Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    ROG Member Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    10
    Posts
    21

    same here, would appreciate any help
    i have GTX680-DC2T-2GD5 + MAXIMUS V FORMULA/THUNDERFX
    need GOP UEFI bios

    thx

    ----------------------------------------------
    da ich so gut wie kein englisch kann, stelle ich die frage auf Deutsch
    Wird die Asus GTX680-DC2T-2GD5
    später noch ein UEFI GOP bios bekommen ?
    weil ich fast boot funktion richtig nutzen möschte.
    ASUS MAXIMUS V FORMULAR/THUNDERFX
    WIN8 PRO

    MSI und EVGA suporten schon ihre NV600 reie.
    wäre schade eine 3 wochen alte grafickkarte wieder zu verkaufen.

    danke
    Last edited by Cerius; 01-29-2013 at 11:24 AM. Reason: German

  2. #12
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Hi Thomas,

    I too am in the same position whereby I would like to take advantage of the Windows 8 features supported by the new firmware for my mobo that I have patiently been waiting for with my GTX680-DC2T-2GD5.

    Stupidly I assumed my GTX680-DC2T-2GD5 would support by default but as I have found out it does not

    I was hoping I could get a PM too please

    Thanks, Bob.
    Last edited by eddiepropane; 02-03-2013 at 12:12 PM. Reason: speilling/info - also wondering my AsusVIP logo went haha

  3. #13
    ROG Member Array
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    5

    Hi again,

    I'm quite surprised I have not had a reply in the forum or to the PM I sent Thomas to get a GOP compatible BIOS....................

    Click image for larger version. 

Name:	ASUS.jpg 
Views:	2 
Size:	88.4 KB 
ID:	16783

    If you need it there is a GPU Tweak sreengrab showing that I do own the very expensive card and would like some support to go with it.

    Thanks, Bob.

  4. #14
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    8

    Dude, give them some time! I'm sure they're doing their best. Just be patient...

  5. #15
    New ROGer Array Bimmerman888 PC Specs
    Bimmerman888 PC Specs
    MotherboardMaximus VII Impact
    Processori5-4670K
    Graphics Card #1EVGA GTX770 FTW
    Sound CardSupreme FX II
    Storage #1Kingston 120GB SSD
    Storage #2750GB 2.5'' HDD
    CPU CoolerThermalright AXP-200
    CaseSilverstone FT-03-mini
    Power SupplySilverstone 600W Strider sfx
    Keyboard Logitech MK700
    Mouse Logitech M705
    Headset Fidelio X2/SC 440
    OS 8.1

    Join Date
    Mar 2014
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Hi I'm getting ''Cannot open asio.sys'' When trying to update my GTX680Cu2 card
    Mobo: B85M-G
    Cpu: i5-4670K
    Running win 8.1 X64

    I just rebuild my rig and did a fresh install, updated to mobo bios and I have all the mobo utilities.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •