Page 31 of 38 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast
Results 301 to 310 of 378
  1. #301
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2018
    Reputation
    10
    Posts
    18

    But before the newest update of armoury crate rgb fusion, icue, razer chroma and armoury crate software can running wihout problem at all. I can control my corsair LL rgb fan with icue, control my rgb asus xi formula mobo, asus thor 850w psu with armoury crate, control my aorus graphic card with rgb fusion and control my razer mouse with razer chroma all the way together so I confusing right now which software is conflict with armoury crate or maybe not from rgb software. Ohh...I also use nzxt cam software for my kraken z73 cooler

    Quote Originally Posted by MasterC@ROG View Post
    If you have RGB Fusion, Razer Chroma, and Armoury Crate (I'm guessing also iCUE) all fighting for control over the lighting - one will win, others will lose. If you have everything installed, I honestly don't know which will win when the system boots up. Once you're in Windows, each software should still be able to take turns though. Note that there are some limitations when iCUE is also installed.
    Last edited by xufos69; 06-30-2022 at 01:08 PM.

  2. #302
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2021
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Cool Wtf???

    Quote Originally Posted by xufos69 View Post
    but before the newest update of armoury crate rgb fusion, icue, razer chroma and armoury crate software can running wihout problem at all. I can control my corsair ll rgb fan with icue, control my rgb asus xi formula mobo, asus thor 850w psu with armoury crate, control my aorus graphic card with rgb fusion and control my razer mouse with razer chroma all the way together so i confusing right now which software is conflict with armoury crate or maybe not from rgb software. Ohh...i also use nzxt cam software for my kraken z73 cooler
    the problem is kaspersky!!!!

  3. #303
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    armory crate manual mode gpu problem

    when i play game, iam use manual mode only to increase the speed of the CPU and GPU fans?. why did the discrete gpu increase the clock to rog boost oc, even though i didn't increase the base clock and memory clock. sorry if my English is bad

    device:
    rog g513qe
    ryzen 5 5600h
    rtx 3050ti
    ram 8gb

    aura sync product :
    rog chakram core

    win 10 21h2 osbuild 19044.1766

    armory crate
    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 5.1.5.0
    ROG Live Service 1.4.10.0
    Aura Service (Lighting Service) 3.05.40
    Armoury Crate service 5.1.9
    Aura Wallpaper Service Not installed
    ASUS Aac_GmAcc HAL 1.0.0.0
    ASUS Aac_NBDT HAL 2.5.12.0
    ASUS Keyboard HAL 1.01.48
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.35
    ASUS Mouse HAL 1.2.0.40
    AacAudioHal 1.3.26.0
    AacDisplay 1.2.12
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos armory crate.png  


  4. #304
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    10

    Does it makes sense to report software bugs in this thread? Wil they be noted and fixed?

  5. #305
    New ROGer Array Shellcaster PC Specs
    Shellcaster PC Specs
    MotherboardROG STRIX Z590-A GAMING WIFI
    Processori5 11600K
    Memory (part number)Kingston Hyperx 16Gb x2
    Graphics Card #1TUF RTX3060TI
    MonitorViewsonic VX2758
    Storage #1WDC WDS100T2B0C
    Storage #2Crucial MX500 2GB
    CPU CoolerLian Li Galahad 360
    CaseLian Li Meshcool II
    Power SupplyCorsair Virtuoso XT
    Keyboard Corsair K70 RGS
    Mouse Logitech G502
    Headset Corsair
    OS Windows 11
    Network RouterASUS RT-AC86U

    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Note for anyone experiencing the missing motherboard issue due to a conflict with Kaspersky. Kaspersky have identified the cause and the fix will be released via a database update soon.

    Source: Â*https://forum.kaspersky.com/topic/as...comment=107684

  6. #306
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    208
    Posts
    2,224

    Sure, please follow the instructions in the original post and we'll follow up, will private message you if more info is required.

    Please do not presume that everybody is experiencing the same issue, attaching links and YouTube videos of other people's issues is not constructive. Your issue is unlikely to be resolved that way. Thanks

    Quote Originally Posted by industria View Post
    Does it makes sense to report software bugs in this thread? Wil they be noted and fixed?

  7. #307
    ROG Guru: Yellow Belt Array dfaovred PC Specs
    dfaovred PC Specs
    MotherboardASUS Rog Strix Z390-F Gaming
    ProcessorIntel i9 9900K
    Memory (part number)32GB HyperX Predator RGB DDR4 3200MHz
    Graphics Card #1ROG Strix GeForce RTX™ 3070 Ti OC
    Graphics Card #2ROG Strix GeForce® RTX 2070 SUPER™ OC
    Graphics Card #3ROG Strix GeForce® GTX 1070 OC
    MonitorViewSonic Elite XG270QG
    Storage #1Samsung 970 EVO Plus 2TB M.2 NVMe
    Storage #2Samsung 860 EVO 2TB
    CPU CoolerNZXT Kraken X52
    CaseLian Li Lancool III
    Power SupplySeaSonic 850W Focus PLUS Platinum
    Keyboard HyperX Alloy Elite RGB
    Mouse Asus ROG Chakram X
    Headset HyperX Cloud II
    Mouse Pad HyperX
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Windows 11 (22H2)
    Network RouterASUS RT-AC68U
    dfaovred's Avatar
    Join Date
    Jan 2016
    Reputation
    123
    Posts
    138

    Quote Originally Posted by BlueDrako View Post
    the problem is kaspersky!!!!
    Kaspersky have identified the issue and are deploying a fix at the moment. It will be delivered via a database update.

  8. #308
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Fans, CPU and Voltage, nothing is displayed and everything is 0.

    Issue resolved in latest version of Armoury Crate, please update.

    Hello,

    My Armory Crate software hasn't worked for several months. However, I keep it up to date. I even (following the formatting of my computer) made clean installations, with the latest versions, but it never works. Fans, CPU and Voltage, nothing is displayed and everything is 0.


    Click image for larger version. 

Name:	capture1.jpg 
Views:	7 
Size:	222.0 KB 
ID:	93758Click image for larger version. 

Name:	capture2.jpg 
Views:	5 
Size:	222.9 KB 
ID:	93759



    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 5.1.5.0
    ROG Live Service 1.4.10.0
    Aura Service (Lighting Service) 3.05.40
    Armoury Crate lite service 5.1.4
    Aura Wallpaper Service Non installée
    ASUS AIOFan HAL 1.1.47.0
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.1.0.18
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.3.0.0
    AacVGA 0.0.4.3
    KingstonDram 1.1.12
    AURA DRAM Component 1.1.18
    ENE RGB HAL 1.1.39.18
    ENE_EHD_M2_HAL 1.0.9.12
    PHISON HAL 1.0.9.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.9.2
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.0.6.5
    Universal Holtek RGB DRAM 1.0.0.2
    WD_BLACK AN1500 1.0.14.0
    Last edited by MasterC@ROG; 10-10-2022 at 09:38 AM.

  9. #309
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2019
    Reputation
    10
    Posts
    4

    ROG Delta S Headset issues

    After updating my system with V5.1.5.0, [I] can no longer communicate with my Delta S headset. It only shows up as "ESS USB Audio". I have been onto the support centre and have downloaded and reloaded Armory Crate as suggested, but nothing works. I believe that the download and update has somehow corrupted the firmware in the headset, which are a little over 6 months old and have been working flawlessly up until this point. Any help would be appreciated.

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 5.1.5.0
    ROG Live Service 1.4.10.0
    Aura Service (Lighting Service) 3.05.40
    Armoury Crate lite service 5.1.4
    Aura Wallpaper Service 1.2.6.9
    ASUS AIOFan HAL 1.1.47.0
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.1.0.18
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.3.0.0
    ASUS Aac_GmAcc HAL 1.0.5.0
    ASUS Keyboard HAL 1.2.8.0
    ASUS Mouse HAL 1.2.0.40
    AacAudioHal 1.3.43.0
    AacDisplay 1.2.27
    AacVGA 0.0.4.3
    KingstonDram 1.1.12
    AURA DRAM Component 1.1.18
    ENE RGB HAL 1.1.39.18
    ENE_EHD_M2_HAL 1.0.9.12
    PHISON HAL 1.0.9.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.9.2
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.0.6.5
    Universal Holtek RGB DRAM 1.0.0.2
    WD_BLACK AN1500 1.0.14.0
    Last edited by Phil73; 07-02-2022 at 05:05 AM.

  10. #310
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2022
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Motherboard not recognized.

    So I can use Aura sync without issue. I can see all my devices (Asus ROG Strix Z370-E Gaming MB [including all devices connected to the RGB headers], Asus ROG Strix GTX 1080 video card, Asus monitor, Asus mouse, Asus keyboard). However, when I uninstall Aura sync and install the latest Armoury Crate I can't see anything attached to the motherboard. Everything else is recognized.

    I do not use Kapersky. There seems to be nothing I can do to force the software is recognize the motherboard. BIOS adjustments, deleting the "latest" config from the lighting control folder, uninstalling, reinstalling, updating, killing all power to the motherboard. Nothing. Please Asus address the problem. I can not submit a log because I don't know how to force the software to look for the motherboard in the first place.

Page 31 of 38 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •