Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 61 to 70 of 136
  1. #61
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Can not access any of the device pages. It just constantly loads, and then says "We are sorry. There's an error with the device page. The application is going to reload the device page now."

  2. #62
    Administrator Array MasterC@ROG's Avatar
    Join Date
    Aug 2014
    Reputation
    197
    Posts
    2,212

    It may be best to try and resolve with what you have now since you have reactivated successfully, there's a limit on how many times you do that (likely at the limit now).

    Quote Originally Posted by PugMiester View Post
    so all this while I've bamboozled myself when I swapped motherboards and cloned my OS to a new drive thinking everything works fine - when in reality my OS was corrupt and Windows didn't freak out about it. I'm so sorry for the fits I've been throwing lately.

    Btw, thanks to Microsoft syncing the activation key with my account, I didn't have to worry about having to manually transfer or contact anyone, it happened automatically.

    I've even noticed certain other functions on other programs that I thought were as they were to actually be working.

  3. #63
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2020
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Fan profile does not persist a restart

    When i boot up Windows the CPU fan is idle, it will not spin even under heavy load and temperature. I have to open Armoury Crate and click some fan profile. But it remains active only until shutdown.

  4. #64
    ROG Member Array
    Join Date
    Nov 2020
    Reputation
    22
    Posts
    19

    Refresh Rate Service 2.1.0 not working.
    With overdrive on, inverse ghosting artifacts are clearly visible.
    How to disable the panel overdrive?



    Click image for larger version. 

Name:	Untitled1.jpg 
Views:	1 
Size:	182.6 KB 
ID:	94632

    Click image for larger version. 

Name:	Untitled12.jpg 
Views:	2 
Size:	190.6 KB 
ID:	94633

  5. #65
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Armoury Crate keep asking to install prerequisites

    Armoury crate keep asking to install prerequisites eventhough installation completed without any error everytime try to launch it.
    Prerequisites: installing peripheral
    tried uninstalling with tool provided, reinstall numerous times. I dont use kaspersky antivirus (using ESET Smart Security) as some users reported with same problem. I also dont use any 3rd party peripheral with RGB on my laptop ROG Strix G513QR only Logitech Mouse G304
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos asus error 2.png  


  6. #66
    New ROGer Array Juamaru995 PC Specs
    Juamaru995 PC Specs
    MotherboardB-450 F Gaming II
    ProcessorRyzen 5 2400G (OC 3.9Ghz)
    Memory (part number)Xpg Tuf D41 (2 Modules/ 8GBs 3000Mhz CL 16)
    MonitorTV RCA 21" 2011 1080p
    Storage #1Xpg Spectrix S40G 256GBs (SSD) OS
    Storage #21TB seagate OEM (HDD)
    CPU CoolerHyper 212 LED Turbo ARGB
    CaseXPG DEFENDER PRO (Black)
    Power SupplyXPG CORE REACTOR 750w
    Keyboard Logitech K480 BT
    Mouse ROG Pugio II
    Headset Xbox Wireless Head set
    Mouse Pad Generic 800mm x 400mm (home) / TUF P1 (for travel)
    OS Windows 10 Pro

    Join Date
    Sep 2021
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Exclamation Armoury crate v5.2.12.0 Buged not recognize my B450-F gaming II

    it does not recognize my motherboard, and neither the rgb and argb strips eh even the ram memories, only the PUGIO II and the SSD, and then they usually disappear elements when I restart, I already try to fix it by reinstalling more than 20 times and it remains the same until I had to reinstall windows, 7 times and nothing. please fix it...

    Click image for larger version. 

Name:	Captura de pantalla 2022-08-17 031050.png 
Views:	4 
Size:	768.6 KB 
ID:	94637



    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 5.2.12.0
    ROG Live Service 1.5.10.0
    Aura Service (Lighting Service) 3.05.66
    Armoury Crate lite service 5.2.10
    Aura Wallpaper Service not installed
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.1.0.18
    ASUS Mouse HAL 1.2.0.46
    AacVGA 0.0.4.3
    KingstonDram 1.1.12
    AURA DRAM Component 1.1.18
    ENE RGB HAL 1.1.39.18
    ENE_EHD_M2_HAL 1.0.9.12
    PHISON HAL 1.0.9.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.9.4
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.1.0.2
    Universal Holtek RGB DRAM 1.0.0.3
    WD_BLACK AN1500 1.0.14.0

  7. #67
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Crucial Ballistix RGB ram not detected in Aura Creator

    Hello,

    after the last update, my Crucial BallistixRGB ram is not getting detected in the Aura Creator tool, but is detected in the Aura Sync tool without a problem. Please fix the problem, i want to use my custom made RGB patterns again...

  8. #68
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    51

    Any news about fix the memos sync?

    Quote Originally Posted by MarcioTB View Post
    Form received with log

    Everything was working fine until the last couple updates, first of all my G.Skill Trident Z is no longer recognized and with the last update the shutdown effect come back to on with rainbow effect after few reboots, no matter was configured. More people is facing these two issues!
    PLEASE FIX IT!

    P.S. I've tried to uninstall and reinstall, clean install, several times... no success! When I use any older version than 5.1.5 everything works fine!

    Item Version
    ---- -------
    Armoury Crate UWP App 5.2.12.0
    ROG Live Service 1.5.10.0
    Aura Service (Lighting Service) 3.05.66
    Armoury Crate lite service 5.2.10
    Aura Wallpaper Service Não instalado
    ASUS AIOFan HAL 1.1.47.0
    ASUS AURA Extension Card HAL 1.1.0.18
    ASUS AURA Motherboard HAL 1.3.4.0
    ASUS FanCard HAL 1.0.6
    ASUS MB Peripheral Products 1.0.35
    AacVGA 0.0.5.2
    KingstonDram 1.1.12
    AURA DRAM Component 1.1.18
    ENE RGB HAL 1.1.39.18
    ENE_DRAM_RGB_AIO 1.0.3.37
    ENE_EHD_M2_HAL 1.0.9.12
    PHISON HAL 1.0.9.0
    Patriot Viper DRAM RGB 1.0.9.4
    Patriot Viper M2 SSD RGB 1.1.0.2
    Universal Holtek RGB DRAM 1.0.0.3
    WD_BLACK AN1500 1.0.14.0

  9. #69
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Aug 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Devices page error 2005

    I plugged in my ROG Falchion to my pc and installed AC v. 5.2.12.0, but after going through the setup and got to the devices page it was loading indefinitely. After a while, an error code 2005 appeared on screen:

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot (1195).png 
Views:	4 
Size:	394.1 KB 
ID:	94646

    after pressing ok it continues to reload indefinitely.

    I hope that this will be fixed as soon as possible, as I have tried every method possible to fix it, from doing a full offline install of AC to using the uninstall tool to fully uninstall the program and reinstall AC. Thanks in advance.
    Last edited by enbymutant; 08-18-2022 at 10:04 AM.

  10. #70
    ROG Member Array
    Join Date
    Jul 2022
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Looks like error 502 occurs if you don't have an ASUS motherboard ????


    2022-08-18 17:09:52; Critical; ARMOURY CRATE Matrix; 4716; 2] ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    2022-08-18 17:09:52; Critical; ARMOURY CRATE Matrix; 4716; 2] [8/18/2022 5:09:52 PM]
    2022-08-18 17:09:52; Critical; ARMOURY CRATE Matrix; 4716; 2] Gaming Center Version : 5.2.12.0
    2022-08-18 17:09:52; Critical; ARMOURY CRATE Matrix; 4716; 2] OS Version Build : 19045
    2022-08-18 17:09:52; Critical; ARMOURY CRATE Matrix; 4716; 2] ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    2022-08-18 17:10:04; Error; [GridPlugin.ToolsPage.SupportExtensionService]; 4716; 8] (12448)[SupportExtensionService] response = fail
    2022-08-18 17:10:08; Error; [GridPlugin.ToolsPage.SupportExtensionService]; 4716; 8] (16507)[SupportExtensionService] response = fail
    2022-08-18 17:10:09; Error; CoreManager; 4716; 3] (16803)Query timeout with MotherBoard Extension Service .
    2022-08-18 17:10:18; Error; ACSetupConnectionService; 4716; 7] (25965)Connect ACSetup Fail
    2022-08-18 17:10:23; Error; ACSetupConnectionService; 4716; 2] (30967)it does not connect to ACSetup
    2022-08-18 17:11:30; Critical; ARMOURY CRATE Matrix; 14396; 2] ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    2022-08-18 17:11:30; Critical; ARMOURY CRATE Matrix; 14396; 2] [8/18/2022 5:11:30 PM]
    2022-08-18 17:11:30; Critical; ARMOURY CRATE Matrix; 14396; 2] Gaming Center Version : 5.2.12.0
    2022-08-18 17:11:30; Critical; ARMOURY CRATE Matrix; 14396; 2] OS Version Build : 19045
    2022-08-18 17:11:30; Critical; ARMOURY CRATE Matrix; 14396; 2] ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    2022-08-18 17:11:40; Error; [GridPlugin.ToolsPage.SupportExtensionService]; 14396; 7] (10368)[SupportExtensionService] response = fail
    2022-08-18 17:11:44; Error; CoreManager; 14396; 4] (14423)Query timeout with MotherBoard Extension Service .
    2022-08-18 17:11:44; Error; [GridPlugin.ToolsPage.SupportExtensionService]; 14396; 7] (14423)[SupportExtensionService] response = fail
    2022-08-18 17:12:22; Error; ACSetupConnectionService; 14396; 10] (51725)Connect ACSetup Fail
    2022-08-18 17:12:33; Error; ACSetupConnectionService; 14396; 22] (62916)Error, ErrorCode: 502
    It's been 3 weeks without armoury crate, using my asus mouse without in game profile is horrible

Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •