Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 21 to 30 of 67
  1. #21
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    PCmark5 is ruined, I totally agree with you. Used to be a good benchmark but I asked two years ago for it to be removed.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  2. #22
    ROG Guru: Comunist Array Dartmaul PC Specs
    Dartmaul PC Specs
    MotherboardRIVE
    Processor4930k
    Memory (part number)F3-19200CL9Q-16GBZMD \ F3-17600CL7Q-8GBPIS
    Graphics Card #1R9 290X
    Graphics Card #2R9 290X
    Sound CardXonar DX
    MonitorDell U2913WM + 3 x Asus VW225N (Eyefinity)
    Storage #12 x Samsung 850 Pro 512GB (RAID0)
    Storage #24 x Seagate ST1000DM003 (RAID0)
    CPU CoolerKoolance CPU-370SI LGA2011
    CaseLD PC-V4 Black
    Power SupplyOCZ ZX 1250W
    Keyboard Logitech G11, G13, G710, Steelseries 6Gv2, Func KB-460 (red)
    Mouse Roccat Kone, Kone XTD, Kone XTD Optical, Func MS-3
    Headset Roccat Kave, Func HS-260
    Mouse Pad Steelseries SX. Roccat Raivo, Siru, Apuri, Func F-10L, 1030XL
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS Win 7/8.1/10
    Network RouterTP-Link N600
    Dartmaul's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    67
    Posts
    836

    Click image for larger version. 

Name:	2nd.jpg 
Views:	5 
Size:	209.7 KB 
ID:	14077
    This was the only run I could finish benchmark on this frequency.
    BTW Viz it was on ghz bios)

    GPU Tweak allows to set voltages up to 1.4/1.75 but it's own monitor shows that real voltage is much lower(

    PS Forgot to launch CPU-Z, I was on 4.6 GHz on CPU
    Last edited by Dartmaul; 11-21-2012 at 09:45 PM.

  3. #23
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Nice one Dartmaul I might have to start playing with the GHZ bios after all.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  4. #24
    ROG Guru: Platinum Belt Array Rockford's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    217
    Posts
    6,205

    Nice..

    Dart make a 58k..

    And Viz will stay up late tonight.. ;o)
    UserBenchmarks: Game 22%, Desk 89%, Work 70%
    CPU: AMD Ryzen 5 2600X - 101.6%
    GPU: AMD HD 5770 - 12.8%
    SSD: Kingston HyperX 3K 120GB - 85.6%
    HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB - 119.1%
    RAM: Crucial BLT4G4D30AETA.K8FD 2x4GB - 122.1%
    MBD: Asus TUF X470-PLUS GAMING
    Wind in my hair

  5. #25
    ROG Guru: Comunist Array Dartmaul PC Specs
    Dartmaul PC Specs
    MotherboardRIVE
    Processor4930k
    Memory (part number)F3-19200CL9Q-16GBZMD \ F3-17600CL7Q-8GBPIS
    Graphics Card #1R9 290X
    Graphics Card #2R9 290X
    Sound CardXonar DX
    MonitorDell U2913WM + 3 x Asus VW225N (Eyefinity)
    Storage #12 x Samsung 850 Pro 512GB (RAID0)
    Storage #24 x Seagate ST1000DM003 (RAID0)
    CPU CoolerKoolance CPU-370SI LGA2011
    CaseLD PC-V4 Black
    Power SupplyOCZ ZX 1250W
    Keyboard Logitech G11, G13, G710, Steelseries 6Gv2, Func KB-460 (red)
    Mouse Roccat Kone, Kone XTD, Kone XTD Optical, Func MS-3
    Headset Roccat Kave, Func HS-260
    Mouse Pad Steelseries SX. Roccat Raivo, Siru, Apuri, Func F-10L, 1030XL
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS Win 7/8.1/10
    Network RouterTP-Link N600
    Dartmaul's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    67
    Posts
    836

    I need some advice how to handle much frequency.
    I took ~7 attempts before I handled whole heaven run.
    Also I can get up to 300MHz on my damaged CPU.
    I've spend some on cooling improvement, I can burn it a little after all)
    It would get very few but I need only 150 points to cross 5800 mark)


    And it's all on stock damn cooling, I have to force 100% cooler's rpm to handle temps, here's my damn waterblocks ftw!
    Last edited by Dartmaul; 11-21-2012 at 10:17 PM.

  6. #26
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Also I can get up to 300MHz on my damaged CPU.
    Sorry do not understand? Do you mean you can get your memory to 3000MHz and you call that a damaged CPU?
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  7. #27
    ROG Guru: Platinum Belt Array Rockford's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    217
    Posts
    6,205

    Quote Originally Posted by Dartmaul View Post
    I need some advice how to handle much frequency.
    I took ~7 attempts before I handled whole heaven run.
    Also I can get up to 300MHz on my damaged CPU.
    I've spend some on cooling improvement, I can burn it a little after all)
    It would get very few but I need only 150 points to cross 5800 mark)


    And it's all on stock damn cooling, I have to force 100% cooler's rpm to handle temps, here's my damn waterblocks ftw!
    Russian Brother, in need for waterblocks....... ;o)
    UserBenchmarks: Game 22%, Desk 89%, Work 70%
    CPU: AMD Ryzen 5 2600X - 101.6%
    GPU: AMD HD 5770 - 12.8%
    SSD: Kingston HyperX 3K 120GB - 85.6%
    HDD: Seagate Barracuda 7200.14 1TB - 119.1%
    RAM: Crucial BLT4G4D30AETA.K8FD 2x4GB - 122.1%
    MBD: Asus TUF X470-PLUS GAMING
    Wind in my hair

  8. #28
    ROG Guru: Comunist Array Dartmaul PC Specs
    Dartmaul PC Specs
    MotherboardRIVE
    Processor4930k
    Memory (part number)F3-19200CL9Q-16GBZMD \ F3-17600CL7Q-8GBPIS
    Graphics Card #1R9 290X
    Graphics Card #2R9 290X
    Sound CardXonar DX
    MonitorDell U2913WM + 3 x Asus VW225N (Eyefinity)
    Storage #12 x Samsung 850 Pro 512GB (RAID0)
    Storage #24 x Seagate ST1000DM003 (RAID0)
    CPU CoolerKoolance CPU-370SI LGA2011
    CaseLD PC-V4 Black
    Power SupplyOCZ ZX 1250W
    Keyboard Logitech G11, G13, G710, Steelseries 6Gv2, Func KB-460 (red)
    Mouse Roccat Kone, Kone XTD, Kone XTD Optical, Func MS-3
    Headset Roccat Kave, Func HS-260
    Mouse Pad Steelseries SX. Roccat Raivo, Siru, Apuri, Func F-10L, 1030XL
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS Win 7/8.1/10
    Network RouterTP-Link N600
    Dartmaul's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    67
    Posts
    836

    Quote Originally Posted by HiVizMan View Post
    Sorry do not understand? Do you mean you can get your memory to 3000MHz and you call that a damaged CPU?
    No, I mean I can overclock my CPU to 4.9. Since is degradated, it will require 1.54 vcore and I wouldn't go higher.

    Omg what the f I wrote in my previous post... newermind, yesterday was a bad and hard day)

    I mean I cannot overclock my GPU higher even with increased voltage range.
    Even to pass heaven bench on 1250/1800 I had to perform ~8 attempts.
    Do you guys have some tips&tricks how to fix this?)
    Last edited by Dartmaul; 11-22-2012 at 07:11 AM.

  9. #29
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Nah that is normal. Unigene is a real b1tch to pass. Did you get all the tearing and stuttering during the bench too?
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  10. #30
    ROG Guru: Comunist Array Dartmaul PC Specs
    Dartmaul PC Specs
    MotherboardRIVE
    Processor4930k
    Memory (part number)F3-19200CL9Q-16GBZMD \ F3-17600CL7Q-8GBPIS
    Graphics Card #1R9 290X
    Graphics Card #2R9 290X
    Sound CardXonar DX
    MonitorDell U2913WM + 3 x Asus VW225N (Eyefinity)
    Storage #12 x Samsung 850 Pro 512GB (RAID0)
    Storage #24 x Seagate ST1000DM003 (RAID0)
    CPU CoolerKoolance CPU-370SI LGA2011
    CaseLD PC-V4 Black
    Power SupplyOCZ ZX 1250W
    Keyboard Logitech G11, G13, G710, Steelseries 6Gv2, Func KB-460 (red)
    Mouse Roccat Kone, Kone XTD, Kone XTD Optical, Func MS-3
    Headset Roccat Kave, Func HS-260
    Mouse Pad Steelseries SX. Roccat Raivo, Siru, Apuri, Func F-10L, 1030XL
    Headset/Speakers Logitech Z906
    OS Win 7/8.1/10
    Network RouterTP-Link N600
    Dartmaul's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    Reputation
    67
    Posts
    836

    I've got huge fps lag on first 2 seconds.

Page 3 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •