Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34

Hybrid View

  1. #1
    ROG Guru: White Belt Array n1ghtl1fe's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    17
    Posts
    95

    FINALLY! Verde 304.48 Drivers Released Today!

    New Nvidia drivers are out with support for our new 600m series GPU's, its a beta driver but at least its a start. check it out

    http://www.geforce.com/drivers/results/46046
    G75
    -i7-3610QM -16GB DDR3
    -256GB Patriot SSD -Nvidia GTX 670M 3GB
    -1TB HHD Storage

  2. #2
    ROG Guru: Orange Belt Array kiba's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    29
    Posts
    373

    sweet, good find, but im not having any problems w/ mine so ill wait on the official version.
    ROG Notebooks: G75VW, G74SX, & G73JH And a gaming rig.

  3. #3
    ROG Guru: White Belt Array n1ghtl1fe's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    17
    Posts
    95

    id just like the stutter to stop on my 670m minor issue but bothers me.

    UPDATE: Tried to install and returns with no compatible hardware message.. Even though it states Supported Products: GeForce 600M Series (Notebooks)
    GeForce GTX 675M, GeForce GTX 670M, GeForce GTX 660M, GeForce GT 650M, GeForce GT 640M, GeForce GT 640M LE, GeForce GT 635M, GeForce GT 630M, GeForce GT 620M, GeForce 610M
    G75
    -i7-3610QM -16GB DDR3
    -256GB Patriot SSD -Nvidia GTX 670M 3GB
    -1TB HHD Storage

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    May 2012
    Reputation
    10
    Posts
    21

    Remove McAfee

  5. #5
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    244

    Quote Originally Posted by TheGongshow View Post
    Remove McAfee
    Remove McAfee? I did that long before I came accross the driver problem. Who the hell uses that garbage anyways?
    GUTS: Rampage IV Formula (4004) / Intel 3930K / 16GB Dominator Platinum 2400mhz / Corsair NeutronGT 240GB SSD / 2X EVGA GTX680 4GB 2-Way SLI / Corsair AX1200i PSU / Genesis 9000B Case

    WATER: Watercool HeatKiller REV3.0 - CPU / 2X Watercool HeatKiller GPU-X3 - GPUs / 1X XSPC RX240 rad / 1X EK Coolstream 480 rad / XSPC Dual Rez / MCP355 Pumps / DISTILLED WATER + Silver Coil

  6. #6
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    244

    Quote Originally Posted by TheGongshow View Post
    Remove McAfee
    Remove McAfee? That was the first thing to get tossed out. I did that long before I came accross the VGA driver issue. Who the hell uses that garbage anyways?
    GUTS: Rampage IV Formula (4004) / Intel 3930K / 16GB Dominator Platinum 2400mhz / Corsair NeutronGT 240GB SSD / 2X EVGA GTX680 4GB 2-Way SLI / Corsair AX1200i PSU / Genesis 9000B Case

    WATER: Watercool HeatKiller REV3.0 - CPU / 2X Watercool HeatKiller GPU-X3 - GPUs / 1X XSPC RX240 rad / 1X EK Coolstream 480 rad / XSPC Dual Rez / MCP355 Pumps / DISTILLED WATER + Silver Coil

  7. #7
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    11

    Did it eliminate the lagging on games ?

  8. #8
    New ROGer Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    3

    G75v

    For the g75vw with gtx670M this driver don't work. Have you news for this problem? Tnx

    Ps: this story is unending. Plz nvdia give us this damned driver!!!

  9. #9
    ROG Guru: Orange Belt Array kiba's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Reputation
    29
    Posts
    373

    thats weird, stuttering? i havent experienced any at all *knocks on wood*

    the only game i had any issues with was diablo 3 and i was told it was a server issue that everyone has. but every other game plays like silk.
    Last edited by kiba; 06-19-2012 at 12:02 AM.
    ROG Notebooks: G75VW, G74SX, & G73JH And a gaming rig.

  10. #10
    ROG Member Array PC_744's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    24

    Quote Originally Posted by Jsl1ce View Post
    thats weird, stuttering? i havent experienced any at all *knocks on wood*

    the only game i had any issues with was diablo 3 and i was told it was a server issue that everyone has. but every other game plays like silk.
    ROFL.

    And yes, the very same is happening here. Never had any sort of software-related problem (other than my mouse courser is disappearing)
    Ahh, how I miss the old days.

Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •