Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16
  1. #1
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    42

    Question G75VW red pixels on the screen issue

    First of all I own an asus g75vw i7 3610qm, 12 g ram, 750 g ssh, gtx 670m with bios 210.

    My problem is that sometimes I see small groups of red pixels. They appears in different programs (even in games)
    and in different positions on the screen. However they disappear if I close the program in witch they appeared.
    I can see red pixels right now when I'm writing this ! (look in the right side of the screenshot I've taken)

    Anybody has any idea about this ?
    Do you think a BIOS update can solve my problem ?

    Any help would be appreciated !
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos red pixels.jpg  


  2. #2
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    42

    Post OS

    I forgot to mention my OS . It's windows 7 but I also sow this problem in windows 8 so the OS has nothing to do with it !

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    1

    its an early sign your graphic card is overheating, mine has completely toast and had similar condition like yours before

  4. #4
    New ROGer Array
    Join Date
    Oct 2012
    Reputation
    13
    Posts
    2,441

    if you set all back default, is it happen again? if SW can not help, it would be HW problem, i think you will send back ASUS service center.

  5. #5
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    42

    Thank you ! After performing a clean install of windows and all programs, the red pixels don't show of too often but there are still there sometimes

  6. #6
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    42

    My card hit 40 °C all time and 65 -75 °C in games.

    Do you think this temperatures are normal for gtx670m ?

    What are you temperatures ?

  7. #7
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    42

    I've discovered that the the red pixels appear mostly when displaying dark colors for a while ! (for example when browsing rog site for 15 minutes ) !
    I found this very strange ! Anyone knows what this mean ?
    Should I update the BIOS ?
    Last edited by r33fd; 01-18-2013 at 10:39 AM.

  8. #8
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    42

    my card is not overheated when they appear (only 39-40 °C) !

  9. #9
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    42

    Post New screenshot

    I've taken a new screenshot ! You can see that they are in a different position this time !
    Miniatura de Adjuntos Miniatura de Adjuntos red pixels2.jpg  


  10. #10
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Jan 2013
    Reputation
    10
    Posts
    42

    If you can't see the red pixels open the image in a new tab and increase your brightness !
    They are much more visible on my display then in screenshot !

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •