Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5
Results 41 to 48 of 48
  1. #41
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Tested a new PSU right now. Didn't work or change any errors.

  2. #42
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    358
    Posts
    25,742

    DOA happens mate, it is not good but it happens. I say the local Citilink guys tossing my parcels around the van the other day. Nearly went ballistic.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  3. #43
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    10
    Posts
    31

    The fun part comes now..
    I called my local shop for spesific details about my RMA'd board so maybe that could get me on track solving my case. They replied it relies a physical damage and cause we're so happy and nice we decided to give you a new one, we didnt really test the mobo.
    So now I will send in cpu/gpu/ram... again.

  4. #44
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,131

    send in every thing, even the board i say.
    they are one of the largest online retailers in norway, they have test benches to test tings in and they have tested the parts you sent in before and now they want it again? weirdos...

  5. #45
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    10
    Posts
    31

    They got test benches, but those seems like not to be used lol. What i look in my head is this guy working at komplett takes a short look at the mobo and are all like, "im not gonna test this mobo, customer says its broken, then its broken, Let's send him a new one".
    Yup, they want all parts now.

  6. #46
    iron man Array kkn's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Reputation
    243
    Posts
    6,131

    ive done it a couple of times my self so, hope it goes quick and you dont have to pay enny thing.....

  7. #47
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    10
    Posts
    31

    CPU led and Qcode 00 on Maximus V Extreme - Detailed version during Installation

    I added this problem on a >new thread< to give add more details and more accurate answers and updates to fix the problem, thanks everyone for good response, and special thanks to Chino for additional help through skype!
    Last edited by Slemdorull; 05-02-2013 at 03:32 AM. Reason: added correct link to thread

  8. #48
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Apr 2013
    Reputation
    10
    Posts
    31

    Recieved parts today! Installed and up running. Can't really help out with what the issue was, when the error log that came with said "motherboard did not post". The CPU was DOA I suppose! Thanks everyone and I'm so happy with my system now!

Page 5 of 5 FirstFirst ... 3 4 5

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •