Page 313 of 372 FirstFirst ... 213 263 303 311 312 313 314 315 323 363 ... LastLast
Results 3,121 to 3,130 of 3715
  1. #3121
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Post Introduction

    My name is Chiru98. You can find me in few other forums with the same name. Computers being one of my biggest hobbies. I'm into here for educational purpose,system building,gaming,etc.
    Hope Everyone will help me clarify my doubts.

  2. #3122
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    3

    Hi all guys, I'm here from a while, but I really do not remember if I chatted... becoming old ;-)
    So I will start introducing myself again, my nick is Dante, and I text from Italy, pleased to meet you all.
    Hope to start again gaming, tired to use PC only for work.

    Byez

  3. #3123
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Hey Dante I remember you. That is a long time back my friend. But then we are both old so it is ok to forget eh?
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  4. #3124
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    win

  5. #3125
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Qcodes

    Good morning from atlanta ga USA.. SETTING UP MY NEW HERO VI i updated the bios and now im getting Q Code "0d" cache initialization...?
    Cpu wont start.. any advice ?

  6. #3126
    ROG Junior Member Array
    Join Date
    Jun 2015
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Smile New guy

    Hi All,
    Pete Crane here.
    I have a small PC Installation and repair business on the Treasure Coast of Florida.
    Have always built my own rigs, always with Windows OS.
    Presently using the Prime X370-A (AMA) with AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics. I'm not a gamer.
    Right now I'm having a problem where the system boot will hang up for up to 5 minutes before the circle starts.

  7. #3127
    ROG Enthusiast Array bustinex PC Specs
    bustinex PC Specs
    MotherboardAsus Rog Maximus extreme XI
    ProcessorI9-9900k
    Memory (part number)F4-3600c17d-32gtzr
    Graphics Card #1Asus Rog Rtx 2080 ti OC
    Storage #1Samsung m.2 970 pro 1T
    CPU CoolerAsus Ryou 270
    Caseh500i
    OS Windows 10

    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    27

    Hi everyone,
    I am a new member of the rog and I am 35 years old. Recently bought a maximus extreme xi and I can not make it go! it's a bit too much for me!

  8. #3128
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Hi
    I'm new
    My name is Konrad and I want to programme my leds.

  9. #3129
    New ROGer Array
    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    1

    Smile

    Hi everyone,
    I am just a computer geek with no gaming inclinations anymore. I used to play StarCraft with my ex bf but we both got off of BN because everyone there was out to stab you in the back while playing.
    I am trying to repair my not that old GL551JM laptop.
    I bought a gaming pc because I do a lot of graphic work and website design and I needed heavy VC and Ram.
    The laptop has had a pretty lush life sitting in my living room and being hooked up to my TV via a HDMI cable. That's how I watch hockey games.

    The laptop is maybe 4-5 years old. It's got an i7 core and 16 BG ram. I have pulled HDs out of hundreds of desk and lap tops so I am not new to these repairs. The Asus started booting funny about 5 days ago then would only boot to the bios. I went over it carefully and didn't see anything amiss.
    I tried all kinds of repairs, but when I tried to reinstall windows every partition reported as "getting ready to fail," so I just decided to buy a new HD instead.

    It came today and I installed it and much to my surprise, the laptop won't turn on at ALL! Not a single flicker of electricity. I have it plugged in and I double checked the cable, let it sit for 5 hours and tried again. Nothing. I push the power button and NOTHING happens at all!!

    I'm at a loss here. I swapped out the HD with a another one from an hp and it still did NOTHING. It's like all the circuits inside are gone!
    Now when I removed the panel for the HD, there isn't much there except the RAM and I didn't even touch it.

    I am on disability and have zero dollars to spend on this laptop, which still looks brand new since I haven't done as much with it as I thought I would.

    Any ideas? I am really stumped on this one. It's new to me, and I'd appreciate any suggestions. Please don't ask if I checked the plugs etc because of course I did!! I am used to troubleshooting these things, but this is a new one on me and a search didn't come up with one hit.

    Thank you in advance!

    Kab

  10. #3130
    ROG Member Array Monyo PC Specs
    Monyo PC Specs
    MotherboardASUS Crosshair VII Hero
    ProcessorRyzen 2700X
    Graphics Card #1MSI Armor RX580 MK2
    Storage #1Samsung EVO 970 NVMe M.2
    CPU CoolerNZXT Kraken X62
    CaseNZXT H500
    Power SupplyThermaltake 650w RGB
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterNetgear Orbi

    Join Date
    Dec 2018
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Noob

    Noob here, 40yr old LOL

    My specs

    Ryzen 7 2700X using ASUS Crosshair VII Hero so far lovin it.

Page 313 of 372 FirstFirst ... 213 263 303 311 312 313 314 315 323 363 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •