Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 12 of 12
  1. #11
    ROG Guru: White Belt Array ExcessiveGBH's Avatar
    Join Date
    Jun 2013
    Reputation
    10
    Posts
    78

    Quote Originally Posted by rayyyy View Post
    A fix will arrive soon, assuming you have also Kaspersky, that is the main cause of the problem
    https://forum.kaspersky.com/topic/as...-25017/?page=5
    Beat me to it...just noticed is started working today.
    System specs
    Win 11 Pro 21H2
    Rampage VI Extreme
    BIOS 3701
    I9 10920 @5.0GHz all cores
    EK-KIT G360 (CPU only)
    Samsung 960 PRO M.2 NVMe 1TB
    Samsung 970 EVO M.2 PLUS NVMe 2TB
    ADATA XPG S40G RGB M.2 NVMe 4TB
    1 Samsung SSD 4TB EVO
    1 X Samsung SSD 860 EVO 4TB
    2 x 10TB drives
    1 x 2TB drive
    ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 OC 24GB @2070MHz
    32GB G Skill Trident Z 3466MHz 15-17-17-37
    Corsair 1200w psu
    Sound Denon AVC-A1
    LGC1 77

  2. #12
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2022
    Reputation
    10
    Posts
    2

    problem solved

    Quote Originally Posted by rayyyy View Post
    A fix will arrive soon, assuming you have also Kaspersky, which is the main cause of the problem
    https://forum.kaspersky.com/topic/as...-25017/?page=5
    after a windows update, and I think armory crate update, the AI III could be installed and it is working properly, i didn't uninstall Kaspersky ,

    thank you ASUS for your support

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •