Page 14 of 32 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 131 to 140 of 318
  1. #131
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Quote Originally Posted by Arne Saknussemm View Post
    Hmm..interesting...just wants bandwidth as it were...

    really twisted? that sounds a pain...all same BIOS etc?
    That is why when we bench 4-way we do not bother to OC the cards. The memory yes, but the core not needed most of the time.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  2. #132
    ROG Guru: Blue Belt Array twisted1's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    72
    Posts
    815

    Same bios, tried different bioses to. Fresh win7 install, reinstalled drivers. So far I've tested it on two different M5E's and on my M5G. No luck :/

    It seem highly unlikely that all three cards just suddenly lost their ability to run CF.

    I just installed win 8.1 though, will give that a try in CF. The cards are picked up in bios.

  3. #133
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    If the cards are picked up in bios then it is a driver or OS issue. Multi card can be and is very frustrating twisted1 dude I have no hair because of multicard benching. Does my head in some of the time.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  4. #134
    ROG Guru: Blue Belt Array twisted1's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    72
    Posts
    815

    I haven't really had any big issues with CF until now, I've tried SLI both 2-way and 3-way SLI and that works fine.

    Absolutely a software issue, since it works just fine until I install the drivers, and even then everything is fine until the windows loading animation is done.

    I've got 2 matrix plats. and one DC2T btw. I'll be happy if I get two cards working, having two platinums with waterblocks laying around when subzero temps arrive would drive me crazy!

  5. #135
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    LOL spoken like a true bencher.

    Use older VGA drivers and do a fresh install.


    Oh did you update your bios recently?
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  6. #136
    ROG Guru: Blue Belt Array twisted1's Avatar
    Join Date
    Aug 2012
    Reputation
    72
    Posts
    815

    Nope, same bios. I've never touched the bios on the VGA's. I've tried older VGA drivers also, but will give it another go on win8.1 now that I got that up and running.

    I had it setup running CF with 2 cards, and then I changed the CF bridge in the loop, so I drained the loop and when I had it all back together it wouldn't work at all. This happened a while ago so I could have forgotten some details as to what I did.

    Will report how it works with win 8.1.

  7. #137
    ROG Enthusiast Array
    Join Date
    Dec 2013
    Reputation
    10
    Posts
    72

    Click image for larger version. 

Name:	1560753_10202900960788820_947484414_n.jpg 
Views:	1 
Size:	85.5 KB 
ID:	31942

  8. #138
    ROG 師傅 Array Arne Saknussemm PC Specs
    Arne Saknussemm PC Specs
    Laptop (Model)Laptop?...No way! (Model?...Jun Amaki...yes way!)
    MotherboardROG ZENITH EXTREME
    ProcessorTHREADRIPPER 1920X
    Memory (part number)F4-3200C14Q-32GVK
    Graphics Card #1GTX Titan X
    Graphics Card #2SLI is dead to me
    Graphics Card #3Tri SLI is even dead to Nvidia
    Graphics Card #4Quad SLI is dead to everybody especially my credit card
    Sound CardXonar Essence STX
    MonitorASUS ROG Swift PG279Q
    Storage #1Samsung 950 PRO
    Storage #22x OCZ VERTEX 3/2x WD Caviar Black 500GB / 2x WD RED 2TB
    CPU CoolerCustom Loop: Dual D5s, Dual Alphacool Monsta 480s, XSPC Raystorm Neo TR4, EK TitanX WaterBlock
    CaseNope!...Phobya Bench...let it all hang out man!
    Power SupplySeasonic SS-1200XP3
    Keyboard Logitech G810 or Fender Rhodes Electric Piano (MKI 73)
    Mouse G502 or Speedy Gonzalez...not Mickey...don't do Disney!
    Headset ...firmly on neck
    Mouse Pad Mouse don't got his own pad man...lives with me
    Headset/Speakers Edifier Spinnaker...or you mean the speakers in my head...man too many voices to name them all
    OS Win XP, 7, 8, 8.1 and Windows 10 Spyware Edition
    Network Router56k modem
    Accessory #1 Umm...nice tie?
    Accessory #2 Err...belt?
    Accessory #3 3 accessories?! I'm not a girl!!
    Arne Saknussemm's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Reputation
    481
    Posts
    13,443

    Have you tried another bridge twisted? or no bridge....

  9. #139
    ROG Guru: Grand Master Array HiVizMan's Avatar
    Join Date
    Dec 2011
    Reputation
    354
    Posts
    25,742

    Quote Originally Posted by Arne Saknussemm View Post
    Have you tried another bridge twisted? or no bridge....
    Darn the obvious things. Yep that would fit the symptoms down to a T.
    To help us help you - please provide as much information about your system and the problem as possible.

  10. #140
    ROG Guru: Orange Belt Array WeRNothiNg's Avatar
    Join Date
    Mar 2013
    Reputation
    31
    Posts
    379

    It seems I am having some technical difficulties. For days now there is no option to edit the posts on this thread. It has done this to me several times, and I have tried to edit on all 3 of my computers. IDK what the deal it.


    Solved... obviously. Lol
    Last edited by WeRNothiNg; 01-04-2014 at 08:58 PM.
    **i7 3770k @ 4.5GHz~ Cooler Master V8 ~ Asus Maximus V Formula ~ G Skill Sniper Gaming Series 16GB DDR3-1600 ~ Thermaltake Black Widow 850W 80+ Bronze ~ Kingston HyperX 3K 120G SSD ~ 2x WD Caviar Black 1TB
    ~ WD 500GB ~ 2x ASUS GeForce GTX 660 Ti TOP 2GB ~ Philips 1080p 39"**

    [IMG][/IMG]

Page 14 of 32 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •