Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    ROG Enthusiast Array Adouken's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    10
    Posts
    62

    GTX 680 DC2T Battlefield 3

    Hi guys, I bought recently the 680 DC2T ,
    Until Yesterday all works Fine.No problems at all.
    But from few hours when I play any game I cannot reach 25 fps.
    What happens?
    I haven't overclocked the card ,I've even Upgraded the new graphic drivers.

    Please help..
    Asus Rampage IV Formula - Bios 5001 Intel i7 3820 @ 4.3Ghz/ Enermax Liqtech 240 / Arctic MX-4 Asus GeForce GTX 970 DC2-Strix 4GB
    16GB DDR3 G-Skill Ripjaws-Z 2133Mhz Samsung 840 EVO 250GB SSD Western Digital 1 TB Caviar Black 64Mb EVGA SuperNova G2-850
    Thermaltake Chaser MK-I BENQ XL2411z 144hz Monitor Windows 10 Pro x64

  2. #2
    ROG Guru: Black Belt Array Area 66's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Reputation
    49
    Posts
    2,276

    What are the temp of the GPU ? install GPU tweak or Afterburner so you can adjust the speed of the fans

  3. #3
    ROG Enthusiast Array Adouken's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    10
    Posts
    62

    Quote Originally Posted by Area 66 View Post
    What are the temp of the GPU ? install GPU tweak or Afterburner so you can adjust the speed of the fans
    Full load on BF3 with MSI afterburner 55°C
    I noticed that the card don't ever go in stand by mode(idle) , even when I'm on desktop.
    In games the Gpu is on 99% full load all the time.
    Never had this issue with that from the 22 of last month , when I bought it.
    Last edited by Adouken; 02-19-2013 at 01:21 PM.
    Asus Rampage IV Formula - Bios 5001 Intel i7 3820 @ 4.3Ghz/ Enermax Liqtech 240 / Arctic MX-4 Asus GeForce GTX 970 DC2-Strix 4GB
    16GB DDR3 G-Skill Ripjaws-Z 2133Mhz Samsung 840 EVO 250GB SSD Western Digital 1 TB Caviar Black 64Mb EVGA SuperNova G2-850
    Thermaltake Chaser MK-I BENQ XL2411z 144hz Monitor Windows 10 Pro x64

  4. #4
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,119

    delete the drivers, use drivesweeper or some other program.
    reboot and then instal new driver ( non beta )

  5. #5
    ROG Enthusiast Array Adouken's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Reputation
    10
    Posts
    62

    I solved the problem.
    Just done a fresh installation of windows , and Now all problems disappeared.

    Just tried with driver sweeper yesterday but the problem wasn't solved.And not with beta drivers.
    Now all works Great.
    Thanks for support anyway.
    Asus Rampage IV Formula - Bios 5001 Intel i7 3820 @ 4.3Ghz/ Enermax Liqtech 240 / Arctic MX-4 Asus GeForce GTX 970 DC2-Strix 4GB
    16GB DDR3 G-Skill Ripjaws-Z 2133Mhz Samsung 840 EVO 250GB SSD Western Digital 1 TB Caviar Black 64Mb EVGA SuperNova G2-850
    Thermaltake Chaser MK-I BENQ XL2411z 144hz Monitor Windows 10 Pro x64

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •