Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    ROG Guru: Orange Belt Array Psycrow PC Specs
    Psycrow PC Specs
    MotherboardMaximus Extreme XIII
    Processor11900k rocket lake
    Memory (part number)32 GB G skill Trident Z royale
    Graphics Card #13080 to auros master extreme OC
    Storage #1M.2 Samsung 980 1 tb
    Storage #2M.2 Samsung 980 1 tb
    CPU CoolerNH-U12A
    CaseMeshify 2 XL
    Power SupplySeasonic 1000 w Prime
    Keyboard G 815 Tactile
    Mouse Roccat pro kone
    Mouse Pad Steelserie Prism 5XL
    OS Win 10
    Psycrow's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    33
    Posts
    373

    Disable onboard lan when powered off

    I forgot....How do setup the bios so my onboard lan ports dosent use any power when the pc is powered off after windows shutdown.

    When i power off my pc then i still see active leds on the onboard lan port behind the pc.
    So again...how do i disable that ?

  2. #2
    ROG Enthusiast Array DragDay7 PC Specs
    DragDay7 PC Specs
    MotherboardAsus Z690-A PRIME DDR5
    ProcessorIntel i7-12700KF
    Memory (part number)Corsair 2x16GB 5600MHz CL36
    Graphics Card #1MSI 2080 Trio X
    MonitorHuawei MateView GT 34, Acer V247Y
    Storage #1Plextor PX-1TM10PGN
    CPU CoolerCustom EK Water Cooling
    CaseCorsair 5000D
    Power SupplyCorsair RM 750
    Keyboard SteelSeries APEX 7
    Mouse Logitech G403
    Headset Shure SRH 440
    Mouse Pad DreamMachines
    OS Windows 11
    Network RouterAsus RT-AC68U
    Accessory #1 Fanatec Porsche 911 GT3 RS V2

    Join Date
    Nov 2014
    Reputation
    10
    Posts
    52

    Hi,

    I think you should enable ErP Ready in Advanced>APM.

  3. #3
    ROG Guru: Orange Belt Array Psycrow PC Specs
    Psycrow PC Specs
    MotherboardMaximus Extreme XIII
    Processor11900k rocket lake
    Memory (part number)32 GB G skill Trident Z royale
    Graphics Card #13080 to auros master extreme OC
    Storage #1M.2 Samsung 980 1 tb
    Storage #2M.2 Samsung 980 1 tb
    CPU CoolerNH-U12A
    CaseMeshify 2 XL
    Power SupplySeasonic 1000 w Prime
    Keyboard G 815 Tactile
    Mouse Roccat pro kone
    Mouse Pad Steelserie Prism 5XL
    OS Win 10
    Psycrow's Avatar
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    33
    Posts
    373

    Quote Originally Posted by DragDay7 View Post
    Hi,

    I think you should enable ErP Ready in Advanced>APM.
    AWSOME ! Thx!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •