Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    zhaldar7
    Guest

    g73sw and win7 splash logo

    Hi, i've a g73sw not 3d and i've a little problem, when win7 startup the splash logo pauses for just a sec then moves without a problem. Is not so much but i see on youtube two other g73sw that have that thing but g73jh and jw don't have that issue.
    So i'm corious about this.
    Bye and Thanks

  2. #2
    TeamROG Moderator Array xeromist PC Specs
    xeromist PC Specs
    Laptop (Model)Dell Inspiron 15 7567
    MotherboardMSI x470 Gaming Plus
    ProcessorAMD 2600X
    Memory (part number)16GB Crucial Ballistix Elite 3600
    Graphics Card #1ASUS GTX 1080 Strix
    MonitorBenQ BL3200PT
    Storage #1Intel 600p NVMe
    CPU CoolerWraith
    Casecustom Antec 900
    Power SupplyCorsair HX1000
    Keyboard Logitech Orion Spark
    Mouse Logitech MX500
    Headset Plantronics 777 with Oregon Aero upgrade
    xeromist's Avatar
    Join Date
    Jul 2010
    Reputation
    300
    Posts
    7,446

    This isn't even worth worrying about. If it only pauses for a second then that just means that something is loading and taking the resources so Windows doesn't bother to update the splash screen animation. I've had desktops do this too.
    * Support disease research with Folding@Home *

    < < < Click the drop-down above my avatar for my PC specs!

  3. #3
    TeamROG Notebook Member Array Chastity@ASUS's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Reputation
    18
    Posts
    1,334

    You can disable the animated logo on boot in msconfig and shave off a few seconds on load time.
    Kicking Ass Since Today

  4. #4
    zhaldar7
    Guest
    Thanks to all for replys; one question to chastity, your g73sw do this too?
    Bye and Thanks.

  5. #5
    TeamROG Notebook Member Array Chastity@ASUS's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Reputation
    18
    Posts
    1,334

    Yes, it does. Nags the heck out of me, but that's my OCD kicking in.
    Kicking Ass Since Today

Similar Threads

  1. Boot Logo+Bluescreen issue
    By RoG in forum Other Series Motherboards
    Replies: 17
    Last Post: 02-10-2011, 02:11 PM
  2. ROG Logo hiccup
    By OverLord in forum Other Series Motherboards
    Replies: 0
    Last Post: 01-28-2011, 11:35 AM
  3. Catalyst Mobility v10.12 CCC2 Preview Win7 64bit
    By getmealive in forum G Series Gaming Notebooks
    Replies: 4
    Last Post: 01-13-2011, 03:33 PM
  4. G73 Sleeping Probelem WIN7 GSOD
    By Mark Dano in forum G Series Gaming Notebooks
    Replies: 1
    Last Post: 12-14-2010, 10:45 PM
  5. ROG boot logo hiccups
    By rodderz in forum Other Series Motherboards
    Replies: 9
    Last Post: 12-07-2010, 08:41 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •