update I lost FanXpert availability it said Error 2006 can't load page, than I lost my motherboard from the AURA part... I was able to install the clean app (Beta) from windows 11 app store and now trying to install the rest with he 1,77GB Full installer (what 10/10 failed with no network error) without the installation from app store... I had only one error during installation and that was OptionalHAL and AsIO3.sys missing what coming up all the time everywhere from this version.

    Can't open AsIO3.sys. Failed with error code 2: System didn't found the file...
    I see 3 versions under AXSP installed now 4.02.05, 4.02.06 and 4.02.12, the windows service points to the 4.02.06 what not really working on Windows 11... It's dead at "Starting" if I want to start the service manually it says error 1053, timeout...


    I don't even have a Dashboard in app...

    I am not able to restore or reinstall my Windows 11. Too many things configured and used 24/7... Is there any real working instruction? I am trying to fix this for a week now and spent 6+ hours daily...


    Click image for larger version. 

Name:	AsIO3.sys.jpg 
Views:	0 
Size:	16.9 KB 
ID:	92787

    SOLVED THIS WITH RESTORE WINDOWS 11 TO A VERSION BEFORE I USED Armoury Create Uninstall Tool on 5.1.5
    Last edited by banyartibi; 04-22-2022 at 06:59 AM. Reason: This one is solved by Windows reinstall/restore

  10. #50
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    22

    Quote Originally Posted by MasterC@ROG View Post
    Guys, if the Core SDK update cannot complete, it probably means that you don't have any compatible (ROG/ASUS) devices connected.
    Connect the device and try again.
    I have the same issue on my SCAR 15 (2021), and well the laptop itself is the connected compatible device

    this issue seems to be global as you can see many reports in this thread with many different laptops
    this is clearly an issue you should report ASAP to the development team

Page 5 of 38 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •