Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    May 2012
    Reputation
    10
    Posts
    4

    Xonar Phoebus settings won't save.

    Hi!

    For the most part I'm pretty happy with the phoebus but the one thing that still annoys the hell out of me is the fact that the Headphone Settings just flatout refuse to save.
    I'm using 300ohm headphones so needless to say I'm in need of some power.
    This is what i'm talking about btw:


    Anyway,
    Every time I reboot the computer this setting resets to "Normal Gain (0dB for <64ohm)"
    Is there a way to set it to High Gain permanently?

    Thanks for your time

  2. #2
    ROG Guru: Yellow Belt Array
    Join Date
    Jul 2012
    Reputation
    33
    Posts
    232

    It will only save when you have updated to 3.08(CR). Not sure whether firmware 1015 that's included is required as well. Just thought I'd mention it, because quite a few users have had problems with updating the firmware.

  3. #3
    ROG Guru: White Belt Array
    Join Date
    Nov 2012
    Reputation
    10
    Posts
    102

    I believe it's a driver bug, fixed with 3.08(CR). Nothing to do with firmware.

  4. #4
    ROG Guru: Orange Belt Array
    Join Date
    Jan 2011
    Reputation
    20
    Posts
    463

    It was fixed with the latest driver. Download it and install the driver. If you need the firmware it will auto update it for you also. Thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •