Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Mar 2018
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Z270 Strix No POST - Flashing MB Power Led

    Hi,

    I am hoping someone can help me diagnose an issue.

    My PC shutdown unepxectedly and will no longer boot. The fans do not spin and there is no post. The only indication is a slow flashing orange LED just below the CHA_Fan1 connector

    I've pulled the connectors from the MB and tested them in a PSU tester, the voltrages all appear good. I also removed the VGA card to take out big power draw items to see if the PSU was failing and could not cope with full load, but it still won't POST.

    What would you recomnend be my next steps?

    Thanks in advance

  2. #2
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Strix Z690-F Gaming WiFi
    Processori7-12700KF
    Memory (part number)Kingston Fury Beast 16GB (2x8GB) 6000MT/s (KF560C40B)
    Graphics Card #1ROG Strix 3090 Ti LC OC
    Sound CardSupremeFX
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Seagate Firecuda 530 1TB
    CPU CoolerEK Quantum Velocity2
    CaseThermaltake Tower 900
    Power SupplyEVGA Supernova 1600 T2
    Keyboard ROG Falchion NX / Strix Flare II
    Mouse ROG Chakram X/Chakram Core/Spatha X
    Headset ROG Delta S Animate
    Mouse Pad Steelseries Prism XL + ROG Scabbard II
    OS Windows 11 Home
    Accessory #1 2x Swiftech Maelstrom X300 D5 V2
    Accessory #2 2x Hardware Labs SR2 560 MP radiators
    Accessory #3 Lamptron FC-5 V3 fan controller
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    377
    Posts
    17,369

    Hi Minimos,

    I'm not sure of the exact model of your ROG Strix Z270 motherboard but, have you tried clearing the cmos with the clear cmos button or cmos jumper?

    Please list your pc specs.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •