Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 28
  1. #11
    ROG Member Array
    Join Date
    Sep 2022
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Quote Originally Posted by PilotGW View Post
    I dare say, a lot of us don't need all the extra rubbish AC comes with.

    Totally agree with you. From AC I only need to manage macros from the mouse. But for this I have to install a program that takes up 2 gb of space, update the firmware every time, which sometimes lasts longer than 10 minutes and which breaks devices. Absolutely not a viable software concept.

  2. #12
    ROG Member Array redradman123 PC Specs
    redradman123 PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS IX FORMULA
    ProcessorIntel Core i7-7700K
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 32 GB DDR4-2400
    Graphics Card #1ROG-STRIX-GTX1080-O8G-GAMING
    Graphics Card #2ROG-STRIX-GTX1080-O8G-GAMING
    MonitorAsus VG248QE 144Hz 24.0" Monitor
    Storage #1Samsung 980 Pro 1 TB M.2-2280
    Storage #2Western Digital BLACK SERIES 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive
    CPU CoolerEK-KIT X360
    CaseThermalTake Core W200+P100
    Power SupplyCougar 1050W 80+ Gold Certified Semi-Modular ATX Power Supply
    Keyboard Mad Catz S.T.R.I.K.E.7
    Mouse Mad Catz M.M.O.7 Wired Laser
    Headset Asus ROG Theta 7.1
    OS Microsoft Windows 10 Pro 64x
    Network RouterRT-AC5300

    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    What???

    Quote Originally Posted by Nate152 View Post
    Hi roger123,

    If the uninstall tool isn't working for you, a windows reinstall will fix the problem.

    Before reinstalling windows....

    Make sure all drivers and windows are updated, check device manager all looks good. You could try installing Armoury Crate with the bios at default settings, be sure you're installing version 3.2.3.0.

    If none of this helps, you might want to proceed with a windows reinstall.
    why not just fix the software!!! kinda of a joke to have to reinstall OS just with this broken software to work such a joke. really sad to be told to reinstall os just to fix a single software.... i feel every update i have to uninstall and reinstall amorycrate.... just fix your software!!!!!

  3. #13
    ROG Member Array redradman123 PC Specs
    redradman123 PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS IX FORMULA
    ProcessorIntel Core i7-7700K
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 32 GB DDR4-2400
    Graphics Card #1ROG-STRIX-GTX1080-O8G-GAMING
    Graphics Card #2ROG-STRIX-GTX1080-O8G-GAMING
    MonitorAsus VG248QE 144Hz 24.0" Monitor
    Storage #1Samsung 980 Pro 1 TB M.2-2280
    Storage #2Western Digital BLACK SERIES 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive
    CPU CoolerEK-KIT X360
    CaseThermalTake Core W200+P100
    Power SupplyCougar 1050W 80+ Gold Certified Semi-Modular ATX Power Supply
    Keyboard Mad Catz S.T.R.I.K.E.7
    Mouse Mad Catz M.M.O.7 Wired Laser
    Headset Asus ROG Theta 7.1
    OS Microsoft Windows 10 Pro 64x
    Network RouterRT-AC5300

    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by Andreaz View Post
    You're really serios? A windows reinstall? Damn, fix that crap! I've done everything already, except reinstall windows. And i refuse to do it. If Asus can't program. Stop, trying it. Sorry.

    Attachment 95315
    Attachment 95317
    Attachment 95318
    i have the same issue...... asus needs toget their **** together....

  4. #14
    ROG Member Array redradman123 PC Specs
    redradman123 PC Specs
    MotherboardROG MAXIMUS IX FORMULA
    ProcessorIntel Core i7-7700K
    Memory (part number)G.Skill Trident Z RGB 32 GB DDR4-2400
    Graphics Card #1ROG-STRIX-GTX1080-O8G-GAMING
    Graphics Card #2ROG-STRIX-GTX1080-O8G-GAMING
    MonitorAsus VG248QE 144Hz 24.0" Monitor
    Storage #1Samsung 980 Pro 1 TB M.2-2280
    Storage #2Western Digital BLACK SERIES 1TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive
    CPU CoolerEK-KIT X360
    CaseThermalTake Core W200+P100
    Power SupplyCougar 1050W 80+ Gold Certified Semi-Modular ATX Power Supply
    Keyboard Mad Catz S.T.R.I.K.E.7
    Mouse Mad Catz M.M.O.7 Wired Laser
    Headset Asus ROG Theta 7.1
    OS Microsoft Windows 10 Pro 64x
    Network RouterRT-AC5300

    Join Date
    Jul 2014
    Reputation
    10
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by MuseMKR View Post
    Devices Tab shows 6 Aura Sync Compatible devices, yet I cannot sync any of them that I normally have synced because the Aura Sync tab does not detect ANY of my Aura Sync Compatible devices. Also, the Device Tab does not show any options for adjusting settings for any of my 6 ASUS devices and my Scenario Profiles tab shows no options for my saved Scenario profile (even though I the Scenario Profile I use has been saved for over 3 years).
    I have the exact same issue...

  5. #15
    New ROGer Array
    Join Date
    Aug 2022
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Same here

    After update to 5.3.4.0 my device G733ZX wasn't found in AC. The Performance Settings goes to Windows. After more than one reboot it works. Then i reboot agian and it doesn`t work. I have use the uninstall tool and install AC new. On Installation it comes the Error 502. Now i can't use AC. How can i download the previos Version? Please bring a Fix for this Problem.

  6. #16
    ROG Member Array Andreaz PC Specs
    Andreaz PC Specs
    MotherboardROG Maximus XII Extreme
    Processor10900k
    Memory (part number)Dominator Platinum RGB 4000Mhz 32GB
    Graphics Card #1Asus Strix 1080
    Graphics Card #2Asus Strix 1080
    Sound CardOnboard
    MonitorROG PG278QR
    Storage #1Samsung SSD 970 Evo M.2
    Storage #2Samsung SSD 970 Evo M.2
    CPU CoolerCorsair H150i RGB Pro XT
    CasePhanteks Enthoo 719
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Keyboard Corsair K57
    Mouse Corsair Dark Core Pro SE
    Headset Corsair Virtuoso XT
    OS Win11
    Network RouterFritzBox 7590

    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by DennYoBeats View Post
    After update to 5.3.4.0 my device G733ZX wasn't found in AC. The Performance Settings goes to Windows. After more than one reboot it works. Then i reboot agian and it doesn`t work. I have use the uninstall tool and install AC new. On Installation it comes the Error 502. Now i can't use AC. How can i download the previos Version? Please bring a Fix for this Problem.
    I realized, if you keep the system on for an unknown amount of hours, suddenly the overloaded softwareblob detect the rgb stuff. Must be a fantastic algorithm and deep learning curve, needing a horrible amount of cpu power, to see some funny i2c stuff. This all is still a joke.

    This last until the next reboot... Then, the complicated Softwareblob-AI need to detect everything again from scratch, what will take several hours again.

    Regards,
    Andreas
    Last edited by Andreaz; 10-01-2022 at 05:14 PM.

  7. #17
    ROG Guru: White Belt Array Ribellu PC Specs
    Ribellu PC Specs
    MotherboardAsus Maximus Z690 HERO
    ProcessorI7 12700KF
    Memory (part number)Corsair Vengeance DDR5 2X16Gb 5200Mhz 38/38/38/74
    Graphics Card #1Asus ROG-STRIX-RTX3080TI-O12G-GAMING
    MonitorAsus VG27AQ
    Storage #1SSD Samsung 970 EVO Plus 1T
    Storage #2SSD Samsung 960 EVO 500gb
    CPU CoolerMSI MAG CoreLiquid C240
    CaseThermaltake Commander C31 TG
    Power SupplyCorsair HX850
    Keyboard Razer Huntsman Tournament Edition
    Mouse Razer Bazilisk V2
    Headset/Speakers Hyper X Cloud Alpha
    OS Windows 10 Pro 21H2

    Join Date
    Dec 2021
    Reputation
    50
    Posts
    100

    A lot of things depend on your pc, since version 5 things have improved a lot, now if you have bugs go to the thread of reports and follow the procedure so that the technical team can have your log files and identify your bugs.

    It's always the easiest way to complain but after a while you have to follow the procedure to identify the bugs, if more people did it the bugs would be solved more easily and quickly.

    Regards.
    Last edited by Ribellu; 10-01-2022 at 05:55 PM.

  8. #18
    ROG Guru: Green Belt Array ahfoo's Avatar
    Join Date
    Jan 2020
    Reputation
    191
    Posts
    683

    Day in day out lot of Asus system being bought by user with different hardware combo and different usage for different need. Asus Crate do update for certain range of product which in need for the usage with different expectation usage behavior's. Asus crate developer will not be able to make every user happy. Fixed an issue for this pool of user but create another pool of user with different problems. Let them solved it one at a time. End of the day, it not an easy job over at Asus.

  9. #19
    ROG Member Array Andreaz PC Specs
    Andreaz PC Specs
    MotherboardROG Maximus XII Extreme
    Processor10900k
    Memory (part number)Dominator Platinum RGB 4000Mhz 32GB
    Graphics Card #1Asus Strix 1080
    Graphics Card #2Asus Strix 1080
    Sound CardOnboard
    MonitorROG PG278QR
    Storage #1Samsung SSD 970 Evo M.2
    Storage #2Samsung SSD 970 Evo M.2
    CPU CoolerCorsair H150i RGB Pro XT
    CasePhanteks Enthoo 719
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Keyboard Corsair K57
    Mouse Corsair Dark Core Pro SE
    Headset Corsair Virtuoso XT
    OS Win11
    Network RouterFritzBox 7590

    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by ahfoo View Post
    Day in day out lot of Asus system being bought by user with different hardware combo and different usage for different need. Asus Crate do update for certain range of product which in need for the usage with different expectation usage behavior's. Asus crate developer will not be able to make every user happy. Fixed an issue for this pool of user but create another pool of user with different problems. Let them solved it one at a time. End of the day, it not an easy job over at Asus.
    I think i need to cry a lil bit for those poor workers. Think their intention is to make money. And they're not able to program code for their products? Seems another joke to me, sorry.

  10. #20
    ROG Member Array Andreaz PC Specs
    Andreaz PC Specs
    MotherboardROG Maximus XII Extreme
    Processor10900k
    Memory (part number)Dominator Platinum RGB 4000Mhz 32GB
    Graphics Card #1Asus Strix 1080
    Graphics Card #2Asus Strix 1080
    Sound CardOnboard
    MonitorROG PG278QR
    Storage #1Samsung SSD 970 Evo M.2
    Storage #2Samsung SSD 970 Evo M.2
    CPU CoolerCorsair H150i RGB Pro XT
    CasePhanteks Enthoo 719
    Power SupplyCorsair AX1200i
    Keyboard Corsair K57
    Mouse Corsair Dark Core Pro SE
    Headset Corsair Virtuoso XT
    OS Win11
    Network RouterFritzBox 7590

    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    12

    Quote Originally Posted by Ribellu View Post
    A lot of things depend on your pc, since version 5 things have improved a lot, now if you have bugs go to the thread of reports and follow the procedure so that the technical team can have your log files and identify your bugs.

    It's always the easiest way to complain but after a while you have to follow the procedure to identify the bugs, if more people did it the bugs would be solved more easily and quickly.

    Regards.
    Sadly, the Software from Asus ist bad since years. Their hardware is indeed, pretty good. I am a loyal costumer of Asus products. But their software always felt like a spit in the corner. Some things will never change, i think. I am good with it, so far. With a 2GB Blob, i only need to control some fancy lights, i will renounce those rgb stuff and declare it as non functional and ban AC from my SSD and keep that in mind for the future.

    Regards,
    Andreas

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •