Page 4 of 22 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 211
  1. #31
    ROG Guru: Orange Belt Array HK-47's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    30
    Posts
    326

    For Far Cry 3 I am using desktop resolution of 6004x1080 and ingame 6004x1080. I will try setting my desktop to 5760x1080 and 6004x1080 in game. If that don't work I will uninstall it and reinstall it I guess.
    -Desktop-
    Asus Crosshair VIII Dark Hero / AMD 5800x / 32GB Corsair Dominator Platinum RBG (CMT32GX4M4C3600C18) @ 3800 /2x Sabrent 1TB Rocket NVMe 4.0 (Raid 0)/ 1x Samsung 860 Evo SSD / Corsair AX1200 PSU / ASUS Strix Helios Case / Corsair HydroX Custom Loop D5, CX7, XG7 420+280 Rad/ Asus Strix 3090 / Asus PG35VQ Ultrawide Monitor / Corsair Commander PRO 3x ql120, 4x ql140 fans / Edifier 1850DB Speakers + T5 Sub /
    Asus Theta 7.1 Headset

  2. #32
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    13
    Posts
    174

    Before reinstalling, try to delete My Documents\My Games\Far Cry 3\GamerProfile.xml (or the entire folder) so that the game can recreate everything again. You never know...

  3. #33
    ROG Guru: Orange Belt Array HK-47's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    30
    Posts
    326

    Quote Originally Posted by Juanlo View Post
    Before reinstalling, try to delete My Documents\My Games\Far Cry 3\GamerProfile.xml (or the entire folder) so that the game can recreate everything again. You never know...
    I will give it a shot when I get home. I used the fps cap in the XML file and it fixed the stuttering. 45 seems to be the sweet spot for trifire. I had tried that prior with 60 fps and I guess it was a little to much for max settings @ 2X AA.
    -Desktop-
    Asus Crosshair VIII Dark Hero / AMD 5800x / 32GB Corsair Dominator Platinum RBG (CMT32GX4M4C3600C18) @ 3800 /2x Sabrent 1TB Rocket NVMe 4.0 (Raid 0)/ 1x Samsung 860 Evo SSD / Corsair AX1200 PSU / ASUS Strix Helios Case / Corsair HydroX Custom Loop D5, CX7, XG7 420+280 Rad/ Asus Strix 3090 / Asus PG35VQ Ultrawide Monitor / Corsair Commander PRO 3x ql120, 4x ql140 fans / Edifier 1850DB Speakers + T5 Sub /
    Asus Theta 7.1 Headset

  4. #34
    ROG Guru: Orange Belt Array HK-47's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    30
    Posts
    326

    Can't get the hud to display correct.

    - I tried deleting the xml file.
    - Changing desktop resolution to 5760x1080, 1920x1080 and a few other. Then setting my in game res to 6004x1080.

    I am re-installing the game and my drivers and caps and see if that works.
    -Desktop-
    Asus Crosshair VIII Dark Hero / AMD 5800x / 32GB Corsair Dominator Platinum RBG (CMT32GX4M4C3600C18) @ 3800 /2x Sabrent 1TB Rocket NVMe 4.0 (Raid 0)/ 1x Samsung 860 Evo SSD / Corsair AX1200 PSU / ASUS Strix Helios Case / Corsair HydroX Custom Loop D5, CX7, XG7 420+280 Rad/ Asus Strix 3090 / Asus PG35VQ Ultrawide Monitor / Corsair Commander PRO 3x ql120, 4x ql140 fans / Edifier 1850DB Speakers + T5 Sub /
    Asus Theta 7.1 Headset

  5. #35
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    13
    Posts
    174

    Have you tried 5760x1080 in-game?

  6. #36
    ROG Guru: Orange Belt Array HK-47's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    30
    Posts
    326

    Quote Originally Posted by Juanlo View Post
    Have you tried 5760x1080 in-game?
    Yes.

    For some reason the game just will not detetect eyefinity. The FOV slider should be greyed out and unchangable in eyefinity resolution. So I can tell th game is not detecting eyefinity mode, I can move the slider still.

    Is it possible Juanlo to send me a copy of your Farcry 3 XML file and the farcry 3 dx11 DLL inside game directory.
    -Desktop-
    Asus Crosshair VIII Dark Hero / AMD 5800x / 32GB Corsair Dominator Platinum RBG (CMT32GX4M4C3600C18) @ 3800 /2x Sabrent 1TB Rocket NVMe 4.0 (Raid 0)/ 1x Samsung 860 Evo SSD / Corsair AX1200 PSU / ASUS Strix Helios Case / Corsair HydroX Custom Loop D5, CX7, XG7 420+280 Rad/ Asus Strix 3090 / Asus PG35VQ Ultrawide Monitor / Corsair Commander PRO 3x ql120, 4x ql140 fans / Edifier 1850DB Speakers + T5 Sub /
    Asus Theta 7.1 Headset

  7. #37
    ROG Enthusiast Array Nemesis158 PC Specs
    Nemesis158 PC Specs
    MotherboardROG B550-F Gaming
    ProcessorRyzen 9 3900XT
    Memory (part number)G.Skill 32GB 3600MHz
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080
    MonitorLG 24GM77 144Hz
    Storage #1WD Black SN750 1TB
    Storage #2Samsung 960 Pro 1TB
    CPU CoolerNoctua NH-D14
    Casebe Quiet! Dark Base 700
    Power SupplyNZXT Hale90 1KW
    Keyboard Corsair K95 RGB
    Mouse Logitech G502
    Headset Steelseries
    Headset/Speakers Philips MMS430 with External AMP
    OS Windows 10 Pro v2004
    Network RouterMikrotik hEX RB750Gr3

    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    30

    Ive got a bug i hope you can get them to look into.
    League of Legends works OK in crossfire (as in its playable)
    but it does have an issue with vsync with crossfire enabled.
    The framerate does not cap at 60, but rather jumps between 66 and 120
    It appears smooth as butter when its at ~60, but when it jumps to 120, stuttering is clearly visible.
    Im going to try using AB's framelimiter to limit it.....
    Thanks

  8. #38
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    13
    Posts
    174

    Quote Originally Posted by Nemesis158 View Post
    but it does have an issue with vsync with crossfire enabled
    This is a problem I have seen in lots of games, I don't know what's going on with Eyefinity + vsync but it rarely caps fps to 60. I guess the issue you are talking about is also with Eyefinity, isn't it?

    Quote Originally Posted by HK-47 View Post
    Is it possible Juanlo to send me a copy of your Farcry 3 XML file and the farcry 3 dx11 DLL inside game directory.
    Sure, I'll do it as soon as I get home.

    EDIT: Got the files here.
    Last edited by Juanlo; 12-24-2012 at 04:55 PM.

  9. #39
    ROG Enthusiast Array Nemesis158 PC Specs
    Nemesis158 PC Specs
    MotherboardROG B550-F Gaming
    ProcessorRyzen 9 3900XT
    Memory (part number)G.Skill 32GB 3600MHz
    Graphics Card #1EVGA RTX 2080
    MonitorLG 24GM77 144Hz
    Storage #1WD Black SN750 1TB
    Storage #2Samsung 960 Pro 1TB
    CPU CoolerNoctua NH-D14
    Casebe Quiet! Dark Base 700
    Power SupplyNZXT Hale90 1KW
    Keyboard Corsair K95 RGB
    Mouse Logitech G502
    Headset Steelseries
    Headset/Speakers Philips MMS430 with External AMP
    OS Windows 10 Pro v2004
    Network RouterMikrotik hEX RB750Gr3

    Join Date
    Jun 2012
    Reputation
    10
    Posts
    30

    no, i dont even know if League would work in eyefinity.....
    this is weird though, the FPS fluctuations (as recorded by MSI AB) appear to have a "wave" like in calculus. it will start out at extremes like 60-130, but will steadily normalize at around 90 then go back to being at the extremes, and this cycle continues to repeat. i thought i had a pic to show what im talking about but I cant seem to find it.....

  10. #40
    ROG Guru: Orange Belt Array HK-47's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Reputation
    30
    Posts
    326

    Quote Originally Posted by Juanlo View Post
    This is a problem I have seen in lots of games, I don't know what's going on with Eyefinity + vsync but it rarely caps fps to 60. I guess the issue you are talking about is also with Eyefinity, isn't it?



    Sure, I'll do it as soon as I get home.

    EDIT: Got the files here.
    Didn't work but thanks though was worth a shot.
    -Desktop-
    Asus Crosshair VIII Dark Hero / AMD 5800x / 32GB Corsair Dominator Platinum RBG (CMT32GX4M4C3600C18) @ 3800 /2x Sabrent 1TB Rocket NVMe 4.0 (Raid 0)/ 1x Samsung 860 Evo SSD / Corsair AX1200 PSU / ASUS Strix Helios Case / Corsair HydroX Custom Loop D5, CX7, XG7 420+280 Rad/ Asus Strix 3090 / Asus PG35VQ Ultrawide Monitor / Corsair Commander PRO 3x ql120, 4x ql140 fans / Edifier 1850DB Speakers + T5 Sub /
    Asus Theta 7.1 Headset

Page 4 of 22 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •