Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 22
  1. #11
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    208
    Posts
    2,233

    Please check your inbox, a fix has been sent.

    Quote Originally Posted by Dimpy View Post
    Headphones are not working after few days. In system they are shown as ESS USB Audio instead of their name. Stop/play button is still working, but there is no sound. Microphone, sound regulation and matrix are not working. Also headphones are not detected by Armoury Crate. How can I solve this problem?

  2. #12
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2022
    Reputation
    10
    Posts
    6

    MASTERC@ROG Thank you very much! You really helped. Headset is working now.

  3. #13
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Strix Z690-F Gaming WiFi
    Processori7-12700KF
    Memory (part number)Kingston Fury Beast 16GB (2x8GB) 6000MT/s (KF560C40BBK2-16)
    Graphics Card #1ROG Strix 3090 Ti LC OC
    Sound CardROG SupremeFX
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Seagate Firecuda 530 1TB
    CPU CoolerEK Quantum Velocity2
    CaseThermaltake Tower 900
    Power SupplyEVGA Supernova 1600 T2
    Keyboard ROG Falchion NX / Strix Flare II/Azoth
    Mouse ROG Chakram X/Chakram Core/Spatha X/Harpe Ace
    Headset ROG Delta S Animate
    Mouse Pad Steelseries Prism XL / ROG Scabbard II/Hone Ace
    OS Windows 11 Home
    Accessory #1 2x Swiftech Maelstrom X300 D5 V2
    Accessory #2 2x Hardware Labs SR2 560 MP radiators
    Accessory #3 Lamptron FC-5 V3 fan controller
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    404
    Posts
    17,808

    Hey Dimpy,

    Good to hear all is well with your ROG Delta S Animate.

  4. #14
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2022
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Quote Originally Posted by MasterC@ROG View Post
    Please check your inbox, a fix has been sent.
    Hi,

    I have the same issue.

    Can you send me a fix about this issue as well ?

    Please

  5. #15
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Quote Originally Posted by MasterC@ROG View Post
    Please check your inbox, a fix has been sent.
    Hi,

    I have the same problem with my Delta S Animate.

    i need help please.

  6. #16
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    208
    Posts
    2,233

    Everyone here got their issue resolved, if anyone else, the solution will be up on the support site soon, until then - feel free to PM me directly.

  7. #17
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    208
    Posts
    2,233

    Please find the updated firmware on the support page:
    https://rog.asus.com/me-en/headsets-...helpdesk_bios/
    Click image for larger version. 

Name:	Delta S Animate support page.png 
Views:	0 
Size:	12.1 KB 
ID:	96308

  8. #18
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Unhappy delta s animate not working

    Quote Originally Posted by Dimpy View Post
    MASTERC@ROG Thank you very much! You really helped. Headset is working now.

    i had the same issue, sent the headphones to asus and got a brand new one. after a week new one went all black and showing ess audio and not working at all. can you let me know the solution you've got to fix yours ?

    thanks in advance.

  9. #19
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2021
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Quote Originally Posted by MasterC@ROG View Post
    Please find the updated firmware on the support page:
    https://rog.asus.com/me-en/headsets-...helpdesk_bios/
    Click image for larger version. 

Name:	Delta S Animate support page.png 
Views:	0 
Size:	12.1 KB 
ID:	96308
    Hey I'm having the same issue kind of.

    I have a ROG Delta S headset and it worked really well until recently when its only working some of the time. When the device is recognized as ROG DELTA S it works but then sometimes it just shows as ESS USB AUDIO and stops working.

    Replugging it a bazillion times sometimes fixes the issue.

    However I downloaded the firmware update file (for delta s) but I cant burn it.

    failedburn.png

  10. #20
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    208
    Posts
    2,233

    Quote Originally Posted by Zaerog View Post
    Hey I'm having the same issue kind of.

    I have a ROG Delta S headset and it worked really well until recently when its only working some of the time. When the device is recognized as ROG DELTA S it works but then sometimes it just shows as ESS USB AUDIO and stops working.

    Replugging it a bazillion times sometimes fixes the issue.

    However I downloaded the firmware update file (for delta s) but I cant burn it.

    failedburn.png
    Please note that the firmware for Delta S and Delta S Animate are different.
    You can find the Delta S support page here:
    https://rog.asus.com/us/headsets-aud...helpdesk_bios/
    Or download directly from here:
    https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/A...OG%20Delta%20S

    For reference:
    Click image for larger version. 

Name:	Delta S Burn successful.jpg 
Views:	0 
Size:	30.1 KB 
ID:	97138

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •