Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4
Results 31 to 32 of 32
  1. #31
    ROG Guru: Orange Belt Array 1mluer PC Specs
    1mluer PC Specs
    MotherboardMaximus XI Apex
    ProcessorI9-9900k
    Memory (part number)Gskill Trident Royal 4400
    Graphics Card #1ROG Matrix 2080 ti
    Sound Cardbuilt in for both
    MonitorASUS Swift PG348Q
    Storage #1Samsung 970 Pro Raid
    Storage #2Samsung 970 Pro Raid
    CPU CoolerRyujin 360
    CaseInWin 909 Silver
    Power SupplyROG Thor 1200p
    Keyboard ASUS ROG Claymore
    Mouse ASUS Gladius II Origin
    Mouse Pad ASUS ROG Baltheus
    Headset/Speakers Bose Computer Set with Sub
    OS Windows 10 Pro
    Network RouterNightHawk RAX200
    Accessory #1 TT Riing Plus
    Accessory #2 Blue Microphone

    Join Date
    Feb 2017
    Reputation
    42
    Posts
    394

    Quote Originally Posted by jsarver View Post
    link? i found true low profile molex connectors at frozencpu.com and they are only 99 cents but they arent right angle. the other issue and what is causing most of the stress on the connection is the fact that there is no room between motherboard mounting wall of case and the psu for the wires to tuck behind. i have to pretty much smash the wires between to two for the psu mounting holes to line up which is causing the plug to flex.

    not a fan of the "ez plug" placement/orientation at all. its not very ez

    Jsarver thanks for the tip on where to buy the 90 degree angle 4 pin molex extention. Just ordered it for my XI APEX.
    InWin 909 Silver RGB build
    i9-9900k
    ROG Maximus XI Apex
    ROG Matrix 2080 ti
    Gskill Trident Royal 4400 16g

    Everything overclocked and love it.
    ROG Awesomeness !!!!

  2. #32
    New ROGer Array
    Join Date
    Nov 2019
    Reputation
    10
    Posts
    2

    I can’t believe after all this time and all these complaints they STILL use an angled plug!

    Zenith II Extreme in a Define R6. *I doubt I’ll even be able to use the angled adapter but I’ll give it a shot. I’m hoping this is my issue. *AMD 3970x, 1600 watt PSU, only two 2080 Supers but they each have 8 pin connectors. *Anyway, my issue for some reason is I can’t enable SLI. *I’ve tried everything on the net except connecting that plug.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 2 3 4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •