Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Could you confirm that your system will power down, if you hold the power button on your Case for 5 secs?
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  2. #12
    ROG Member Array -=MrG=- PC Specs
    -=MrG=- PC Specs
    Laptop (Model)N/A
    MotherboardAsus Maximus IX Hero
    ProcessorIntel Core i7-7700K
    Memory (part number)CMU16GX4M2C3200C16
    Graphics Card #1GeForce GTX 1080
    Graphics Card #2N/A
    Graphics Card #3N/A
    Graphics Card #4N/A
    Sound CardOnboard
    MonitorLG UltraWide 2560 x 1080 144Hz
    Storage #1Samsung SSD 960 EVO 250GB (250 GB, PCI-E 3.0 x4)
    Storage #2Crucial_CT1050MX300SSD1 (1050 GB, SATA-III)
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CaseNZXT S340 Elite
    Power SupplyCorsair RM850i
    Keyboard Roccat FX
    Mouse Logitech G9x
    Headset Sony Platinum Wireless Headset
    Mouse Pad N/A
    Headset/Speakers Logitech 2.1 THX
    OS Windows 10 64-bit
    Network RouterN/A
    Accessory #1 N/A
    Accessory #2 N/A
    Accessory #3 N/A
    -=MrG=-'s Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Used your method to solve q-code 03 issue on Maximus V Extreme, even without unplugging any of hd's or peripherials. And it worked for me too. Thanks.

  3. #13
    New ROGer Array
    Join Date
    Sep 2012
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Happy Maximus V Extreme owner here. I was pulling my hair out trying to solve this issue and was skeptical of this fix. After exhausting other far more tedious options, I tries this simple fix. Guess what.... It worked!!!

  4. #14
    ROG Member Array migueltoms PC Specs
    migueltoms PC Specs
    MotherboardMaximus X Formula
    Processori9 9900k
    Memory (part number)F4-4000C18-32GTZ
    Graphics Card #1Asus Strix GTX 1080TI OC
    Storage #1M.2 1TB
    Storage #2SSD 1TB + HDD 2x2TB
    CPU CoolerThermaltake Riing Floe RGB 360
    CasePhanteks Evolv X
    Power SupplyCorsair H750I
    Keyboard Corsair K70 Rapid Fire RGB
    Mouse Corsair Glaive RGB
    Headset Corsair Void Pro RGB
    Mouse Pad Corsair MM800 Polaris
    Headset/Speakers LG Sound Bar
    OS Windows 10 Pro RGB
    Accessory #1 2x XBOX one S Controller
    migueltoms's Avatar
    Join Date
    Oct 2015
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Q code 03 error on asus crosshair v formula z, no boot, no post...

    Hello , I have problems with my pc . a few days ago to try to make overclock my cpu and after that would not start ... sorry if you do not understand my English I am using translator

  5. #15
    Moderator Array Nate152 PC Specs
    Nate152 PC Specs
    MotherboardROG Maximus IX Code
    Processori7-7700k 5.2GHz Delidded
    Memory (part number)16GB G.Skill Trident Z 4025MHz 17-17-17-39-2T
    Graphics Card #1Titan Xp - EKFC waterblock
    Graphics Card #2Titan Xp
    Sound CardROG SupremeFX 2015
    MonitorHP ZR30w
    Storage #1Toshiba OCZ VX500 256GB
    CPU CoolerSwiftech Apogee GTZ
    CaseThermaltake Armor+ VH6000
    Power SupplyEVGA Supernova 1600w Titanium
    Keyboard Cyberpower Skorpion K2
    Mouse Steelseries Prime+
    Headset Sennheiser HD6XX / Modmic 5
    Mouse Pad Steelseries QCK Prism XL
    OS Windows 10 Home 64 bit
    Accessory #1 Asus optical drive
    Accessory #2 Koolance ERM-2K3U
    Nate152's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    308
    Posts
    16,437

    Hello migueltoms

    Welcome to the ROG forum.

    You can start your own thread instead of posting in an old one.

    Have you tried clearing the cmos?

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •