Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ROG Guru: White Belt Array AliAPCMR PC Specs
    AliAPCMR PC Specs
    MotherboardZ390 E
    Processori7 9700k
    Memory (part number)Corsair RGB Vengeance (Corsair CMR16GX4M2A2666C16)
    Graphics Card #1GTX 1070 EVGA FTW
    Sound CardAsus SupremeFX
    MonitorSamsung 1080p 40inch 3D Tv
    Storage #1Samsung Evo 500gb SSD
    Storage #22 1TB Samsung QVO SSD
    CPU CoolerNoctua DH15
    CasePhanteks Evolve X
    Power Supply850 wats EVGA SUPERNOVA
    Keyboard Corsair Raptor K55 rgb
    Mouse Corsair Harpoon RGB
    Headset Razer kraken tournament edition
    Mouse Pad Corsair
    OS Windows 10 (Latest Update)
    Accessory #1 NZXT GRID V2
    AliAPCMR's Avatar
    Join Date
    Sep 2017
    Reputation
    21
    Posts
    77

    Pc Blue screening after upgradring gpu to rtx 3080/3080ti

    Hi guys I am loosing the will to live here, I have tried everything to date and yet I am getting this error and I have no idea how to fix this.

    I upgraded my gpu to a rtx 3080 in june and I ran a utube video and the entire pc froze and restarted, so I did ddu and tried again same issue, this was going on for days. So I got a refund and got a rtx 3080ti which is doing the exact same thing, If i leave a utube video playing for a few hours it just crashes the pc and I get a bluescreen of death, and when i run windows debug it always points to these:

    0x133_ISR_nvlddmkm!unknown_function
    DPC_QUEUE_EXECUTION_TIMEOUT_EXCEEDED

    Things I have tried:

    1) Ran memtest86 no issues, got a new ram kit regardless and still the same issue

    2) Exchanged my gpu from a rtx 3080 to a rtx3080ti both exibit the exact same issue while leaving a utube playing for a few hours

    3) Re seated gpu, ram and cpu

    4) Temps are fine

    5) Upgraded PSU to a 1000w evga p6

    6) Re installed the OS as in a full clean format and still the same issue

    7) I upgraded every possible thing on the mobo: Chipset, Firmware, Bios, bluetooth, ethernet, wireless still the same issue

    https://drive.google.com/file/d/1eBZ...ew?usp=sharing (FULL DUMP)

    https://drive.google.com/file/d/1Ghm...ew?usp=sharing (MINI DUMP)


    I have seen quite a few posts regarding this stating this is a asus mobo issue, I have tested my older gtx 1070 I left it running for 3 days straight a 24 hour utube video on loop for 3 days zero problems and when I insert the 3000 series gpu and leave the same video playing I get the problem. This points to 3 things:

    1) Either I am really unlucky and got 2 faulty cards

    2) Its the CPU OR MOBO (Cant be cpu as i used on board graphics and I have zero issues) so that leaves gpu/mobo based on other people who are having the exact same issue i doubt this is gpu but a asus mobo issue . Please any help would be ideal am loosing the will to live here.


    Specs: i7 9700k, 32 gb ddr4 3600mhzt corsair ram (Same Kit), 1000w p6 evga psu, asus strix z390 e mobo, Samsung nvme 500gb, 3 1tb SSD's
    Last edited by AliAPCMR; 10-01-2022 at 04:12 PM. Reason: added dump files

  2. #2
    Moderator Array
    Join Date
    Apr 2019
    Reputation
    75
    Posts
    1,982

    Hi AliAPCMR,
    Which PCIE slots you have tried but have freezing, auto restart and BSOD issues when playing youtube videos?
    Are the rtx 3080 and rtx3080ti graphics cards are our products? May I have the specific model names and graphics driver versions?
    Thank you.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •