Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    ROG Member Array Fieldsweeper's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Reputation
    10
    Posts
    20

    Another odd thing is when its idle I have like 1.51 or 1.52 volts Vcore, but on prime95 it drops to 1.464 should I bring it to 1.495 or 1.485 and up the LLC etc?

  2. #12
    ROG Member Array Fieldsweeper's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Reputation
    10
    Posts
    20

    update JUST got an error on a re run of prime 95, it was on worker 12 at ten mins in:


  3. #13
    ROG Member Array Fieldsweeper's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Reputation
    10
    Posts
    20

    BSOD, where can I get the DMP file and which one do I want, they all look like gibbirish

    I changed the LLC to high and the CC to 130% and lowered the OC to 4.7GHZ

    here are those idle pic


  4. #14
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Your voltage is a bit high in my view. I tend to not want 1.5 under load with my 24/7 system. However your temps are outstanding.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  5. #15
    ROG Member Array Fieldsweeper's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Reputation
    10
    Posts
    20

    those are idle temps lol.

    load temps can reach around 70c-82c depending on the core (can have a good 10c spread)

    BUT my problems are that I keep crashing and cannot figure out what to change, the only thing that works is a fresh default bios settings.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •