Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    6

    PC non responsive after hibernate

    Hi guys,

    Having some more problems with my Rampage IV Gene motherboard (again). My PC will not respond after having gone into hibernate mode (so I have to restart it). I think it might just be a USB issue though.

    Any help is much appreciated.

    Thanks.


    System Info:

    ASUS ROG RAMPAGE IV Gene Motherboard
    Intel Core i7-3820 3.60GHz (Sandybridge-E) Socket LGA2011 Processor
    Thermaltake Frio Advanced CPU Cooler
    G.Skill RipJawsZ 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz
    Gainward GeForce GTX 580 "Phantom" 3072MB GDDR5 PCI-Express Graphics Card
    Primary HDD: Seagate 500GB 3.5" SATA-III 6Gb/s Barracuda Hard Drive 7200RPM 16MB Cache
    Secondary HDD: WD 2TB 3.5" SATA-III 6GB/s Caviar Green Hard Drive - 64MB Cache
    Akasa Venom 750w Modular '80 Plus' Power Supply
    Logictech G19 Gaming Keyboard
    Razer Naga (Epic) MMO Gaming Mouse

  2. #2
    ROG Guru: Diamond Belt Array Zka17's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    199
    Posts
    8,358

    Have you tested your memories? Are they Memtest86+ stable?

  3. #3
    Rockford
    Guest
    Overclocked?

    Please forget about hybrid sleep.

    Disable it, and save 5 gb ssd space instead..


    command prompt, type powercfg -h off
    Last edited by Rockford; 06-23-2012 at 12:55 PM.

  4. #4
    ROG Member Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    6

    Disabled hibernate. Thanks for the info grottslampan!

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •