Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    New ROGer Array RogScott PC Specs
    RogScott PC Specs
    MotherboardROG Strix Z690-E Gaming Wifi
    ProcessorIntel i9-12900K
    Memory (part number)32gb (2x16) Corsair Vengeance DDR5-4800
    Graphics Card #1EVGA 3090 FTW3 Ultra
    Monitor1) Dell U3014 2) Dell 2412M
    Storage #1Samsung 980 Pro 2tb nvme
    Storage #22x Samsung 980 Pro 1tb nvme
    CPU CoolerROG Ryujin II 360
    CaseCorsair 7000D Airflow
    Power SupplyEVGA 1200
    Keyboard Asus Strix Flair II Animate
    Mouse Logitech G502
    Headset Logitech G35
    Mouse Pad Perixx DX-2000
    Headset/Speakers Logitech 5.1
    OS Windows 11 Pro
    Network RouterAsus RT-AX86U

    Join Date
    Mar 2022
    Reputation
    20
    Posts
    42

    Read other threads please.

    Quote Originally Posted by denisgcarvalho View Post
    I have the same problem... what will be the solution?
    There are three possible solutions at this point.
    (1) Uninstall AC (using ASUS' AC uninstall tool), reboot, use "windows cleanup" to delete all temporary files, then reinstall AC. Note that you may have to try reinstall multiple times as it frequently fails and says "check your internet" when nothing is wrong with your internet.
    -or-
    (2) Wait for ASUS to provide a fix.
    -or-
    (3) Abandon AC. Uninstall it using ASUS's AC uninstall tool, and replace it with a generic fan control system. This is not a complete solution, as there are specific proprietary devices (I'm looking at you, Ryujin-II) that only AC can control.

    Option #1 worked for me! But it has failed for others, or worked only temporarily with problems returning upon reboot.

    Option #2 is only for the very patient and most optimistic among us.

    Option #3 is what I would choose *IF* you don't have any hardware that only AC can control.

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2020
    Reputation
    10
    Posts
    6

    armoury crate

    i get a script error as well but its armoury crate all together i reinstalled it fixed until i installed updates then it came back again. can anyone tell me how to fix.

  3. #13
    New ROGer Array RogScott PC Specs
    RogScott PC Specs
    MotherboardROG Strix Z690-E Gaming Wifi
    ProcessorIntel i9-12900K
    Memory (part number)32gb (2x16) Corsair Vengeance DDR5-4800
    Graphics Card #1EVGA 3090 FTW3 Ultra
    Monitor1) Dell U3014 2) Dell 2412M
    Storage #1Samsung 980 Pro 2tb nvme
    Storage #22x Samsung 980 Pro 1tb nvme
    CPU CoolerROG Ryujin II 360
    CaseCorsair 7000D Airflow
    Power SupplyEVGA 1200
    Keyboard Asus Strix Flair II Animate
    Mouse Logitech G502
    Headset Logitech G35
    Mouse Pad Perixx DX-2000
    Headset/Speakers Logitech 5.1
    OS Windows 11 Pro
    Network RouterAsus RT-AX86U

    Join Date
    Mar 2022
    Reputation
    20
    Posts
    42

    Which updates??

    Quote Originally Posted by BRYANM72 View Post
    i reinstalled it fixed until i installed updates
    Which updates brought back the problem? Was it a Windows Update? Or an Armoury Crate Update?

    It would be helpful to know the module/service names and versions (if Armoury Crate) or the update name (KB number) if Windows.
    Last edited by RogScott; 05-06-2022 at 09:01 PM. Reason: clarify

  4. #14
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2022
    Reputation
    10
    Posts
    5

    I am also having this problem. I just installed my Ryujin II today.

    It's a little bit worrying, I can't access the settings paqe for it through Armoury Crate either.

  5. #15
    ROG Member Array Elrosquasard PC Specs
    Elrosquasard PC Specs
    Laptop (Model)ROG G750JH
    MotherboardHero Xi Wifi
    Processor9900k
    Memory (part number)F4-3200C14D-16GTZR
    Graphics Card #1Tuf 3080 Ti OC
    MonitorROG Strix XG32VC
    Storage #1Samsung 970 500gb m.2
    Storage #2Intel 660p m.2
    CPU CoolerRyujin 2 360
    CaseRog Helios
    Power SupplyRog Thor 1200 w
    Keyboard Rog Strix Scope Tkl
    Mouse ROG Gladius II Origin
    Headset Rog Theta 7.1
    Mouse Pad Rog Baltheus Qi
    Headset/Speakers Rog Theta 7.1 / Rog Cetra II
    OS Windows 10

    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    21

    Solved for me.

  6. #16
    ROG Member Array lordberti PC Specs
    lordberti PC Specs
    MotherboardASUS ROG Crosshair VIII Dark Hero
    ProcessorAMD Ryzen 9 5950X
    Memory (part number)Corsair CMK32GX4M2Z4000C18
    Graphics Card #1ASUS GeForce RTX 3090 ROG Strix O24G
    MonitorLG OLED42C27LA
    Storage #1WD Black SN850
    CPU CoolerASUS ROG Ryujin 360
    CaseASUS ROG Strix Helios
    Power SupplySeasonic Prime TX 80 PLUS Titanium 1000W
    Keyboard ASUS ROG STRIX SCOPE RX
    Mouse ASUS ROG CHAKRAM
    Mouse Pad ASUS GM50
    OS Windows 11 Pro

    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    10
    Posts
    11

    With the New latest ASUS HAL Update 1.1.46.0 this error should have been fixed. Go to ASUS AC for updates.

    Or you have NET Framework 3.5 still deactivated because ASUS AC accesses it. Because Microsoft has disabled this in the last updates!
    In Windows 10 and 11 under Windows Features (Search), first tick .Net Framework 3.5 and press OK and continue. Restart and everything should work again.

  7. #17
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2022
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Woohoo! I can confirm that the latest updates have fixed it!

    My Ryujin II 360 now works as it should. You, whoever you are, have my gratitude.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •