Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 61 to 70 of 135
  1. #61
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Thumbs up

    I have the same problem with niise in teamspeak while playing Battlefield 3...

  2. #62
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    8

    I have this exact issue, buzzing when my game starts. My TS buddies cannot stand the noise I generate in game, they say it's like a lawn mower.

    I have tried the following to correct this issue:

    - Reseating the card to the first PCI slot, furthest away from my GPU (ASUS 560ti 448 CUII)
    - Disabling on-board sound (Z77A-G45)
    - Uninstalling Realtek drivers
    - Disabling HD Audio which comes with the NVidia card drivers
    - Trying various different volume / boost combinations

    The sound is sweet up until the point I'm in game.

    Is there going to be a recall on this card or at least tell me ASUS ROG are investigating this issue.

    Look forward to hearing from you.

  3. #63
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Jul 2012
    Reputation
    33
    Posts
    230

    Perhaps the BF3 ESN Sonar web browser plug-in is conflicting? You could try muting it in your browser. It popups somewhere near your friends/party area.

  4. #64
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Apologies, when I say exact same issue, I mean the same issue as the thread title, not BF3 specific. I (or my TS3 buddies rather) get the lawn mower noise when DCS A10C starts.


    Daz

  5. #65
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    68

    yer I had to ditch the so called mic on the phoebus because its utter rubbish. my friend sin vent couldn't understand me, as it sounded like i was coming from end of a long tunnel.Along with the noise of the card. Utter POS if you ask me .

  6. #66
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    8

    I thought the new beta drivers / firmware would solve it but no joy.

    So what next? Do I have to take my card back to OCUK?

  7. #67
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    8

    OK, I've been testing various scenarios and think I've narrowed it down to two things...a) my card is faulty? Or b) I need a new PSU?

    To recap, I only get faint crackling / interference when the game is loading, I then get full blown lawn mower sound when the game has loaded and I'm ready to un-pause.

    Here is what I've tried:

    - brand new 2x 3.5mm jack headset straight into the phoebus (still noise)
    - same headset straight into the phoebus box (still noise)
    - taken my phoebus card out, installed and enabled onboard again (everything good again)

    Here are my system specs:

    Antec high current gamer 620w PSU
    MSI Z77A-G45 mobo
    i7 3770K @ 3.50GHZ (not overclocked)
    ASUS 560ti 448 CUII
    ASUS Phoebus
    8GB DDR3
    1 x CD+DVD combo
    1 x HDD
    1 x USB Razor mouse
    1 x USB X52
    6 x fans PSU, CPU, GPU(2), CASE(2)

    Daz

  8. #68
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    8

    BUMP

    Anyone have the same issue with a higher wattage PSU? Chances the card is faulty?

    Any help is appreciated.

    D

  9. #69
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Candergart, I have this exact problem. I took my PC to the local computer shop, they tried my Phoebus card on their Alienware and it worked fine so my Phoebus card doesn't need RMA. They also hooked my components up to a more powerfull PSU, still the same buzzing when in 3D mode, then they tried taking my 560ti 448 CUII out and tried a different GPU that consumes less power, still the buzzing in 3D mode. Their thoughts were maybe the Phoebus and Z77A-G45 mobo do not get on? I'm lost, I've got a perfectly good Phoebus here which I cannot use in game

    CAN ANYONE FROM ASUS SUGGEST SOMETHING PLEASE.



    Quote Originally Posted by Candergart View Post
    The buzzing actually follows the FPS change in the GFX card.

    I am experiencing this with BF3.
    Mobo, VGA and Sound are all ASUS.

    Mobo: P6TD DELUXE
    Snd: Asus Xonar Essence STX
    VGA: Asus Nvidia Geforce 480 GTX

    My friends on Teamspeak tells me it sounds like I am running a moped or a lawnmower in the bakground.
    It is highly annoying and not something I expect from a good soundcard.

    Is there no solution from Asus regarding this?
    I have tried Grounding the computer and tried to move around the cards although the videocard needs to be in the top due to cooling.



    /Roger Candergart



    ADDED 2012-08-01 10:10 Swedish time

    Asus support have told me to talk to the retailer about RMA.
    I tried my card in another computer now and the same problem existed there.

    It would be nice to know if there was anyone that really did not have this problem.

    A simple test , plug in a microphone, activate "listen" so that you hear yourself realtime, open a browser and scroll up and down.. do you hear any disturbances?

    if yes , welcome to the club.
    If no, start a game , still no sounds (something like lawnmower sounds or moped sounds) ? then you are in luck.

    My guess is that this card or these cards even, have a design flaw.


    PS.
    has anyone else been overly whelmed by the massive bugs/problems with any asus online service lately?
    I experience atleast 3-4 of them on a daily basis

    .DS

  10. #70
    ROG Member Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Well thanks ROG for all your support / suggestions - or lack there of! I'm now in touch with ASUS to return the card. I cannot believe I paid £150 for this card and not one single ROG response to my issue.

    ROG, I strongly suggest you need "customer service" training, FACT!

Page 7 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •