Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 10 of 75
  1. #1
    ROG Guru: Blue Belt Array ganji PC Specs
    ganji PC Specs
    MotherboardASUS Z87 Sabertooth
    Processori7 4770k
    Memory (part number)GSkill TridentX 2400MHz CL10 PC3-19200
    Graphics Card #1EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    Graphics Card #2EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    MonitorAsus VG28QE x3
    Storage #1Crucial BX100 256Gb
    Storage #2Samsung 840 Evo 250Gb
    CPU CoolerEK Predator 240
    CaseCorsair AIR 540
    Power SupplyEVGA Supernova P2 1000w
    Keyboard Coolermaster quickfire pro
    Mouse Corsair M65 RGB
    Headset Roccat Kave XTD
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Win 10 Pro
    ganji's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    71
    Posts
    901

    graphic card advice

    ello folks
    im looking at getting a hd7970. i want a red n black card to match the rest of my rig so the Asus HD 7970 DirectCU II 3072MB seems the better choice .
    both of my monitors are dvi input and from what i can find this is the only 7970 that has the 2 x dvi outputs . why did amd decide to reduce the amount of dvi outputs on thier cards? strange one..

    1, can i run my 2 dvi monitors just using the dvi outputs as i do with my 6950 or has amd done it so i can only use the one and then an adapter? in the specs in overclockers they have it listed as 1 x dvi but i can see 2 in the picture.

    2, ive read a few forums where people have been having trouble with this card. am i right in thinking that this was just a driver issue and is now sorted??

    any help is much apreciated as always. cheers

    edit: a friend has just got a gigabit connection and wants to know the best route to take get the best speeds from it. at the moment with his realtek network card he can only get 400Mb both up and down. could he buy a better network card that will utilize the connection better?
    Last edited by ganji; 10-01-2012 at 07:49 AM.

  2. #2
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,112

    his limit is his drives, and hardware.
    tell him to try www.speedtest.net and see what speed he gets there.
    is it the other lads on the server thats selling it or enny one else? ( send a pm to me )
    and for the amd cards, if i dont remember wrong, it can be the drivers thats bugging the cards, but i cant say for shure.

    try googling around and look at tests
    heres a quick google hit i got : http://hexus.net/tech/reviews/graphi...adeon-hd-7970/
    laters z z z
    Last edited by kkn; 09-30-2012 at 09:35 PM.

  3. #3
    ROG Guru: Blue Belt Array ganji PC Specs
    ganji PC Specs
    MotherboardASUS Z87 Sabertooth
    Processori7 4770k
    Memory (part number)GSkill TridentX 2400MHz CL10 PC3-19200
    Graphics Card #1EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    Graphics Card #2EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    MonitorAsus VG28QE x3
    Storage #1Crucial BX100 256Gb
    Storage #2Samsung 840 Evo 250Gb
    CPU CoolerEK Predator 240
    CaseCorsair AIR 540
    Power SupplyEVGA Supernova P2 1000w
    Keyboard Coolermaster quickfire pro
    Mouse Corsair M65 RGB
    Headset Roccat Kave XTD
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Win 10 Pro
    ganji's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    71
    Posts
    901

    cheres for replying chap.
    on speedtest.net he's seeing speeds of around 400Mbps on his rig but when the engineer was setting it up he was getting 700Mbps on the laptop he used.

  4. #4
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,112

    if he knows his way around a pc, tell him to go inn and see if his lan port is set at full duplex.

  5. #5
    ROG Guru: Blue Belt Array ganji PC Specs
    ganji PC Specs
    MotherboardASUS Z87 Sabertooth
    Processori7 4770k
    Memory (part number)GSkill TridentX 2400MHz CL10 PC3-19200
    Graphics Card #1EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    Graphics Card #2EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    MonitorAsus VG28QE x3
    Storage #1Crucial BX100 256Gb
    Storage #2Samsung 840 Evo 250Gb
    CPU CoolerEK Predator 240
    CaseCorsair AIR 540
    Power SupplyEVGA Supernova P2 1000w
    Keyboard Coolermaster quickfire pro
    Mouse Corsair M65 RGB
    Headset Roccat Kave XTD
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Win 10 Pro
    ganji's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    71
    Posts
    901

    okey dokey chap cheers

  6. #6
    ROG Guru: Grand Master Array Arne Saknussemm PC Specs
    Arne Saknussemm PC Specs
    Laptop (Model)Laptop?...No way! (Model?...Jun Amaki...yes way!)
    MotherboardROG ZENITH II EXTREME
    ProcessorTHREADRIPPER 3960X
    Memory (part number)TXBD48G4000HC18FBK
    Graphics Card #1GTX Titan X
    Graphics Card #2SLI is dead to me
    Graphics Card #3Tri SLI is even dead to Nvidia
    Graphics Card #4Quad SLI is dead to everybody especially my credit card
    Sound CardXonar Essence STX
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    Storage #1Samsung 970/960/950 PRO
    Storage #22x OCZ VERTEX 3/2x WD Caviar Black 500GB / 2x WD RED 2TB/Samsung 1TBSSDs
    CPU CoolerCustom Loop: Dual D5s, Dual Alphacool Monsta 480s, XSPC Raystorm Neo TR4, EK TitanX WaterBlock
    CaseNope!...Dimastech Easy XL...let it all hang out man!
    Power SupplySeasonic 1000 Platinum
    Keyboard Corsair Strafe MK2 ROG Claymore... or Fender Rhodes Electric Piano (MKI 73)
    Mouse Corsair M65Pro or Speedy Gonzalez...not Mickey...don't do Disney!
    Headset ...firmly on neck
    Mouse Pad Mouse don't got his own pad man...lives with me
    Headset/Speakers Edifier Spinnaker...or you mean the speakers in my head...man too many voices to name them all
    OS Win XP, 7, 8, 8.1 and Windows 10 Spyware Edition
    Network Router56k modem
    Accessory #1 Umm...nice tie?
    Accessory #2 Err...belt?
    Accessory #3 3 accessories?! I'm not a girl!!
    Arne Saknussemm's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    499
    Posts
    13,573

    Attachment 12182

    From this I think you can use both DVI ports right? I think the issues were running 3 or more monitors and driver related...there's a long thread on here somewhere.

    If you plug in 6 monitors one of the DVI ports drops to single link resolutions which was a complaint but not in your case...

  7. #7
    ROG Guru: Blue Belt Array ganji PC Specs
    ganji PC Specs
    MotherboardASUS Z87 Sabertooth
    Processori7 4770k
    Memory (part number)GSkill TridentX 2400MHz CL10 PC3-19200
    Graphics Card #1EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    Graphics Card #2EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    MonitorAsus VG28QE x3
    Storage #1Crucial BX100 256Gb
    Storage #2Samsung 840 Evo 250Gb
    CPU CoolerEK Predator 240
    CaseCorsair AIR 540
    Power SupplyEVGA Supernova P2 1000w
    Keyboard Coolermaster quickfire pro
    Mouse Corsair M65 RGB
    Headset Roccat Kave XTD
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Win 10 Pro
    ganji's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    71
    Posts
    901

    cheers Arne
    yeah i searched all the online stores listed specs to find out about the dvi outputs. the 2 x dvi are 1 dvi and 1 dvi-i so i'll be all good.
    cheers for the comfirmation

  8. #8
    ROG Guru: Blue Belt Array ganji PC Specs
    ganji PC Specs
    MotherboardASUS Z87 Sabertooth
    Processori7 4770k
    Memory (part number)GSkill TridentX 2400MHz CL10 PC3-19200
    Graphics Card #1EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    Graphics Card #2EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    MonitorAsus VG28QE x3
    Storage #1Crucial BX100 256Gb
    Storage #2Samsung 840 Evo 250Gb
    CPU CoolerEK Predator 240
    CaseCorsair AIR 540
    Power SupplyEVGA Supernova P2 1000w
    Keyboard Coolermaster quickfire pro
    Mouse Corsair M65 RGB
    Headset Roccat Kave XTD
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Win 10 Pro
    ganji's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    71
    Posts
    901

    had a slight change of plan and got 2 x Pallit GTX 670 jetstream the thing is now i have to save up for a new psu lol and just run the one for now.

    edit: what wattage psu would u recomend to run these? i dont plan on overclocking the cards
    Last edited by ganji; 10-02-2012 at 02:28 PM.

  9. #9
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,112

    GeForce GTX 670 - On your average system the card requires you to have a 550 Watt power supply unit.
    GeForce GTX 670 SLI - On your average system the cards require you to have a 750 Watt power supply unit as minimum.

    If you are going to overclock GPU or processor, then we do recommend you purchase something with some more stamina.

    What would happen if your PSU can't cope with the load:

    *bad 3D performance
    *crashing games
    *spontaneous reset or imminent shutdown of the PC
    *freezing during gameplay
    *PSU overload can cause it to break down

  10. #10
    ROG Guru: Blue Belt Array ganji PC Specs
    ganji PC Specs
    MotherboardASUS Z87 Sabertooth
    Processori7 4770k
    Memory (part number)GSkill TridentX 2400MHz CL10 PC3-19200
    Graphics Card #1EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    Graphics Card #2EVGA 980ti ACX 2.0 SC+
    MonitorAsus VG28QE x3
    Storage #1Crucial BX100 256Gb
    Storage #2Samsung 840 Evo 250Gb
    CPU CoolerEK Predator 240
    CaseCorsair AIR 540
    Power SupplyEVGA Supernova P2 1000w
    Keyboard Coolermaster quickfire pro
    Mouse Corsair M65 RGB
    Headset Roccat Kave XTD
    Headset/Speakers Corsair SP2500
    OS Win 10 Pro
    ganji's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    71
    Posts
    901

    cheers chap.
    ye ah deffo gotta save for a new psu enit. im not gonna run the 2 cards untill i can get one either. will just have to run the one and wind myself up constantly knowing the other is sat in a drawer for a few months waiting to go in

Page 1 of 8 1 2 3 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •