Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    TeamROG Moderator Array xeromist PC Specs
    xeromist PC Specs
    Laptop (Model)Intel NUC laptop LAPQC71D
    MotherboardROG Crosshair VIII Dark Hero
    ProcessorAMD 5800X
    Memory (part number)32GB G.Skill Ripjaws V 3600
    Graphics Card #1ROG Strix RTX3090Ti
    Sound CardSound Blaster Z
    MonitorAORUS FV43U
    Storage #1Samsung 970 Pro 512GB
    CPU CoolerCustom loop
    CaseBeQuiet Dark Base Pro 900 V2
    Power SupplyCorsair HX1000
    Keyboard ROG Strix Flare II Animate
    Mouse ROG Chakram X
    Headset Steelseries Arctis Pro Wireless
    Mouse Pad ROG Scabbard
    Headset/Speakers Logitech z906 5.1
    Network RouterpfSense/OPNsense
    xeromist's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Reputation
    397
    Posts
    8,450

    Quote Originally Posted by Luminen View Post
    I'm having a similar issue on the TUF Gaming X570 PLUS (WiFi). I haven't been able to find a solution and I've been having this problem for months. The Aura Software on its own seems to work and detects my motherboard just fine but the Armoury Crate just doesn't want to work which sucks.
    Have you tried the uninstall tool? Even if it didn't work for abrarzahin it might still work for you.
    * Support disease research with Folding@Home *

    < < < Click the drop-down above my avatar for my PC specs!

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2022
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by xeromist View Post
    Have you tried the uninstall tool? Even if it didn't work for abrarzahin it might still work for you.
    Sadly it hasn't worked for me either, I've tried uninstalling with the uninstall tool and reinstalling many times, still no avail

  3. #13
    TeamROG Moderator Array xeromist PC Specs
    xeromist PC Specs
    Laptop (Model)Intel NUC laptop LAPQC71D
    MotherboardROG Crosshair VIII Dark Hero
    ProcessorAMD 5800X
    Memory (part number)32GB G.Skill Ripjaws V 3600
    Graphics Card #1ROG Strix RTX3090Ti
    Sound CardSound Blaster Z
    MonitorAORUS FV43U
    Storage #1Samsung 970 Pro 512GB
    CPU CoolerCustom loop
    CaseBeQuiet Dark Base Pro 900 V2
    Power SupplyCorsair HX1000
    Keyboard ROG Strix Flare II Animate
    Mouse ROG Chakram X
    Headset Steelseries Arctis Pro Wireless
    Mouse Pad ROG Scabbard
    Headset/Speakers Logitech z906 5.1
    Network RouterpfSense/OPNsense
    xeromist's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Reputation
    397
    Posts
    8,450

    Bummer. Well, still make sure you report the issue to the Armoury Crate sticky if you haven't already.
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...-if-any-issues
    * Support disease research with Folding@Home *

    < < < Click the drop-down above my avatar for my PC specs!

  4. #14
    New ROGer Array MaCgYvEr85 PC Specs
    MaCgYvEr85 PC Specs
    MotherboardAsus Rampage IV Black Edition
    ProcessorI7 4930k @4.4GHz
    Memory (part number)32Gb DDR 3 Corsair Dominatori Platinum 1866 Quad
    Graphics Card #1Pny GeForce RTX 3070 XRL8
    Sound CardXfi fatality Pro
    CPU CoolerWatercool custom EK
    CaseCorsair Carbone 540
    Power SupplyCorsair HX 1000 mod.
    Keyboard Logitech G510
    Mouse Mad catz Rat 4+
    Headset/Speakers Sony DAVVERO F200
    OS Win 10 Pro x64

    Join Date
    Jan 2020
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Quote Originally Posted by xeromist View Post
    Bummer. Well, still make sure you report the issue to the Armoury Crate sticky if you haven't already.
    https://rog.asus.com/forum/showthrea...-if-any-issues
    Hi, sorry my english. I have a z390 e-gaming, 32 GB g.skill trident Z RGB, with rtx 3080 RGB waterblock, just formatted, all drivers installed, armory crate installed and everything worked. After that I installed something, but I don't know what exactly, (xfi fatality driver, sound card, or some Windows update) after which it just detects my RAM. I removed with tool, uninstalled with Revo unistaller, cleaned with CCleaner, shut down, and restarted several times, but nothing. I believe that once uninstalled, it will no longer work. I don't get errors about anything. I have the latest BIOS, fully updated drivers. I've tried them all. Anyone want to see some Logs ??? But why is it so difficult to solve such a problem, given that it presents itself to many users. A huge company like Asus .. but come on guys !!! I state that now the system is clean. Fully updated Windows 11 pro 64bit.

  5. #15
    TeamROG Moderator Array xeromist PC Specs
    xeromist PC Specs
    Laptop (Model)Intel NUC laptop LAPQC71D
    MotherboardROG Crosshair VIII Dark Hero
    ProcessorAMD 5800X
    Memory (part number)32GB G.Skill Ripjaws V 3600
    Graphics Card #1ROG Strix RTX3090Ti
    Sound CardSound Blaster Z
    MonitorAORUS FV43U
    Storage #1Samsung 970 Pro 512GB
    CPU CoolerCustom loop
    CaseBeQuiet Dark Base Pro 900 V2
    Power SupplyCorsair HX1000
    Keyboard ROG Strix Flare II Animate
    Mouse ROG Chakram X
    Headset Steelseries Arctis Pro Wireless
    Mouse Pad ROG Scabbard
    Headset/Speakers Logitech z906 5.1
    Network RouterpfSense/OPNsense
    xeromist's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Reputation
    397
    Posts
    8,450

    It's unlikely to be a Windows update since many of us are running the latest Windows and not having this type of problem. Perhaps compare hardware and software with others in this thread to see if you have any in common.
    * Support disease research with Folding@Home *

    < < < Click the drop-down above my avatar for my PC specs!

  6. #16
    New ROGer Array
    Join Date
    Feb 2022
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Well, I managed to fix my problem. I think some registry error caused the problem because the only way I managed to resolve it was to completely reset my PC. And no, before you ask using Window's Media Creation Tool to just simply reinstall the OS doesn't do anything to help this specific problem.

    I'm lucky that resetting my PC isn't a huge tool for me since my PC is mostly games, I back up my personal files to an external drive or cloud services, but others are not so lucky. I wish there was a simpler fix but I guess there's sadly not much else that can be done.

  7. #17
    TeamROG Moderator Array xeromist PC Specs
    xeromist PC Specs
    Laptop (Model)Intel NUC laptop LAPQC71D
    MotherboardROG Crosshair VIII Dark Hero
    ProcessorAMD 5800X
    Memory (part number)32GB G.Skill Ripjaws V 3600
    Graphics Card #1ROG Strix RTX3090Ti
    Sound CardSound Blaster Z
    MonitorAORUS FV43U
    Storage #1Samsung 970 Pro 512GB
    CPU CoolerCustom loop
    CaseBeQuiet Dark Base Pro 900 V2
    Power SupplyCorsair HX1000
    Keyboard ROG Strix Flare II Animate
    Mouse ROG Chakram X
    Headset Steelseries Arctis Pro Wireless
    Mouse Pad ROG Scabbard
    Headset/Speakers Logitech z906 5.1
    Network RouterpfSense/OPNsense
    xeromist's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Reputation
    397
    Posts
    8,450

    Well, thanks for reporting back!
    * Support disease research with Folding@Home *

    < < < Click the drop-down above my avatar for my PC specs!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •