Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    ROG Guru: Orange Belt Array Bundy_Drop_Bear's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Reputation
    11
    Posts
    280

    Strange benchmark results

    I just ran the benchmark that's is inside Just Cause 2 and got near 76fps, which is odd as
    before i did my clean install of windows I was getting 35fps , also the screen flickering is very much still happening. I'm going to record the flickering and post it some where with a link to it here, then if i need to will send this laptop in for RMA.
    any one else every get completely different fps results after a clean install.

  2. #2
    Banned Array
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    18
    Posts
    192

    Nothing beats a clean install man

    The screen flickering happens when the wires connecting the screen to the motherboard are lose.

    Happened to me with my previous G73Sw which I refunded, Piece of junk didn't last a week without a problem

  3. #3
    ROG Guru: Green Belt Array
    Join Date
    Jul 2012
    Reputation
    48
    Posts
    691

    The 67Mhz fix does not help?

  4. #4
    ROG Guru: Orange Belt Array Bundy_Drop_Bear's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Reputation
    11
    Posts
    280

    nop it don't help, even tried 75htz and that didn't help either. I will go see the sales guys at Harvey Norman and see what he say's and If they have any more in stock.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •