Results 1 to 4 of 4

Threaded View

  1. #1
    jeffyboy69101
    Guest

    Rampage III Formula Boot Issue with LSI MegaRAID 9260-4i

    Hello,

    I recently put this board in and I can't get it to boot from my LSI MegaRAID 9260-4i. I also own a P6X58D-E and the LSI card boots the computer with this config, so I know the controller works. It's something specific it seems like the 2 don't like each other or something.

    I have tried everything I can think of. BIOS updates for all, disabling everything in the BIOS to see if I can get it to go, changing settings on the LSI card and nothing.

    I know it's a long shot, but has anyone run across anything like this?

    Thanks.

    --JL

Similar Threads

  1. Boot Logo+Bluescreen issue
    By RoG in forum Other Series Motherboards
    Replies: 17
    Last Post: 02-10-2011, 02:11 PM
  2. RAM Issue with new Rampage III Formula
    By coleygm in forum Other Series Motherboards
    Replies: 10
    Last Post: 01-26-2011, 02:13 PM
  3. Boot problems with crosshair iv formula + AMD 1090T
    By JanuStarK in forum Other Series Motherboards
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2011, 11:55 PM
  4. Rampage Formula extreme boot problem
    By dittopb in forum Other Series Motherboards
    Replies: 2
    Last Post: 11-26-2010, 05:04 PM
  5. CH 4 formula random shut down + cold boot
    By martin_metal_88 in forum Other Series Motherboards
    Replies: 7
    Last Post: 07-21-2010, 12:43 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •