Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Question Static in my speakers

    Hey guys,
    I am a new owner of the Maximus V Formula, but my speakers have static noise coming out of them. This is very annoying. I thought the formula was designed so that this noise does not exist! What could the problem be? and how can i get it solved. Please advise.

  2. #2
    ROG Guru: Diamond Belt Array Zka17's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Reputation
    199
    Posts
    8,359

    Welcome to the ROG Forum!

    Having statics on your speakers may not be an issue with your mobo... double-check the connections and cable routings...

  3. #3
    New ROGer Array
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    10
    Posts
    2

    Hi mate, thanks for your reply, but what should I check? I have 1 green cable which went into the motherboard's matching connection. Nothing more to it. Or am I mistaken? Is there anything else I should double check? Thanks

  4. #4
    ROG Guru: Blue Belt Array
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    23
    Posts
    878

    Used the audio output is front headset port or back I/O green headset port?
    maybe you help to do an simply test
    Just try to used the speaker to another PC or can be output the audio signal through headset port

  5. #5
    ROG Guru: Yellow Belt Array czeslaw's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Reputation
    10
    Posts
    164

    Glad to see your post. I have similiar issues. It's not a constant noise, but from time to time there are sounds coming from my speakers. It sounds like when your cellphone is near the speaker and is about to receive sms or phonecall, but there is no cellphone...

    I have Maximus V Formula...

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •