Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Network Issues Maximus Hero VI

    hi all

    last night had hectic storm over the region. was playing ets2 all day befor the storm and during the storm my network kept having spikes then cutting out for no apparent reason. same when running youtube web browsing etc... i was thinking router culprit...

    then the storms hit we had close lightning.. not long after about 5mins my network cuts out on the PC..

    the issue is did it get fried?? or was it starting to fail already??

    first the PC would not detect there is cable plugged in. at first i tried new cable tried dif ports on router. nothing.
    i went to check hardware in control panel says lan and network hardware is funtioning. so i move PC to another PC we have in house i connect it up and use the cable that was use on other PC which seems to have funtioning Net.

    still nothing no loading or anything big red cross on monitor bottom right stays red...
    i checked the cables and the hardware it self for any damage everything seems fine.....


    anyone think of a solution to this?? and was it failing already?? has latest drivers.

  2. #2
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2013
    Reputation
    10
    Posts
    13

    guess i go buy new one then?? ya no help are ya

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •