Page 2 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 143
  1. #11
    ROG Member Array Radsy PC Specs
    Radsy PC Specs
    MotherboardRAMPAGE IV BLACK EDITION
    ProcessorIntel Core i7-4930K - 6-Core
    Memory (part number)DDR3 - Corsair Vengeance Pro Red 32GB
    Graphics Card #1Asus Radeon R9 290X DirectCU II
    Graphics Card #2Asus Radeon R9 290X DirectCU II
    MonitorSamsung U28D590D 28" 4K
    Storage #1Western Digital Caviar Red HDD 15TB Bundle 3
    Storage #2Western Digital Caviar Red HDD 15TB Bundle 3
    CPU CoolerCorsair Hydro H110
    CaseCorsair Carbide 540
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard ROCCAT - Isku FX
    Mouse ROCCAT TYON
    Headset ROCCAT KAVE XTD DIGITAL 5.1
    OS Microsoft Windows 10 Pro 64-Bit
    Network RouterNetgear R7000 Nighthawk AC1900
    Accessory #1 Samson Meteor USB Studio Cardioid Microphone - Titanium Black
    Radsy's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    12

    going by tweak its
    Click image for larger version. 

Name:	Capture.jpg 
Views:	23 
Size:	11.7 KB 
ID:	16198

  2. #12
    ROG Guru: Diamond Belt Array Zka17's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    199
    Posts
    8,358

    Well, that's what I have on my second card - which is I'm thinking is not working properly...

    The one working fine has the 6798HB.15.23.0.1.AS01.U3... - trying to update it, but connection with the server fails...

    Have sent PM to Thomas, let's see if he has an idea...

  3. #13
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    20

    i think there is something else wrong. even if i under clock the card it still has the same artifacts. Theres also other manufactures like MSI that has the same problem. WTF? driver issues? or may be a memory design fault?

    Zka17, any news?

  4. #14
    ROG Guru: Diamond Belt Array Zka17's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    199
    Posts
    8,358

    I'm sorry, mate, no news yet... - maybe ASUS people are busy to figure out the problem...

    My card is not artefacting though... at stock speeds at least... - just cannot setup CrossFire...

    I'm now on the latest versions of driver and GPU Tweak...

  5. #15
    ROG Member Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Its a shame, cause ASUS makes OP products. My last Direct CU II was awesome and this one is ****. Dont think it was a good idea to scratch the AMD default design. Really think ASUS should give a public statement to the people who get artifacts of death. im in the process of RMAing this card. But threes no damn replacement to get. The entire world is sold out

  6. #16
    ROG Member Array
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    10
    Posts
    13

    Try lowering the default voltages while moving LLC and Power Target all the way to maximum. Also, if you're willing to, take apart the cooling, and check what the thermal paste application looks like, if it's good or if it could use a redo.

  7. #17
    ROG Enthusiast Array flaz's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    10
    Posts
    25

    I don't know if this would help, but try shut down that GPU Tweak guys.
    Just don't use it and not have it opened in background while you playing games.
    Give it a try, i see less artifact problem on my Matrix 7970 when GPU Tweak is not running.

    Yes i know that you will not able to oc your Matrix if GPU Tweak not running, but......well.....that's just my experience.
    RIVE-3930K-MATRIX7970-PHOEBUS-FORCEGT120G-DOMINATORGT16G-H100-AX850-600T-PB278Q

  8. #18
    ROG Guru: White Belt Array AvatarOfRevenge's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    11
    Posts
    76

    I was going 2 get one of these, they got discontinued due to all the artifact probs I would guess, so I'm getting 2x sapphire vaporx 6gb 7970 ghz ed crossfire, I'll have twice the memory than the ares II for less money
    Case - Cooler Master HAF X 942
    Motherboard - Crosshair V Formula-Z
    CPU - AMD FX-8350 ( OC'd @ 4.5GHz)
    CPU Cooler - Cooler Master V8
    GPU - Sapphire Vapor-X HD 7970 GHz Edition 6GB
    RAM - G.Skill Ripjaws Z DDR3 (2x4GB) @ 2400MHz (using XMP #1)
    PSU - Cooler Master SilentPower Gold 800
    HDD - WD 150GB Raptor & WD 1TB Caviar Green
    OS - Win. 7 Ultimate 64 bit

  9. #19
    ROG Member Array Radsy PC Specs
    Radsy PC Specs
    MotherboardRAMPAGE IV BLACK EDITION
    ProcessorIntel Core i7-4930K - 6-Core
    Memory (part number)DDR3 - Corsair Vengeance Pro Red 32GB
    Graphics Card #1Asus Radeon R9 290X DirectCU II
    Graphics Card #2Asus Radeon R9 290X DirectCU II
    MonitorSamsung U28D590D 28" 4K
    Storage #1Western Digital Caviar Red HDD 15TB Bundle 3
    Storage #2Western Digital Caviar Red HDD 15TB Bundle 3
    CPU CoolerCorsair Hydro H110
    CaseCorsair Carbide 540
    Power SupplyCorsair HX1000i
    Keyboard ROCCAT - Isku FX
    Mouse ROCCAT TYON
    Headset ROCCAT KAVE XTD DIGITAL 5.1
    OS Microsoft Windows 10 Pro 64-Bit
    Network RouterNetgear R7000 Nighthawk AC1900
    Accessory #1 Samson Meteor USB Studio Cardioid Microphone - Titanium Black
    Radsy's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    12

    i dont seem to see any artifact probs anymore on any games like i did be for not 100% sure why its just stoped but all i did uninstall all CaP's then all ati drives by using
    http://sites.amd.com/us/game/downloa...l-utility.aspx

    from the pc run the Windows Update downloaded the security update for Visual C++ 2010 Redistributable Package just becuz it was there restarted reinstalled 13.1 with no CAP's all seems fine now ..

    i still have ASUS GPU Tweak running at default with fans on auto ..

  10. #20
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    10
    Posts
    3

    I got the them randomly during OC or Stock so for me it wasn't instability just something with the card or software. I uninstalled gpu tweak today and so far so good, so here's hoping. My last RMA took over two months with ASUS so I'm not exactly in the mood to be without my card again for two more.

Page 2 of 15 FirstFirst 1 2 3 4 12 ... LastLast

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •