Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2022
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Help: Armoury Crate reinstalls every time I launch it.

    Whenever I press the AC button or launch the AC app from the start menu, it kicks off a complete reinstall of the app. Once it is installed, it works fine. Any ideas?

    I have tried uninstalling AC and reinstalling it (multiple times) and did a factory reset of Windows.

    X13 2021 Windows 10

    Armoury Crate 5.2.12.0

    Fresh reset of OS image

  2. #2
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2022
    Reputation
    10
    Posts
    4

    FWIW, on a fresh install of Windows, there is no Armoury Crate install file to accidently click on - there is only the AC button and the AC program in the start menu.

    I would also be open to any ideas on where to find the shortcut or pointer that pressing the AC button looks for.

  3. #3
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    197
    Posts
    2,184

    So you have the ROG X13 notebook and you want to use the dedicated shortcut key to launch Armoury Crate, is that correct?

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2022
    Reputation
    10
    Posts
    4

    I have the ROG X13 and I want to launch Armoury Crate and have it start the program not reinstall it which it what it is doing right now.

  5. #5
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    197
    Posts
    2,184

    Are you launching the pressing Armoury Crate by pressing the dedicated shortcut key (above F4) or the icon in Windows?
    Did you try going through the installation process?

    Please go to the thread below and report the issue, see the "Installation Error?" section in the original post for instruction on how to record a log.



    Quote Originally Posted by lsbeller View Post
    I have the ROG X13 and I want to launch Armoury Crate and have it start the program not reinstall it which it what it is doing right now.

  6. #6
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2022
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by lsbeller View Post
    Whenever I press the AC button or launch the AC app from the start menu, it kicks off a complete reinstall of the app. Once it is installed, it works fine. Any ideas?

    I have tried uninstalling AC and reinstalling it (multiple times) and did a factory reset of Windows.

    X13 2021 Windows 10

    Armoury Crate 5.2.12.0

    Fresh reset of OS image
    The latest update resolved this issue.

  7. #7
    New ROGer Array
    Join Date
    Apr 2020
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Help: Armoury Crate reinstalls every time I launch it.

    Quote Originally Posted by lsbeller View Post
    The latest update resolved this issue.
    I am afraid it did not...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •